sakisstrela
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2011
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Όχι πήρα τηλ ήταν κλεισμένηΈχεις καθόλου εικόνα... ή δεν την είδες καθόλου.
Όχι πήρα τηλ ήταν κλεισμένηΈχεις καθόλου εικόνα... ή δεν την είδες καθόλου.
Πανε δες και γραψε ρε φιλε. Ολα στο πιατο ειστε.Την είδε τελικά κανείς αυτή τη Φένια? Ή πέρασε κάνεις μαζί της για να ξέρουμε τι παίζει?
Να δούμε επίσης και αν θα επιστρέψει η Μάγκυ προσεχώς όπως έλεγαν.
Έχει προχώρησε τόσο πολύ η Βίκυ που έρχεται με σφήνα στο κωλαρακι??? Σοβαρά τώρα?? Τπτ άλλο έγινε η τζιφοςσε μενα παντως η βικυ,πριν λιγες μερες,μου ηρθε μεσφηνα στο κωλαρακι,τα ρουχα της ταβγαζει ολα με το που μπει,τι ψαχνετε αλλο να βρειτε,καλυτερο με 50 ευρω.
Μετά από ερωτημα για τη Μάγκυ, έλαβα την απάντηση πως μάλλον δεν θα επιστρέψει. Να δούμε αν θα μπορέσουν να την αντικαταστήσουν. Γιατί δεν ήταν μόνο η εμφάνιση, ήταν και ο επαγγελματισμός. Φαινόταν ότι δεν ήταν απλώς ένα κοριτσάκι που έλεγε θα κάνω 2 μαλακίες για μερικούς μήνες να βγάλω λεφτά... Την έπαιρνε σοβαρά τη δουλειά και ήθελε να τη κάνει σωστά.Και η Μάγκυ να επιστρέψει αν δεν αλλάξουν λίγο τα κορασια να είναι πιο δοτικες τι να το κάνεις?? Να πας να πετάξεις το 50ρικο ξανά??? Νομίζω ελάχιστες βγάζουν τα ρούχα από μόνες τους χωρίς να το ζητήσεις....
Και εγώ έχω μήνες φίλε να πάω.. Χθές Κυριακή ήταν η Βίκυ και Νάνσυ στο πρόγραμμα... Δοκιμασμένες και οι δύο.... Αν δεν αλλάξουν τα κορίτσια και αν δεν βάλουν τπτ έξτρα υπηρεσία ή τουλάχιστον να είναι κάπως καλύτερες τα κορίτσια και να μην είναι δεν βγάζω εσώρουχο και μην με βάζεις χέρι μέσα από το εσώρουχο κλπ... Αφού ξέρουν που δουλεύουν και τ ακριβώς θα κάνουν..Παρατηρώ ότι τώρα τελευταία δεν υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή εδώ. Προσωπικά έχω να πάω μήνες στο μαγαζί και από ότι καταλαβαίνω αρκετοί το έχουν κόψει-ελαττώσει. Αν πάρεις τηλ όμως δεν θα βρίσκεις να κλείσεις ραντεβού
Σιγά την απώλειαΜετά από ερωτημα για τη Μάγκυ, έλαβα την απάντηση πως μάλλον δεν θα επιστρέψει. Να δούμε αν θα μπορέσουν να την αντικαταστήσουν. Γιατί δεν ήταν μόνο η εμφάνιση, ήταν και ο επαγγελματισμός. Φαινόταν ότι δεν ήταν απλώς ένα κοριτσάκι που έλεγε θα κάνω 2 μαλακίες για μερικούς μήνες να βγάλω λεφτά... Την έπαιρνε σοβαρά τη δουλειά και ήθελε να τη κάνει σωστά.
Εχει μια επιστροφή παντως το ροστερΚαι εγώ έχω μήνες φίλε να πάω.. Χθές Κυριακή ήταν η Βίκυ και Νάνσυ στο πρόγραμμα... Δοκιμασμένες και οι δύο.... Αν δεν αλλάξουν τα κορίτσια και αν δεν βάλουν τπτ έξτρα υπηρεσία ή τουλάχιστον να είναι κάπως καλύτερες τα κορίτσια και να μην είναι δεν βγάζω εσώρουχο και μην με βάζεις χέρι μέσα από το εσώρουχο κλπ... Αφού ξέρουν που δουλεύουν και τ ακριβώς θα κάνουν..
Ποια επέστρεψε φίλε??Εχει μια επιστροφή παντως το ροστερ
ΆριαΕπί
Ποια επέστρεψε φίλε??
Σοβαρά μιλάς; Θα με κάνεις να πάω μετά από 3 μήνες