Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 793K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
να σαι καλά...περάσαμε τρομακτικές ώρες...αλλά είναι γερή κράη και τώρα όλα πάνε κατ'ευχήν...
Και εγω εχω τον μεγαλο μου υιο, με πατεριτσες !!!
Γαματα, απο τροχαιο !!!

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τον θυμάμαι τον καφέ και περίμενα να σε πετύχω...ελπίζω τουλάχιστον να μην είσαι σαν το κονστάντζο του ολυμπιακού που ότι πηγαίνει μέσα γράφει...ελπίζω να σαι σηφάκης... ;)και εγώ είχα προβλήματα με τον πατέρα μου...τράκαρε άσχημα αλλά τώρα αρχίζει κ συνέρχεται...

όχι ρε φιλε ! περαστικά του και να αναρρώσει γρήγορα ο άνθρωπος !!!

δυστηχώς φίλε μερικά γράφουν και μάλιστα με κατεβασμένα χέρια λόγω καταστάσεων αλλά εντάξει τα περισσότερα τα ελέγχω :)

θα μιλήσουμε με πμ για το καφεδάκι !

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Και εγω εχω τον μεγαλο μου υιο, με πατεριτσες !!!
Γαματα, απο τροχαιο !!!
σου εύχομαι να ναι περαστικά για το παιδί...τι διάολο με αυτά τα τροχαία...δεν προσέχουν πως οδηγούν οι :jerking: :jerking:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
σου εύχομαι να ναι περαστικά για το παιδί...τι διάολο με αυτά τα τροχαία...δεν προσέχουν πως οδηγούν οι :jerking: :jerking:
Γενικα  ΟΧΙ !!!
Ποσο μαλιστα, αν καβαλας και μηχανη !!!
Τον Δεκεμβρη, εβαλε λαμες και τωρα σπασμενο μεταταρσιο με πολαπλα καταγματα !!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Γενικα  ΟΧΙ !!!
Ποσο μαλιστα, αν καβαλας και μηχανη !!!
Τον Δεκεμβρη, εβαλε λαμες και τωρα σπασμενο μεταταρσιο με πολαπλα καταγματα !!!
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τι τραβάτε και εσείς οι γονείς από εμάς τα παιδιά ε?? γρήγορα ένα ευχέλαιο να ξορκίσεις την γκαντεμιά!!! :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τι τραβάτε και εσείς οι γονείς από εμάς τα παιδιά ε?? γρήγορα ένα ευχέλαιο να ξορκίσεις την γκαντεμιά!!! :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
Και αυτο θα γινει, αλλα και να την καψω την μηχανη του, αν ξανακαβαλησει !!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Και αυτο θα γινει, αλλα και να την καψω την μηχανη του, αν ξανακαβαλησει !!!
πάρτου ένα αυτοκινητάκι να ναι πιο ασφαλής...ένα μεσαίο κυβισμου...ξέρεις. καμία χ5, κανένα cahenne, κανένα tuareg... :grin: :grin:όχι πλάκα κάνω...κανά όπελ, κανά πεζό...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
πάρτου ένα αυτοκινητάκι να ναι πιο ασφαλής...ένα μεσαίο κυβισμου...ξέρεις. καμία χ5, κανένα cahenne, κανένα tuareg... :grin: :grin:όχι πλάκα κάνω...κανά όπελ, κανά πεζό...
Ειχε το starlet το turbo, το ΑUDI ΤΟ S3, εχουμε το πεζω το 207 το RALLY, τι αλλο ρε γαμωτο ???  :headbang: :headbang: :headbang:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ειχε το starlet το turbo, το ΑUDI ΤΟ S3, εχουμε το πεζω το 207 το RALLY, τι αλλο ρε γαμωτο ???  :headbang: :headbang: :headbang:
μα όλα αυτά είναι τρεχαλιάρικα!!!εγώ έχω το πεζό το 307 και ένα σμαρτ...και για τις σπάνιες περιπτώσεις που θέλω κάτι πολύ σούπερ παίρνω του πατέρα μου το σορέντο...πούλα 207 και σ3 και πάρτου το σιτροέν το c5...λουσάτο, ωραίο, με επιδόσεις αλλά χωρίς να ξεσκίζεται...

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Λέοντα τίποτα από αυτά δεν του κάνει..είναι θέμα ψυχολογίας..άπαξ κι έχεις μάθει σε μηχανή τη λατρεύεις..εγώ όχι αλλά δεν έχει σημασία..ο γιος σου θα ξανακαβαλήσει μηχανή εκτός κι αν του κάνεις κάποια κουβέντα στο θέμα..που φαντάζομαι ότι του έχεις κάνει αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε !

όσο για τα αυτοκινητα , δέχομαι μία βόλτα με το S3 έτσι για να αλλάξω παραστάσεις με το Getzάκι μου  :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Λέοντα τίποτα από αυτά δεν του κάνει..είναι θέμα ψυχολογίας..άπαξ κι έχεις μάθει σε μηχανή τη λατρεύεις..εγώ όχι αλλά δεν έχει σημασία..ο γιος σου θα ξανακαβαλήσει μηχανή εκτός κι αν του κάνεις κάποια κουβέντα στο θέμα..που φαντάζομαι ότι του έχεις κάνει αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε !

όσο για τα αυτοκινητα , δέχομαι μία βόλτα με το S3 έτσι για να αλλάξω παραστάσεις με το Getzάκι μου  :2funny:
γαμώ τα αυτοκίνητα!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
...........να καλημερήσω αν δεν σας πειράζει ? :2funny:

..και περαστικά ,αλλά και καλά μυαλά !

....εχω την εντύπωση οτι σας τρώει το κολαράκι σας . Οταν πάρεις σε παιδί ένα γρήγορο όχημα τι να περιμένεις . οτι θα πάει σιγά και προσεχτικά? :think: :think:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Καλημέρα κοινότητα. Φρέσκο νέο.. Ο Agiana ερωτεύτηκε γι'αυτό exafanisol!!!!!!!!!!!! Τυχερούλης και τσαχπινογαργαλιάρης!
Άντε, και στα δικά μας!  :tooth:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

....εχω την εντύπωση οτι σας τρώει το κολαράκι σας . Οταν πάρεις σε παιδί ένα γρήγορο όχημα τι να περιμένεις . οτι θα πάει σιγά και προσεχτικά? :think: :think:
σωστός φίλε!!!

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

πολύ καλή σσυ μερα !! :)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Καλημέρα κοινότητα. Φρέσκο νέο.. Ο Agiana ερωτεύτηκε γι'αυτό exafanisol!!!!!!!!!!!! Τυχερούλης και τσαχπινογαργαλιάρης!
Άντε, και στα δικά μας!  :tooth:

λαδοκόρη ή ελεεινίδα, μίλα ντε . Πώς θα τον..... διασύρουμε χωρίς ινφο???? :2funny: :2funny: :2funny:
είπα καλημέρα? ;)

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
καλημερα φίλοι μου

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
λαδοκόρη ή ελεεινίδα, μίλα ντε . Πώς θα τον..... διασύρουμε χωρίς ινφο???? :2funny: :2funny: :2funny:
είπα καλημέρα? ;)
Θα τηρήσω το πρωτόκολλο και θα αναμείνω στην επανεμφάνισή του πριν προβώ σε αποκαλύψεις!
Εύχομαι να μην έχει την τύχη (?) του jerry....... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom