Συβεβη ποτε αυτο ???να ναι καλό ε...μη μας βάλουν γάτα μέσα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 792K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
καλημέρα σε όόόόόόλο τον κοσμο!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Allohhhhaaaaaaaaa!!!!
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημεραααα.............
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
καλημεραααααα
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
καλημερα σε ολους... , και εμενα μου το βγαζει αυτο συνεχεια...500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Καλο μεσημέρι σε ολους!!
kolokatastasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα και απο μενα....σας αναφερω αυτο που τ χα γραψει πριν 2 ερες για οποιον θελει να βγαλει κανα λεφτο...λοιπον ειναι μια αμερικανικη αεροπορικη εταιρια....κανει τρομερα ταξιδια σε φοβερες τιμες..αεροπορικα εισητηρια στις φθηνοτερες τιμες...και γνκ να πας σε συγκεκριμενα εστιατορια να φας πολυ φθηνα κ.τ.λ.....αυτο για να γινει πρεπει να γινεις μελος με 120 ευρω....ομως για να βγαλεις λεφτα πρεπει να δωσεις 290 ευρω και απο τοτε εχεις για παντα ολα αυτα που ανεφερα και αρχιζεις να βγαζεις λεφτα....ακουστε πως...εμενα με εγραψε αυτος ο συναγωνιστης που σας ειπα...οποιον γραφει αυτος οποιον γραφει ο απο πανω του και γνκ ολοι αυτοι που ειναι απο πανω τους(ειναι πολλοι αυτο ειναι τ καλο..)τους παιρνω κ εγω...δηλαδη εγω χωρις να χω γραψει κανεναν πηρα 200νδολλαρια μεσα σε μια βδομαδα σχεδον....200 δολλαρια ειναι καθε εξι που γραφουμε ολοι μαζι...αν γραψεις μονος σου 6 ειναι 850 δολλαριΑ και γνκ πολλα αλλα μπονους τα οποια οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm να του πω λεπτομερειες...
καλημερα και απο μενα...και σμρ θα σας φτιαξω τη μερα....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Όταν παίζαμε εμείς αεροπλανάκι αδερφέ, εσυ ήσουν ακόμα σκέψη των δικών σου.....καλημερα και απο μενα....σας αναφερω αυτο που τ χα γραψει πριν 2 ερες για οποιον θελει να βγαλει κανα λεφτο...λοιπον ειναι μια αμερικανικη αεροπορικη εταιρια....κανει τρομερα ταξιδια σε φοβερες τιμες..αεροπορικα εισητηρια στις φθηνοτερες τιμες...και γνκ να πας σε συγκεκριμενα εστιατορια να φας πολυ φθηνα κ.τ.λ.....αυτο για να γινει πρεπει να γινεις μελος με 120 ευρω....ομως για να βγαλεις λεφτα πρεπει να δωσεις 290 ευρω και απο τοτε εχεις για παντα ολα αυτα που ανεφερα και αρχιζεις να βγαζεις λεφτα....ακουστε πως...εμενα με εγραψε αυτος ο συναγωνιστης που σας ειπα...οποιον γραφει αυτος οποιον γραφει ο απο πανω του και γνκ ολοι αυτοι που ειναι απο πανω τους(ειναι πολλοι αυτο ειναι τ καλο..)τους παιρνω κ εγω...δηλαδη εγω χωρις να χω γραψει κανεναν πηρα 200νδολλαρια μεσα σε μια βδομαδα σχεδον....200 δολλαρια ειναι καθε εξι που γραφουμε ολοι μαζι...αν γραψεις μονος σου 6 ειναι 850 δολλαριΑ και γνκ πολλα αλλα μπονους τα οποια οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm να του πω λεπτομερειες...
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Δροσερες καλημερες απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62