Μονο αυτα ???
Γιατι μονο τοσα σημερα, εισαι αρρωστος ???
Μονο αυτα ???
Καλημερα και σε εσενα, μαγκα !!!καλημερα μαγκες
καλημερα μαγκες
μα δεν είδες τι έγινε χτες στο champions league???Μονο αυτα ???
Γιατι μονο τοσα σημερα, εισαι αρρωστος ???
Σε ποιο ματς ???μα δεν είδες τι έγινε χτες στο champions league???
Καλημερα φιλτατε !!!Καλημέρα συναγωνιστες.
έχω παίξει 2πλο γιουνάιτεντ, όβερ μπενφίκα άσσο λιλ....και ήρθαν τα εξής: άσσος η βασιλεία, ισοπαλία η λιλ και μόνο ένα γκολ η μπενφίκα....μην αναφερθώ στα αίσχη με τη λυών....θα πάρω αεροπλάνο και θα το χώσω στον κώλο του πλατινί!!Σε ποιο ματς ???
Ειναι ετοιμος, για την μεγαλη μπαζα, Ο Πλατινι και η παρεα του !!! ;) ;) ;)έχω παίξει 2πλο γιουνάιτεντ, όβερ μπενφίκα άσσο λιλ....και ήρθαν τα εξής: άσσος η βασιλεία, ισοπαλία η λιλ και μόνο ένα γκολ η μπενφίκα....μην αναφερθώ στα αίσχη με τη λυών....θα πάρω αεροπλάνο και θα το χώσω στον κώλο του πλατινί!!
γελάει ο κόσμος ρεεεε.....είδες τι έγινε και με τη μαρσέιγ....εδώ δηλαδή όλα είναι φυσιολογικά....για να δούμε πόσοι έπαιξαν πρόκριση και νίκη μαρσειγ ή να πετύχει η λυών 7 γκολ....θα σου πω εγώ....ποτέ μου δεν το συμπάθησα τον γάλλο τον καριόλη...2 γαλλικές ομάδες στους 16!! και μόνο μια αγγλική...τυχαίο δε νομίζω...Ειναι ετοιμος, για την μεγαλη μπαζα, Ο Πλατινι και η παρεα του !!! ;) ;) ;)
Οι δικοι μας, θα φανουν ψιλικατζηδες μπροστα του !!!
Τι Μπεος και Ψωμιαδης, λυκοπουλα ειναι μπροστα του !!!
γελάει ο κόσμος ρεεεε.....είδες τι έγινε και με τη μαρσέιγ....εδώ δηλαδή όλα είναι φυσιολογικά....για να δούμε πόσοι έπαιξαν πρόκριση και νίκη μαρσειγ ή να πετύχει η λυών 7 γκολ....θα σου πω εγώ....ποτέ μου δεν το συμπάθησα τον γάλλο τον καριόλη...2 γαλλικές ομάδες στους 16!! και μόνο μια αγγλική...τυχαίο δε νομίζω...
Μαρτυριαρη !!!Κελακι ποιο πολύ ύπνο να κάνεις κορίτσι μου.
Νωρίς ξύπνησες! (κρίνω από τα ποστ στο θρεντ σου...)
δουλευει βρε τωρα η κοπελα πρωτη βαρδια
Μαρτυριαρη !!!
Πρωι, βραδυ και ξανα πρωι !!!Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη!
τα μαμημενα τα φραγκα βλεπεις αλλα τα αξιζει η κοπελα..Πρωι, βραδυ και ξανα πρωι !!!
Εχεις δικιο !!! ;) ;) ;)