You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 795K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
dura ενταξει με το copy paste
ΑΨΟΓΑ! Χαίρομαι που έκανες δουλειά... και νομίζω θα βοηθήσει πολύ κόσμο αυτό το κολπάκι μετατροπής των greekglish ;)
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
ολα βοηθανε,απλα ξερεις δεν μπορουμε να σου δινουμε και συνεχεια συγχαρητηρια μπορεις να μου λυσεις και την εχω μια απορια
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10471.msg695502#newεδω]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10471.msg695502#newεδω[/url]
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10471.msg695502#newεδω]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10471.msg695502#newεδω[/url]
ολα βοηθανε,απλα ξερεις δεν μπορουμε να σου δινουμε και συνεχεια συγχαρητηρια μπορεις να μου λυσεις και την εχω μια απορια
χαχαχα ευχαρίστως να σου λύσω την απορία σου, αν μπορώ...
Επισκέπτης
Καλημερουδιααααααααα Ρε κουμπαρε, μηπως σου βρισκεται καμια συρματοβουρτσα; Δε βγαινει το αλατι (και αλλα... υλικα ;) ) απο πανω μου λεμεεεεεεεεε
Επισκέπτης
Που εισουνα παλι βρε.
Στην Πολυεγο που εχει και πολλα κατσικια.
Στην Πολυεγο που εχει και πολλα κατσικια.
Επισκέπτης
Που να μου να ρε κουμπαρε? Με τον καπετανιο αρμενιζα να φερουμε τη ...βαρκα Πειραια. Ε στη διαδρομη πεσανε και 2-3
Επισκέπτης
AAAAAAAAA Ψωλαρμενιζατε παλι.
Μπραβο ο Καπτεν αξιος..
Μπραβο ο Καπτεν αξιος..
Επισκέπτης
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλημερουδια
makoulakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Καλημερα μπουρδελιαρηδες .
Επισκέπτης
Καλημερουδια μωρα Κουμπαρε, πηρε ρεπο χθες. Μηπως πρεπει να ευχαριστησω το αφεντικό σημερις το πρωι???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις