mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Έτσι...έτσι.. Γελάνε αυτοί που φεύγουν ή που θα φύγουνε.χαχαχαχαχαχαχ......
Εμείς οι άλλοι (σνιφ,σνιφ... :'().. στο κυνήγι των μελισσών. :-
Έτσι...έτσι.. Γελάνε αυτοί που φεύγουν ή που θα φύγουνε.χαχαχαχαχαχαχ......
εγω εφυγα....και οπου ν'ανε θα ξαναφυγω......Έτσι...έτσι.. Γελάνε αυτοί που φεύγουν ή που θα φύγουνε.
Με την ευκαιρία να πω την δική μου άποψη για την υπογραφή σου KELAKY...εγω εφυγα....και οπου ν'ανε θα ξαναφυγω......
Φίλτατε mysterious, πρόσεχε τα "τσιμπήματα" ;)Έτσι...έτσι.. Γελάνε αυτοί που φεύγουν ή που θα φύγουνε.
Ή, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, η ανάγκη της επιθυμίας....Νομίζω ότι η αρχή κάθε κακού είναι η ανάγκη και (πολύ) λιγότερο η επιθυμία ;)
:-*
Θυσία στο κεντρί, για το μέλι! ;)Φίλτατε mysterious, πρόσεχε τα "τσιμπήματα" ;)
αν και νομίζω ότι μετά από τόσα "τσιμπήματα" που έχεις δεχθεί, μάλλον έχεις πάθει "ανοσία" ...
Ή, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, η ανάγκη της επιθυμίας....
Θυσία στο κεντρί, για το μέλι! ;)
Χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση και παρεξήγηση μαζί σου, οι σχέσεις ανδρών, φιλίας ή γνωριμίας, διέπονται από σεβασμό και εκτίμηση, δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τις φιλικές (ανταγωνιστικές) σχέσεις μεταξύ γυναικών και σίγουρα δεν αξίζουν τα γέλια ή τις ειρωνίες κανενός.
Χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση και παρεξήγηση μαζί σου, οι σχέσεις ανδρών, φιλίας ή γνωριμίας, διέπονται από σεβασμό και εκτίμηση, δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τις φιλικές (ανταγωνιστικές) σχέσεις μεταξύ γυναικών και σίγουρα δεν αξίζουν τα γέλια ή τις ειρωνίες κανενός.
"Δύσκολα τα μονοπάτια που δε διάβηκες...." που λέει κι ο ποιητής.
Αν έρθει κ το ''ψόφα'' σιγά-σιγά.....Συγκεκριμένα για το Φαρκέλι ήταν.
Βέβαια μετά άρχισε το παραλήρημα και άρχισες τις γνωστές ανοησίες, αλλά ντάξει, υγεία!
BUONGIORNO onorato gl !!!καλημερα τιμημενε αμζικιε....... ;)