Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Πήγα χθες με Νάνσυ λίγα πράγματρα έβγαλε μόνο το από πάνω και μου έφερε το στήθος για λίγο γλύψιομο αλλά μέχρι εκεί.
Στο πρόγραμμα έχει Βίκυ, Νάνσυ,Νεφέλη, Άρια, Θεώνη, Φένια αν κάποιος γνωρίζει αν αξίζει καμία από αυτές ας στείλει .
Υ.Γ εγώ καλά πέρασα με νάνσυ μου αρέσουν τα κοντοπούτανα.
Υ.Γ 2 Θεώνη μόνο Σάββατομ Φένια μόνο Κυριακή
Οτι πληρώνετε η νανσυ να μας τον παιξει και κανει και την δυσκολη δειχνει την καταντια. Αν γυρισε η αρια κατι γινεται. Αλλα κι αυτη σαν κεφτεδακι ειχε γινει. Θεωνη για να μαζευει μπαμιες καλη ειναι. Βικη εχει εναν πατο σαν τριαδα σωλήνα. Φενιας οποιος πηγε και δε μιλαει του ευχομαι μασαζ με νεφελη. Θα γινει επισκεψη απο βδομαδα γιατι ολοι δυσκοιλιοι ειστε και μονο ρωτατε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήγα χθες με Νάνσυ λίγα πράγματρα έβγαλε μόνο το από πάνω και μου έφερε το στήθος για λίγο γλύψιομο αλλά μέχρι εκεί.
Στο πρόγραμμα έχει Βίκυ, Νάνσυ,Νεφέλη, Άρια, Θεώνη, Φένια αν κάποιος γνωρίζει αν αξίζει καμία από αυτές ας στείλει .
Υ.Γ εγώ καλά πέρασα με νάνσυ μου αρέσουν τα κοντοπούτανα.
Υ.Γ 2 Θεώνη μόνο Σάββατομ Φένια μόνο Κυριακή
Οτι πληρώνετε η νανσυ να μας τον παιξει και κανει και την δυσκολη δειχνει την καταντια. Αν γυρισε η αρια κατι γινεται. Αλλα κι αυτη σαν κεφτεδακι ειχε γινει. Θεωνη για να μαζευει μπαμιες καλη ειναι. Βικη εχει εναν πατο σαν τριαδα σωλήνα. Φενιας οποιος πηγε και δε μιλαει του ευχομαι μασαζ με νεφελη. Θα γινει επισκεψη απο βδομαδα γιατι ολοι δυσκοιλιοι ειστε και μονο ρωτατε.

yiohan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νεφέλη τόσο χάλια? σκέφτομαι να ξαναπάω από βδομάδα αλλά όπως είπες χαμηλές υπηρεσίες για το 50αρικο και εγώ είμαι γενικά τύπος ήρεμος αν δεν με δώσει πάτημα δεν αγγίζω και τέτοια

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Νεφέλη τόσο χάλια? σκέφτομαι να ξαναπάω από βδομάδα αλλά όπως είπες χαμηλές υπηρεσίες για το 50αρικο και εγώ είμαι γενικά τύπος ήρεμος αν δεν με δώσει πάτημα δεν αγγίζω και τέτοια
Σαν τον νερο ειναι. Ανοστη και αοσμη.

• Like
Αντιδράσεις: yiohan

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Καλησπερα ! Περασμα με Νεφελη , κλασσικο πλεον service με κατι σαν μασαζ και δευτερο μερος ψιλο αγγαρεια......
Θα πρεπει να υπαρξουν νεες προσθηκες και ποιο αισθησιακο δευτερο μερος .
Επίσης..... αισθησιακο προγραμμα χωρις η κοπελα να μενει τουλαχιστον με τα εσωρουχα , δεν ειναι αισθησιακο προγραμμα.
Αν εχει δεί ή δοκιμασει καποιος την Φενια , ας ενημερωσει εδω ή με μηνυμα.

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
95
Πόντοι
1
προφανως οσοι πανε δε γουσταρουν να ενημερωσουν
Παρατηρώ ότι τώρα τελευταία δεν υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή εδώ. Προσωπικά έχω να πάω μήνες στο μαγαζί και από ότι καταλαβαίνω αρκετοί το έχουν κόψει-ελαττώσει. Αν πάρεις τηλ όμως δεν θα βρίσκεις να κλείσεις ραντεβού

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
506
προφανως οσοι πανε δε γουσταρουν να ενημερωσουν
Ένα αυτό και επίσης δεν είναι όλοι μέλη εδώ από αυτούς που πάνε. Αλλά γενικά βλέπω και βάζω και εμένα μέσα, ότι αρκετοί από εδώ μέσα τουλάχιστον έχουν ξενερώσει με την όλη φάση σε αυτό το μαγαζί

Panthiras 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
1.889
Πόντοι
201
Προφανώς και έχουμε ξενερώσει μερικοί!! Όταν ξέρεις που πας και ξέρουν και τα κορίτσια που δουλεύουν και τ ακριβώς κάνουν ίσως να περιμέναμε κάτι ελαφρώς παραπάνω... Αλλά όταν πηγαίνεις και στο παίζουν ιστορία ξενερώνεις.. Θυμάμαι πολλές φορές που κορασίδες είχαν έναν βήχα που τρομαζες.. Πολλές φορές είχα ζητήσει να βγουν έξω για νερό... Η σε ρωτούσαν θέλεις να βγάλω ρούχα?? Ε τι ήρθα να σε δω πως είσαι ντυμένη και να με πάρεις 50€ τζάμπα.. ούτε μασάζ ξέρουν ούτε τπτ..

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Λοιπόν....αφού κανείς δεν ενημερώνει έκανα το κασκαντεριλικι.
Φένια....μασάζ ούτε για αστείο , δεύτερο μέρος αγγαρεία και τέλος στο 45λεπτο.
Εάν δεν αλλάξουν οι παροχές και τα προγράμματα να είναι πιο ξεκάθαρα στο τι προσφέρουν οι κοπέλες ,και φυσικά αν δεν γίνει ανανέωση των κοριτσιών δεν βλέπω τον λόγο να ξαναπάω.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
506
Λοιπόν....αφού κανείς δεν ενημερώνει έκανα το κασκαντεριλικι.
Φένια....μασάζ ούτε για αστείο , δεύτερο μέρος αγγαρεία και τέλος στο 45λεπτο.
Εάν δεν αλλάξουν οι παροχές και τα προγράμματα να είναι πιο ξεκάθαρα στο τι προσφέρουν οι κοπέλες ,και φυσικά αν δεν γίνει ανανέωση των κοριτσιών δεν βλέπω τον λόγο να ξαναπάω.
Συμφωνούμε. Από εμφάνιση τι λέει και ηλικία;

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Συμφωνούμε. Από εμφάνιση τι λέει και ηλικία;
Με προλαβε ο συμπαίκτης. Λοιπον η μια χειροτερη απο την αλλη. Για φενια οπως το ειπε ο φιλος. Ανυπαρκτο μασαζ. Βασικα δε ξερω πως να το χαρακτηρίσω. Ουτε αλοιφή να σε εβαζε. Κατι τετοιο. Δευτερο μερος οτι να ναι. Ασχημουλα και με περιττά κιλα κ αυτη. Λες και το κανουν επιτηδες ρε πουστη. Η μια πιο ασχημη απο την αλλη. Μεσος ορος βαρους στο μαγαζι 90 κιλα. Εμεινε μονο μια νεφελη που μπορεις να πεις οτι πιανεις και λιγο κωλο της προκοπης αλλα κ αυτη γιωτομπαλο ειναι. Εκανα τον κασκαντερ αλλα δε με βλεπω να ξανα πηγαινω. Παντως δουλεια εχουν γτ τα τηλεφωνα βαρανε αβερτα οποτε στη μουνα τους τι λεμε εμεις εδω. Η φενια επισης δε βγαζει τιποτα. Ενα τρατζικ ολη η υποθεση. Α ρε μελινακι αμα καθοσουνα και κατεβαζες το παντελονακι κατω τι καλα θα ημασταν.

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
506
Με προλαβε ο συμπαίκτης. Λοιπον η μια χειροτερη απο την αλλη. Για φενια οπως το ειπε ο φιλος. Ανυπαρκτο μασαζ. Βασικα δε ξερω πως να το χαρακτηρίσω. Ουτε αλοιφή να σε εβαζε. Κατι τετοιο. Δευτερο μερος οτι να ναι. Ασχημουλα και με περιττά κιλα κ αυτη. Λες και το κανουν επιτηδες ρε πουστη. Η μια πιο ασχημη απο την αλλη. Μεσος ορος βαρους στο μαγαζι 90 κιλα. Εμεινε μονο μια νεφελη που μπορεις να πεις οτι πιανεις και λιγο κωλο της προκοπης αλλα κ αυτη γιωτομπαλο ειναι. Εκανα τον κασκαντερ αλλα δε με βλεπω να ξανα πηγαινω. Παντως δουλεια εχουν γτ τα τηλεφωνα βαρανε αβερτα οποτε στη μουνα τους τι λεμε εμεις εδω. Η φενια επισης δε βγαζει τιποτα. Ενα τρατζικ ολη η υποθεση. Α ρε μελινακι αμα καθοσουνα και κατεβαζες το παντελονακι κατω τι καλα θα ημασταν.
Τι έγινε σαρδέλα; Γουστάρουμε Μελίνα? Στα έχω ξαναπεί εσένα:grin:

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Τι έγινε σαρδέλα; Γουστάρουμε Μελίνα? Στα έχω ξαναπεί εσένα:grin:
Να μην υπαρχει υποψια μασαζ. Να στον παιζει κ γκομενα που δε σ αρεσει με τίποτα και δεν ειναι και επικοινωνιακή τι να το κανεις. Το μικρο ειχε κωλαρα τα παμε αυτα.

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
506
Αφού αναφέρθηκε εδώ ότι γύρισε η Άρια είπα να κάνω μια επίσκεψη μετά από μήνες να δω τι γίνεται. Κλείνω με Άρια και δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Μασάζ αρκετά καλό μπορώ να πω. Μιλάω πάντα με τα στανταρτς του συγκεκριμένου μαγαζιού. Στο δεύτερο μέρος έδωσε αρκετό πόνο. Βγάζει μόνη της τα ρουχαλάκια και πιάνεις όσο κώλο και βυζί θες. Παίξιμο και τελείωμα δυνατό. Παίζει να είναι η μόνη που να αξίζει εκεί μέσα πλέον σύμφωνα με όσα διαβάζω. Ίσως και η Ζωή που όσες φορές έχω περάσει, έχω περάσει μια χαρά μαζί της. Αν θα ξαναπάω σύντομα δεν το γνωρίζω, αλλά η Άρια θα είναι ο λόγος να πάω. Αυτά από μένα. Φιλιά σε όλους

Chopin

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
31
Πόντοι
0
Υπάρχει καινούργια προσθήκη παίδες. Τίνα το όνομα αυτής.

Panthiras 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
1.889
Πόντοι
201
Μια επίσκεψη θα σου λύσει κάθε απορία.
Ρε φίλε εάν πάω προφανώς και θα μου λυθεί η απορία και εμένα και τους υπόλοιπους αναγνώστες.. Αν δεν Θέλεις να πεις για την καινούργια κοπέλα το σέβομαι

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Ρε φίλε εάν πάω προφανώς και θα μου λυθεί η απορία και εμένα και τους υπόλοιπους αναγνώστες.. Αν δεν Θέλεις να πεις για την καινούργια κοπέλα το σέβομαι
Προσφερε και καμια πληροφορια ρε μεγαλε. Μια φορα δε μπηκες να ενημερωσεις για κατι. Ολο ρωτας. Οι αλλοι ειμαστε μλκς και εσυ εισαι ο εξυπνος;

sakisstrela

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2011
Like
52
Πόντοι
0
Παιδιά μακριά από Τίνα είναι βαρέων βαρών και το παίζει γκομενα……0 μασάζ δεν κάνει καθόλου στον παίζει στο μισάωρο και φεύγει μεγάλο μαύρο προσοχή τζάμπα τα λεφτά θα κλάψετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom