Και εγω εχω τον μεγαλο μου υιο, με πατεριτσες !!!να σαι καλά...περάσαμε τρομακτικές ώρες...αλλά είναι γερή κράη και τώρα όλα πάνε κατ'ευχήν...
Γαματα, απο τροχαιο !!!
Και εγω εχω τον μεγαλο μου υιο, με πατεριτσες !!!να σαι καλά...περάσαμε τρομακτικές ώρες...αλλά είναι γερή κράη και τώρα όλα πάνε κατ'ευχήν...
τον θυμάμαι τον καφέ και περίμενα να σε πετύχω...ελπίζω τουλάχιστον να μην είσαι σαν το κονστάντζο του ολυμπιακού που ότι πηγαίνει μέσα γράφει...ελπίζω να σαι σηφάκης... ;)και εγώ είχα προβλήματα με τον πατέρα μου...τράκαρε άσχημα αλλά τώρα αρχίζει κ συνέρχεται...
Και εγω εχω τον μεγαλο μου υιο, με πατεριτσες !!!
Γαματα, απο τροχαιο !!!
σου εύχομαι να ναι περαστικά για το παιδί...τι διάολο με αυτά τα τροχαία...δεν προσέχουν πως οδηγούν οιΚαι εγω εχω τον μεγαλο μου υιο, με πατεριτσες !!!
Γαματα, απο τροχαιο !!!
Γενικα ΟΧΙ !!!σου εύχομαι να ναι περαστικά για το παιδί...τι διάολο με αυτά τα τροχαία...δεν προσέχουν πως οδηγούν οι
τι τραβάτε και εσείς οι γονείς από εμάς τα παιδιά ε?? γρήγορα ένα ευχέλαιο να ξορκίσεις την γκαντεμιά!!!Γενικα ΟΧΙ !!!
Ποσο μαλιστα, αν καβαλας και μηχανη !!!
Τον Δεκεμβρη, εβαλε λαμες και τωρα σπασμενο μεταταρσιο με πολαπλα καταγματα !!!
Και αυτο θα γινει, αλλα και να την καψω την μηχανη του, αν ξανακαβαλησει !!!τι τραβάτε και εσείς οι γονείς από εμάς τα παιδιά ε?? γρήγορα ένα ευχέλαιο να ξορκίσεις την γκαντεμιά!!!
πάρτου ένα αυτοκινητάκι να ναι πιο ασφαλής...ένα μεσαίο κυβισμου...ξέρεις. καμία χ5, κανένα cahenne, κανένα tuareg... όχι πλάκα κάνω...κανά όπελ, κανά πεζό...Και αυτο θα γινει, αλλα και να την καψω την μηχανη του, αν ξανακαβαλησει !!!
Ειχε το starlet το turbo, το ΑUDI ΤΟ S3, εχουμε το πεζω το 207 το RALLY, τι αλλο ρε γαμωτο ???πάρτου ένα αυτοκινητάκι να ναι πιο ασφαλής...ένα μεσαίο κυβισμου...ξέρεις. καμία χ5, κανένα cahenne, κανένα tuareg... όχι πλάκα κάνω...κανά όπελ, κανά πεζό...
μα όλα αυτά είναι τρεχαλιάρικα!!!εγώ έχω το πεζό το 307 και ένα σμαρτ...και για τις σπάνιες περιπτώσεις που θέλω κάτι πολύ σούπερ παίρνω του πατέρα μου το σορέντο...πούλα 207 και σ3 και πάρτου το σιτροέν το c5...λουσάτο, ωραίο, με επιδόσεις αλλά χωρίς να ξεσκίζεται...Ειχε το starlet το turbo, το ΑUDI ΤΟ S3, εχουμε το πεζω το 207 το RALLY, τι αλλο ρε γαμωτο ???
Ειχε το starlet το turbo, το ΑUDI ΤΟ S3, εχουμε το πεζω το 207 το RALLY, τι αλλο ρε γαμωτο ???
γαμώ τα αυτοκίνητα!!!!Λέοντα τίποτα από αυτά δεν του κάνει..είναι θέμα ψυχολογίας..άπαξ κι έχεις μάθει σε μηχανή τη λατρεύεις..εγώ όχι αλλά δεν έχει σημασία..ο γιος σου θα ξανακαβαλήσει μηχανή εκτός κι αν του κάνεις κάποια κουβέντα στο θέμα..που φαντάζομαι ότι του έχεις κάνει αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε !
όσο για τα αυτοκινητα , δέχομαι μία βόλτα με το S3 έτσι για να αλλάξω παραστάσεις με το Getzάκι μου
σωστός φίλε!!!...........να καλημερήσω αν δεν σας πειράζει ?
..και περαστικά ,αλλά και καλά μυαλά !
....εχω την εντύπωση οτι σας τρώει το κολαράκι σας . Οταν πάρεις σε παιδί ένα γρήγορο όχημα τι να περιμένεις . οτι θα πάει σιγά και προσεχτικά?
[/color]γαμώ τα αυτοκίνητα!!!!
...........να καλημερήσω αν δεν σας πειράζει ?
..και περαστικά ,αλλά και καλά μυαλά !
....εχω την εντύπωση οτι σας τρώει το κολαράκι σας . Οταν πάρεις σε παιδί ένα γρήγορο όχημα τι να περιμένεις . οτι θα πάει σιγά και προσεχτικά?
Καλημέρα κοινότητα. Φρέσκο νέο.. Ο Agiana ερωτεύτηκε γι'αυτό exafanisol!!!!!!!!!!!! Τυχερούλης και τσαχπινογαργαλιάρης!
Άντε, και στα δικά μας!
Θα τηρήσω το πρωτόκολλο και θα αναμείνω στην επανεμφάνισή του πριν προβώ σε αποκαλύψεις!λαδοκόρη ή ελεεινίδα, μίλα ντε . Πώς θα τον..... διασύρουμε χωρίς ινφο????
είπα καλημέρα? ;)