Καλημέρα λαγέ μου,πήγαινε γάμα να πάρεις τα ίσια σου...........Καλημέρα "κορμί"...μαλάκα μου τι καύλες είναι αυτές που χω πρωινιάτικα???![]()
![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Καλημέρα λαγέ μου,πήγαινε γάμα να πάρεις τα ίσια σου...........Καλημέρα "κορμί"...μαλάκα μου τι καύλες είναι αυτές που χω πρωινιάτικα???![]()
![]()
![]()
αυτό σκοπεύω να κάνω αλλά δεν ξέρω ποια από όλες...οι επιλογές πολλές...ήθελα να πάω για Βέρα τώρα το πρωί αλλά έσκασε δουλειά...μάλλον απόγευμα-βράδυ με βλέπω...εσύ από ότι είδα την "κούμπωσες" την ΆΝΝΙ...Καλημέρα λαγέ μου,πήγαινε γάμα να πάρεις τα ίσια σου...........![]()
![]()
![]()
Καλή η Άννι,αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο......αυτό σκοπεύω να κάνω αλλά δεν ξέρω ποια από όλες...οι επιλογές πολλές...ήθελα να πάω για Βέρα τώρα το πρωί αλλά έσκασε δουλειά...μάλλον απόγευμα-βράδυ με βλέπω...εσύ από ότι είδα την "κούμπωσες" την ΆΝΝΙ...![]()
και γω την έχω βάλει στο πρόγραμμα...είναι απίστευτο παιδί...thanx για το σχόλιο στην κριτική. Έγραψα κ στη δικιά σου κάτι κ περιμένω απάντηση μόλις αναρτηθεί...το θέμα είναι σοβαρό...Καλή η Άννι,αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο......
Η Βέρα μου έχει κάνει ζημιά,πρέπει να πάω οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες να γίνει της τρελής.............![]()
![]()
![]()
Έχω πάθει πλάκα με Βέρα,δεν είμαι καλά...............και γω την έχω βάλει στο πρόγραμμα...είναι απίστευτο παιδί...thanx για το σχόλιο στην κριτική. Έγραψα κ στη δικιά σου κάτι κ περιμένω απάντηση μόλις αναρτηθεί...το θέμα είναι σοβαρό...
πάρε μια Νταιάνα να σου περάσει....Έχω πάθει πλάκα με Βέρα,δεν είμαι καλά...............![]()
αυτό σκοπεύω να κάνω αλλά δεν ξέρω ποια από όλες...οι επιλογές πολλές...ήθελα να πάω για Βέρα τώρα το πρωί αλλά έσκασε δουλειά...μάλλον απόγευμα-βράδυ με βλέπω...εσύ από ότι είδα την "κούμπωσες" την ΆΝΝΙ...![]()
για ποια λες??Λαγέ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ..... Πρέπει νά δοκιμάσης καί κώλο ......
Πια Νταιάνα ρε.....η άλλη η Βέρα είναι γάμησε τα.....πάρε μια Νταιάνα να σου περάσει....![]()
για ποια λες??![]()
και πολύ "ξύπνιο" πρόσωπο... ;)Πια Νταιάνα ρε.....η άλλη η Βέρα είναι γάμησε τα.....
Το καλύτερο στυλιάρι που παίζει......50 κιλά να πούμε!
Άσε που έχει το πιο σφιχτό σώμα,την πήρα και την σήκωσα σαν πούπουλο!
Είναι γαμώ τα μουνιά..............![]()
Καλή η Άννι,αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο......
Η Βέρα μου έχει κάνει ζημιά,πρέπει να πάω οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες να γίνει της τρελής.............![]()
![]()
![]()
Είναι μαγκάκι και αλάνι......βάλε στο μενού τους κοιλιακούς και το καυλωτικό σώμα..............και πολύ "ξύπνιο" πρόσωπο... ;)
Είναι μαγκάκι και αλάνι......βάλε στο μενού τους κοιλιακούς και το καυλωτικό σώμα..............![]()
![]()
![]()
αδυνατώ να σε καταλάβω...που θες να με στείλεις???Δέν τόν μπορώ άλλο........ πες του πού να πάη !!
Κάτσε ρε "φιλενάδα".....τώρα έχω σεληνιαστεί εγώ με Βέρα...............Δέν τόν μπορώ άλλο........ πες του πού να πάη !!
σε φτιάξανε τά tatto έ ???????????????????Κάτσε ρε "φιλενάδα".....τώρα έχω σεληνιαστεί εγώ με Βέρα...............![]()
![]()
![]()
![]()
μπιλακο δεν μας τα λενε καλα λαρίσσα και νταιαναΚάτσε ρε "φιλενάδα".....τώρα έχω σεληνιαστεί εγώ με Βέρα...............![]()
![]()
![]()
![]()