Spitharas84
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Δοκίμασε κανένας αυτή την Αλεξάνδρα να μας πει εντυπώσεις;
Η την δοκίμασαν και δεν μιλάνε ή δεν πήγε κανέναςΔοκίμασε κανένας αυτή την Αλεξάνδρα να μας πει εν
Δύσκολο να μην πήγε κανένας...Η την δοκίμασαν και δεν μιλάνε ή δεν πήγε κανένας
Ξέμεινε από κορίτσια το μαγαζί???Σήμερα πέρασα με Αλεξάνδρα το μαγαζί έχει πρόβλημα με κοπέλες….δεν βρίσκει από ότι φαίνεται….η Αλεξάνδρα είναι από Αθήνα μου είπε ότι δεν το έχει κ τόσο στο πρώτο μέρος χάιδεμα περισσότερο με πολύ χαλαρό μασάζ….στο δεύτερο μέρος είναι τούμπανο οποίος πέρασε θα καταλάβει το έχει πολύ έχει σώμα πολύ δυνατό……οποίος είναι να παει να μην το σκεφτεί δεν θα το μετανιώσει ούτε θα κλάψει τα λεφτά Κάνα δυο μέρες ακόμα μετά γυρίζει Αθήνα κ από ότι κατάλαβα θα αργήσει να επιστρέψει…..
Ναι νεφέλη νανσυ κ Βίκυ αυτές εμεινανΞέμεινε από κορίτσια το μαγαζί???
Χωρις να ξερω,τα εγραφα στην πισω σελιδαΞέμεινε από κορίτσια το μαγαζί???
Ναι νεφέλη νανσυ κ Βίκυ αυτές εμε
Πρέπει να άνοιξε Μονεγσσκε! Εγώ έστειλα μνμ στο fb και μου απάντησαν.. Είναι στο ίδιο στυλ με golden ή είναι κλασικόΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ INSTAGRAM, ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 5/2 LUXURY SPA MASSAGE!!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ GOLDEN SPA ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
Είχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό επανεμφάνιση Άριας!!! Τελικά ήταν guest εμφάνιση?? Γιατί και το πρόγραμμα που είχα ζητήσει πριν κάμποσες μερες δεν ήταν μέσα καθόλου.Ναι νεφέλη νανσυ κ Βίκυ αυτές εμειναν
ειναι στην ρουσβελτ και λεγετε "pure massage and spa"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ INSTAGRAM, ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 5/2 LUXURY SPA MASSAGE!!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ GOLDEN SPA ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
Αυτό είναι αυστηρά κανονικό μασάζ. Καμία σχέση με luxury!!ειναι στην ρουσβελτ και λεγετε "pure massage and spa"
Τι σου απάντησαν στο φβ? Φαντάζομαι για happy endings δεν θα λένε κάτι ακόμα και αν το κάνουν.Πρέπει να άνοιξε Μονεγσσκε! Εγώ έστειλα μνμ στο fb και μου απάντησαν.. Είναι στο ίδιο στυλ με golden ή είναι κλασικό
Έτσι φαίνεται. Την είχα πάρει πριν κανένα μήνα όταν έμαθα ότι γύρισε. Μάλλον ήταν για λίγο δυστυχώςΕίχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό επανεμφάνιση Άριας!!! Τελικά ήταν guest εμφάνιση?? Γιατί και το πρόγραμμα που είχα ζητήσει πριν κάμποσες μερες δεν ήταν μέσα καθόλου.
Αυτό υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Αποκλείται να αναφέρεται σε αυτόειναι στην ρουσβελτ και λεγετε "pure massage and spa"
Υπάρχει link?35€ για 1 ώρα μασάζ σε όλο το σώμα αναφέρομαι στο luxury το καινούριο
Έχει fb luxury spαΥπάρχει link?
Πάρε τηλέφωνοΓνωρίζουμε αν είναι αύριο ανοιχτό το luxury?