You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden Spa Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 349K
-
- Ετικέτες
- λάρισα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 201
Προφανώς μεγάλε εάν είχα κάνει επίσκεψη στο κατάστημα θα ενημέρωνα!!! Έχω να πατήσω μήνες και δεν ξέρω αν θα ξανά πάω.. Να ρωτάς δεν είναι κακό!!! Και δεν είστε μλκς!!!Προσφερε και καμια πληροφορια ρε μεγαλε. Μια φορα δε μπηκες να ενημερωσεις για κατι. Ολο ρωτας. Οι αλλοι ειμαστε μλκς και εσυ εισαι ο εξυπνος;
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ για τη Τίνα. Δεν νομίζω να μείνει και πολύ. Δεν προσπαθεί καθόλου στο μασάζ και στο δεύτερο μέρος είναι λες και σου κάνει χάρη.
Για τη Θεώνη έχουμε εικόνα? Για τι ηλικία πρόκειται? Και είναι όμορφη, γενικά μιλώντας? Ή μες στη μετριότητα. Έχουν ακουστεί καλά πράγματα για τις υπηρεσίες της για αυτό.
Για τη Θεώνη έχουμε εικόνα? Για τι ηλικία πρόκειται? Και είναι όμορφη, γενικά μιλώντας? Ή μες στη μετριότητα. Έχουν ακουστεί καλά πράγματα για τις υπηρεσίες της για αυτό.
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
ξερει κανεις τι εγινε η μαγκι?
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 201
Τι γίνεται στο μαγαζί ρε? Χέρια δεν έχουν.. Τηλεφώνησα χθες δεν είχαν κενό.. Τηλέφωνο ξανά σήμερα και υπήρχε ένα κενό μόνο.. Τόσο πλ δουλειά.. Είπα να σπαταλήσω κάνα ευρώ μετά από καιρό και δεν υπάρχει χρόνος
Ισως πουλαν τρελιτσα ή ισως εχουν προβληματα.Τι γίνεται στο μαγαζί ρε? Χέρια δεν έχουν.. Τηλεφώνησα χθες δεν είχαν κενό.. Τηλέφωνο ξανά σήμερα και υπήρχε ένα κενό μόνο.. Τόσο πλ δουλειά.. Είπα να σπαταλήσω κάνα ευρώ μετά από καιρό και δεν υπάρχει χρόνος
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 201
Τ εννοείς προβλήματα
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 201
Αφού πήγαμε στο μαγαζί στο κενό που είχε παρούσες και διαθέσιμες ήταν Νάνσυ και Βίκυ.. πέρασμα με Βίκυ... Γνωστή Βίκυ πλέον όλοι λίγο πλ ξέρουμε τν Βίκυ
η Βίκυ τι λέει τι φάση γιατί με νάνσυ που πέρασα λίγα πράγματαΑφού πήγαμε στο μαγαζί στο κενό που είχε παρούσες και διαθέσιμες ήταν Νάνσυ και Βίκυ.. πέρασμα με Βίκυ... Γνωστή Βίκυ πλέον όλοι λίγο πλ ξέρουμε τν Βίκυ
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 201
Έχεις μνμη Βίκυ τι λέει τι φάση γιατί με νάνσυ που πέρασα λίγα πράγματα
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.706
- Πόντοι
- 201
Περασμα μεσα στη βδομαδα. Ειχα να παω πολυ καιρο. Πηγα χωρις να κλεισω. Παρουσες νανσυ, βικη, νεφελη και μια καινούρια;;; με ονομα αλεξανδρα. Περασα με νεφελη. Νεφελη τα γνωστα. Δε χρειάζεται να πω κατι. Μετριοτητα. Πλεον δυσκολευετε να βγαλει κ ρουχα. Οποτε τελευταιο ραντεβου και με αυτην. Μαλακες. Περασε κανεις με αυτην την αλεξανδρα; μου φανηκε τραβελος. Μη λεω μαλακιες ομως δε ξερω. Την ειδα πολυ λιγο. Οποιος παει ας ενημερώσει. Φωνή και φατσα ειχε σαν να ηταν βελι. Γενικα πολυ χαλι το μαγαζι. Δε ηθελα να ρωτησω κ κατι θα ηταν χοντρο. Οποιος παει ας ενημερωσει. Πολυ κακη ποιοτητα γενικα. Χαλι μαυρο.
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 201
Υπάρχουν κάποιες εκεί μέσα που παίζουν κλαρίνο με το αντίστοιχο δώρο φυσικά... Τώρα αν αξίζουν ή όχι είναι στην κρίση του καθενός..Ρε τυποι ποια θα ηταν καλη περιπτωση να μ παιξει λιγο κλαρινετο;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
Για να δούμε τι καινούρια σαβούρα ήρθε πάλι. Ονόματα ξέρεις?Καλησπερα και καλη χρονια ! Εμαθα οτι αυτη την εβδομαδα ηρθαν νεες κοπελες.....εχει δοκιμασει καποιος; Ας ενημερωσει εδω ή σε μηνυμα. Ευχαριστω!
Για να δούμε τι καινούρια σαβούρα ήρθε πάλι. Ονόματα ξέΝΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.Για να δούμε τι καινούρια σαβούρα ήρθε πάλι. Ονόματα ξέρεις?
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 201
Και εγώ αυτό θα ρωτούσα.. Αν έχουμε πληροφορίες για τα καινούρια κορασιδια??Πήγε κάποιος να μας δώσει μια περιγραφή για τα νέα κορίτσια από άποψη εμφάνισης και υπηρεσιών?
Υγ τελευταία επίσκεψη με Βίκυ μέτριο μασάζ λίγο μπλα μπλα όπως μου αρέσει και ελεύθερα πιασίματα ως συνήθως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 385
- Εμφανίσεις
- 88K