Νέα

Γονείς vs παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Αρκετοί γονείς έχουν χάσει τον έλεγχο των παιδιών τους, ανήμποροι & άλλοι αδιάφοροι να διαπαιδαγωγησουν τα παιδιά τους.
Το αποτέλεσμα?
Το περιστατικά της Νέας Σμύρνης

Ή η περίπτωση στα Καλύβια, 16χρ σκοτώνει τον πατέρα του.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
923
Πόντοι
81
Πατερας ολη μερα στη δουλεια αν δεν ειναι ανεργος, μανα κωλοβαραει στο internet, κοσμος ζορισμενος απο τη φτωχεια, σχολεια μπουρδελα. Τι να κανουν τα παιδια ?
17 χρονων κοπελα γειτονισα μου και τη γαμουσε Πακιστανος.......
Φιλος μου καθηγιτης σε ΕΠΑΛ μου ελεγε τα εχω γραψει στ αρχιδια μου αφου δεν ενδιαφερεται η οικογενεια, εγω θα τα κανω ανθρωπους ? Ο μισθος να πεφτει κι οποιο θελει ας διαβασει να παει μπροστα.
Μετα το 2010 και τα μνημονια η Ελλαδα αλλαξε προς το χειροτερο και θα περασουν δεκαετιες για να ξανα γινει ο Ελληνας ανθρωπος. Εξαιρουνται οσοι την εκαναν για εξωτερικο.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596
Πατερας ολη μερα στη δουλεια αν δεν ειναι ανεργος, μανα κωλοβαραει στο internet, κοσμος ζορισμενος απο τη φτωχεια, σχολεια μπουρδελα. Τι να κανουν τα παιδια ?
Φιλος μου καθηγιτης σε ΕΠΑΛ μου ελεγε τα εχω γραψει στ αρχιδια μου αφου δεν ενδιαφερεται η οικογενεια, εγω θα τα κανω ανθρωπους ? Ο μισθος να πεφτει κι οποιο θελει ας διαβασει να παει μπροστα.
Μετα το 2010 και τα μνημονια η Ελλαδα αλλαξε προς το χειροτερο και θα περασουν δεκαετιες για να ξανα γινει ο Ελληνας ανθρωπος. Εξαιρουνται οσοι την εκαναν για εξωτερικο.
Συμφωνώ εν μέρη, γνωριζω γονείς που με αυτοθυσία και αγώνα μεγάλωσαν παιδιά με αρχές που τώρα έχουν προκόψει είτε στο εξωτερικό είτε εδώ . Αναντίρρητα ότι είμαστε μπουρδελο αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια καλή κοινωνικότητα στη χώρα και αν τα παιδιά με την ενθάρρυνση και σωστό παράδειγμα των γονέων έχουν τα φόντα να προκόψουν. Σίγουρα με μεγαλύτερη δυσκολία από ότι στη Γερμανία και λοιπές αναπτυγμένες χώρες. Ένα καλο δημόσιο σχολείο στη Γερμανία είναι το ίδιο με τα καλύτερα ιδιωτικά εδώ.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.307
Πόντοι
1.056
•Αντρας γυναικα,γαμιουνται,χυνουν...ουπς παιδι...Χαμενη υποθεση

•Αντρας γυναικα και οι δυο αμφοτεροι δεχονται πρηξιμο απ το σπιτι "ο προορισμος του ανθρωπου ειναι να κανεις οικογενεια" γαμιουνται,χυνουν...ουπς παιδι...Χαμενη υποθεση

•εκκλησια και θρησκοι παπουδες,οχι οι γονεις,γαμιουνται,χυνουν...ουπς παιδι...Χαμενη υποθεση

•αυτοσκοπος της ζωης να αφησω εναν απογονο στην γη...
γαμιουνται,χυνουν...ουπς παιδι...Χαμενη υποθεση

•αντρας γυναικα γνωριζονται,υπαρχει αλληλοσεβασμος,ο ενας γουσταρει τον αλλο σε ολες του τις εκφανσεις,γαμιουνται,χυνουν...ουπς παιδι...Σιγουρη επιτυχια

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306

•Αντρας γυναικα και οι δυο αμφοτεροι δεχονται πρηξιμο απ το σπιτι "ο προορισμος του ανθρωπου ειναι να κανεις οικογενεια" γαμιουνται,χυνουν...ουπς παιδι...Χαμενη υποθεση

•εκκλησια και θρησκοι παπουδες,οχι οι γονεις,γαμιουνται,χυνουν...ουπς παιδι...Χαμενη υποθεση

•αντρας γυναικα γνωριζονται,υπαρχει αλληλοσεβασμος,ο ενας γουσταρει τον αλλο σε ολες του τις εκφανσεις,γαμιουνται,χυνουν...ουπς παιδι...Σιγουρη επιτυχια
•αντρας και άντρας γνωριζονται,υπαρχει αλληλοσεβασμος,ο ενας γουσταρει τον αλλο σε ολες του τις εκφανσεις,γαμιουνται,χυνουν...υιθετούν παιδι, σκυλί, γάτα, χάμστερ...Σιγουρη επιτυχια

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301

...σίγουρη επιτυχία ακολουθεί το παιδάκι τους την συμμορία του σχολείου και ρίχνει και καμιά φωτοβολίδα η πλακώνει κανένα σταθμάρχη στην ομόνοια....

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.307
Πόντοι
1.056
...σίγουρη επιτυχία ακολουθεί το παιδάκι τους την συμμορία του σχολείου και ρίχνει και καμιά φωτοβολίδα η πλακώνει κανένα σταθμάρχη στην ομόνοια....
Εσυ ρε τυπε που ζουσες;Σε κλουβι και τα κανες ολα τελεια;

Μαλακιες ολα τα παιδια θα κανουν,οπως και μεις καναμε!

Τα παιδια θελουν απο την ηλικια των 0.1 ετωνα να μεγαλωνουν με τους δυο γονεις κ να νιωσουν την "θαλπωρη" και των δυο.

Οταν ανοιξουν τα "φτερα" τους...ο θεος βοηθος

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Μπουρδέλα καθηγητές

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Οι περισσότεροι φίλοι μου που'χουν παιδιά παντρεύτηκαν από κοινωνική υποχρέωση γιατί γκάστρωσαν τη γκόμενα.
Όλοι λένε τις ίδιες copypaste μαλακίες για τα παιδιά τους και τη "χαρά του να'σαι γονέας" κι είτε ρωτήσεις τον 1ο είτε τον 6ο τις ίδιες μαλακίες θ'ακούσεις.
Άμα διαβάσεις διάφορα non verbal cues βλέπεις νευρικότητα και thousand yard stare στα μάτια. Ή ύφος τύπου που μπήκε σε cult και σου λέει με παγωμένο χαμόγελο μέχρι τ'αφτιά "Στο compound περνάμε υπέροχα! Αύριο θα μαζευτούμε όλοι να πιούμε Kool Aid!"
Δηλαδή βλέπω κάποιον που λέει παπαριές σε μένα, αλλά και στον εαυτό του επίσης, οπότε αποφεύγω αυτές τις συζητήσεις γενικότερα, επειδή γίνονται creepy.

Γενικά, ο μέσος παντρεμένος στα 40+ θα ψάχνεται που να γαμήσει καμιά ουκρανή φθηνά ενώ κάνει υπερωρίες να χρηματοδοτήσει τις μαλακίες της γυναίκας, η γυναίκα, αν δεν γαμιέται με δωράκια δεξιά κι αριστερά, θα'χει πεθάνει σεξουαλικά και θα κάθεται ν'ασχολείται με συναρπαστικά θέματα όπως οι κουρτίνες μπάνιου και το παιδί είτε θα'χει αυτήν πάνω απ'το κεφάλι 24/7 σαν τον γύπα να το κάνει κοινωνικά ανάπηρο, είτε θ'αφεθεί στην διαπαιδαγώγηση του TikTok και των καθηγητών του δημοσίου που παρέχουν δημόσιο babysitting με βαριεστημένο ύφος.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.307
Πόντοι
1.056
Μπουρδέλα καθηγητές
Ο πατερας μου ηταν καθηγητης και δυο πρωην μου δασκαλες.

Ξερεις τι ακουγα;

Βασικα,μπορεις να φανταστεις δον εαυτο σου σε μια αιθουσα,με 25-30 μπασταρδα,εσυ να "οφειλεις" να κανεις παραδοση μαθηματος και αυτα (εστω ενα -δυο) να προσπαθουν το αντιθετο,ωστε να σε φερουν στα ορια σου για να εκραγεις και να το καταγραψουν στο κιν ή να σε καταγγειλουν,ετσι απλα...γιατι μπορουν!

Και μιλαμε για παιδια που ουτε οι γονεις του δεν τα θελουν

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Εγώ βλέπω γονείς που δε νοιάζονται για τα παιδιά τους.
Πάνε για καφέ ή ποτό ή φαγητό και τα παρατάνε στον κόσμο μέσα. Βολτάρουν ανάμεσα στα γκαρσόνια (επικίνδυνο) , ενοχλούν τον κόσμο, φωνάζουν, βρίζουν. Και αν τολμήσεις να πεις κάτι οι γονείς σου απαντάνε: "Παιδία είναι". Αν δε τσαμπουκαλευτούν και από την αρχή.
Παιδιά που μονίμως είναι "παρκαρισμένα" σε κέντρα μελέτης και φροντιστήρια από το νηπιαγωγείο κιόλας. Μεγαλώνουν χωρίς κανόνες και χωρίς να σκέφτονται το διπλανό τους.
Αυτή η γενιά παιδιών που είναι τώρα από 6-10 ετών θα είναι τα μεγαλύτερα κωλόπαιδα που έχουν βγει. Ποτέ δεν άκουσαν το "ΟΧΙ" και το "ΜΗ". Πάντα ήταν ανεξέλεγκτα και πάντα έκαναν ότι ήθελαν. Απλώς σκεφτείτε τα όταν φτάσουν 18-20 χρονών.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Aρκετα παιδιά εχουν χάσει τον έλεγχο των γονιων τους, οι μανάδες τους γαμιούνται απο εδώ και απο εκεί.
Τύπε έχεις σοβαρά θέματα.
Να σου συστηθεί ειδικός...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάνε για καφέ ή ποτό ή φαγητό και τα παρατάνε στον κόσμο μέσα. Βολτάρουν ανάμεσα στα γκαρσόνια (επικίνδυνο) , ενοχλούν τον κόσμο, φωνάζουν, βρίζουν. Και αν τολμήσεις να πεις κάτι οι γονείς σου απαντάνε: "Παιδία είναι". Αν δε τσαμπουκαλευτούν και από την αρχή.
Παιδιά που μονίμως είναι "παρκαρισμένα" σε κέντρα μελέτης και φροντιστήρια από το νηπιαγωγείο κιόλας. Μεγαλώνουν χωρίς κανόνες και χωρίς να σκέφτονται το διπλανό τους.
Αυτή η γενιά παιδιών που είναι τώρα από 6-10 ετών θα είναι τα μεγαλύτερα κωλόπαιδα που έχουν βγει. Ποτέ δεν άκουσαν το "ΟΧΙ" και το "ΜΗ". Πάντα ήταν ανεξέλεγκτα και πάντα έκαναν ότι ήθελαν. Απλώς σκεφτείτε τα όταν φτάσουν 18-20 χρονών.
Μας έχει φάει η "ορθότητα"...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Εε στα 18-20 θα πλακώνονται στο ξυλο στην καλύτερη η θα τραβάνε μαχαίρι η όπλο στην χειρότερη για ψύλλου πήδημα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

Οριστε αλλη απο εδω, το παιδι μου λεει δεν ειναι εγκληματίας και οτι ηταν ατύχημα!! Ναι σκόνταψε ο γιός σου και έπεσε πανω στο ψαλίδι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Αρκετοί γονείς έχουν χάσει τον έλεγχο των παιδιών τους, ανήμποροι & άλλοι αδιάφοροι να διαπαιδαγωγησουν τα παιδιά τους.
Το αποτέλεσμα?
Το περιστατικά της Νέας Σμύρνης

Ή η περίπτωση στα Καλύβια, 16χρ σκοτώνει τον πατέρα του.
Τέτοια υπήρχαν εδώ και δεκαετίες τυπε. Δεν είναι καινούριο.

Και αν ο πατέρας όντως κακοποιούσε το παιδί καλά του έκανε του μπάσταρδου του πατέρα.
Θυμάμαι αντίστοιχη ιστορία πριν 20-25 χρόνια στην Αθήνα που πατέρας κακοποιούσε μητέρα και γιο. Το παιδί πήγαινε γυμνάσιο ή λύκειο. Μια μέρα δεν άντεξε και τον καθάρισε τον πατέρα με σφυρί.
Όλοι λέγανε τότε ότι καλά έκανε και νομίζω έφαγε πολύ ελαφριά πηγή.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

Αποκλείεται! Αφου η μανα του ειπε οτι το παιδι της δεν ειναι εγκληματίας!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Οι περισσότεροι φίλοι μου που'χουν παιδιά παντρεύτηκαν από κοινωνική υποχρέωση γιατί γκάστρωσαν τη γκόμενα.
Όλοι λένε τις ίδιες copypaste μαλακίες για τα παιδιά τους και τη "χαρά του να'σαι γονέας" κι είτε ρωτήσεις τον 1ο είτε τον 6ο τις ίδιες μαλακίες θ'ακούσεις.
Άμα διαβάσεις διάφορα non verbal cues βλέπεις νευρικότητα και thousand yard stare στα μάτια. Ή ύφος τύπου που μπήκε σε cult και σου λέει με παγωμένο χαμόγελο μέχρι τ'αφτιά "Στο compound περνάμε υπέροχα! Αύριο θα μαζευτούμε όλοι να πιούμε Kool Aid!"
Δηλαδή βλέπω κάποιον που λέει παπαριές σε μένα, αλλά και στον εαυτό του επίσης, οπότε αποφεύγω αυτές τις συζητήσεις γενικότερα, επειδή γίνονται creepy.

Γενικά, ο μέσος παντρεμένος στα 40+ θα ψάχνεται που να γαμήσει καμιά ουκρανή φθηνά ενώ κάνει υπερωρίες να χρηματοδοτήσει τις μαλακίες της γυναίκας, η γυναίκα, αν δεν γαμιέται με δωράκια δεξιά κι αριστερά, θα'χει πεθάνει σεξουαλικά και θα κάθεται ν'ασχολείται με συναρπαστικά θέματα όπως οι κουρτίνες μπάνιου και το παιδί είτε θα'χει αυτήν πάνω απ'το κεφάλι 24/7 σαν τον γύπα να το κάνει κοινωνικά ανάπηρο, είτε θ'αφεθεί στην διαπαιδαγώγηση του TikTok και των καθηγητών του δημοσίου που παρέχουν δημόσιο babysitting με βαριεστημένο ύφος.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.483
Πόντοι
3.786

Αποκλείεται! Αφου η μανα του ειπε οτι το παιδι της δεν ειναι εγκληματίας!
Σε άλλον τσακωμό ο μικρότερος τον είχε χτυπήσει με σιδερογροθιά και ο μεγάλος απάντησε με μαχαίρι.Έπρεπε μετά από αυτό η μητέρα να τα πάει σε ειδικούς.Έχει μεγάλη ευθύνη και αυτή.Όσο για το κωλόπαιδο,εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή και να μη βγει ποτέ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Σε άλλον τσακωμό ο μικρότερος τον είχε χτυπήσει με σιδερογροθιά και ο μεγάλος απάντησε με μαχαίρι.Έπρεπε μετά από αυτό η μητέρα να τα πάει σε ειδικούς.Έχει μεγάλη ευθύνη και αυτή.Όσο για το κωλόπαιδο,εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή και να μη βγει ποτέ
αστα γαμησε τα,οσο και αν εχουν μεριδιο ευθυνης οι γονεις (το μεγαλυτερο) ειναι και τι θα σου βγει.Ζουμε και σε κωλοσκατοεποχες...ολα μαζι φερνουν αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom