Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

talepa12

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
42
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες! περασε κανενας σημερα ή χθες?

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
καλημερα ! εχει καποιος δοκιμασει Χριστινα; αν θελει ας με ενημερωσει inbox. Ευχαριστω!

manolatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
0
Τις αλλάζει τις κοπέλες κοπέλες καθόλου;

manolatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
0
Ξέρουμε κάτι για κάποια κοπέλα με πολλά τατουάζ και μέτριο ανάστημα γλυκιά φατσούλα και φυσικό μεγάλο στήθος; Έτυχε να την συναντήσω παλιότερα όταν πήγα για να κλείσω ραντεβού καιου έδωσε την κάρτα.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Μάλλον την Μάγκυ λες φίλε μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Παιδιά κάποιος εμπειρία με Μαριάννα? Ας ενημερώσει εδώ ή inbox. Ευχαριστώ!

manolatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
0
Παιδιά κάποιος εμπειρία με Μαριάννα? Ας ενημερώσει εδώ ή inbox. Ευχαριστώ!
Δες τα προηγούμενα μυνήματα εκεί που γράφω για κάποια Βανέσσα την Μαριάννα εννοούσα η το οτοκορεκτ η δε ξέρω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Δες τα προηγούμενα μυνήματα εκεί που γράφω για κάποια Βανέσσα την Μαριάννα εννοούσα η το οτοκορεκτ η δε ξέρω
Ναι φίλε την δοκίμασα ..... ψιλοαδιαφορο το μασάζ της , καλύτερη στο δεύτερο μέρος με εκτόνωση με το χέρι πάντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από σήμερα μου είπαν ότι ήρθε νέα κοπέλα (Ρόζα...). Πήγε κάποιος να μας πει εντυπώσεις?

orimos38

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Η Μαριάνα είναι ακόμα εκεί; Είναι ανοιχτά; Μόνο με ραντεβού δουλεύει ή μπορείς να πας κατευθείαν;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Η Μαριάνα είναι ακόμα εκεί; Είναι ανοιχτά; Μόνο με ραντεβού δουλεύει ή μπορείς να πας κατευθείαν;
ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ....ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
καλησπέρα σε όλους ! υπάρχει κατι αντιστοιχο με το golden spa στην Λαρισα (μασαζ και εκτονωση , εστω με το χερι;). Αν ξερει κάποιος ας ενημερωσει εδώ ή inbox. Ευχαριστω!

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλημέρα! Λέω να δοκιμάσω τη Λίνα, έχει κανείς καμιά εμπειρία?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
καλημερα ! ωραια κοπελα , καλο μασαζ και αισθησιακο τελειωμα.....μια δοκιμη αξιζει ,εμενα μου αρεσε.
Εχει δοκιμασει κανεις Τζούλια;
Ευχαριστώ πολύ! Τζούλια δεν έχω δοκιμάσει. Μόνο Μάγκι και Βερόνικα. Η Λίνα βγάζει κανένα ρούχο?

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην παρέα! Πέρασμα από golden spa. Διαθέσιμες η Τζούλια, η Ρόζα και η Θεώνη. Πέρασμα με Τζούλια. Μέτριο μασάζ και καλό τελείωμα. Στην έξοδο είδα και την Νεφέλη. Πολύ όμορφη κοπέλα. Πάντως όπως μου είπαν και είδα είχαν κλεισμένα αρκετά ραντεβού. Αναρωτιέμαι γιατί δε γράφει κανείς. Προσωπικά μηνύματα δεν θα απαντήσω.

Greeklover2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
122
Πόντοι
1
Το παίξιμο και το τελείωμα γίνεται σε όλους? Το ζητάτε από πριν? Πως γίνεται η όλη φάση ? Συγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες απλα δε ξέρω πως λειτουργεί η όλη φάση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom