Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 795K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
καλημερα σε ολου τους συναγωνιστές να εχετε ενα υπεροχο σκ με πολλα  :zfuck: :zfuck:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
καλημέρα λατρεμένοι μου φίλοι !!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα φιλες και φιλοι .....................................................................

χτες μετα τον καφε πηγαινοντας για το αυτοκινητο εκανα μια βολτα δεξια κατω.................
μετα την αχαρνων μπηκα σε ενα μαγαζι και μου πηρανε ενα 20αρικο.....ομως χαλαλι τους δεν το κλαιω!
ενας με βαρια φωνη μιλισε την ωρα που ελεγε το ονομα της και δεν το ακουσα......
απο την ουκρανια ηρθε!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Καλημερα φιλες και φιλοι .....................................................................

χτες μετα τον καφε πηγαινοντας για το αυτοκινητο εκανα μια βολτα δεξια κατω.................
μετα την αχαρνων μπηκα σε ενα μαγαζι και μου πηρανε ενα 20αρικο.....ομως χαλαλι τους δεν το κλαιω!
ενας με βαρια φωνη μιλισε την ωρα που ελεγε το ονομα της και δεν το ακουσα......
απο την ουκρανια ηρθε!

Διδύμου μπήκες ????????????? :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

απο την ουκρανια ηρθε!

Αλιόνα....... τό γλύψιμο λέμε  ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
αυτα ειναι ..............................................

αμεση επεμβαση λεμε.....................................

Παρ οτι ο προεδρος ταξιδευει, οι αποριες λυνονται αυθωρεί!!!

πρεπει να γνωρισεις το ουκρανεζικο σουσελ........Κοντευα να το ξεχασω με την εμπλοκη μου στα δρακουμελια των Καρπαθιων!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημέρες σε όλο το :grouphug: :cheesy:

Stories