Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 786
Μέχρι που το πάει το γράμμα;Πολωνέζα... Δεν κάνει φουλ .
Μέχρι που το πάει το γράμμα;Πολωνέζα... Δεν κάνει φουλ .
Είσαι μαγκας και εγώ έτσι φανταζόμουν από όσες φορές την εχω δει τωρα νταξει αμα δεν είναι σκυλί στο σεξ δεν λέει εκτός και αν έχεις φράγκα και δεν σε νοιάζει τόσοLogin • Instagram
Ορίστε φίλε κάνει πολύ καλό απλό χορό είναι ωραία για παρέα για κουβέντα για ποτό, στο πριβέ που την πήρα για σεξ δεν τρελάθηκα μέτρια πράγματα περίμενα περισσότερα λόγω της εμφάνισης νόμιζα ότι θα ήταν σκυλί μέσα...
όπου και να το πάει....δεν έχει νόημα...Μέχρι που το πάει το γράμμα;
respect φιλε Vivaldi.διαφωνω , μιας και τοχω δοκιμασει , επισης δε εννοω να πληρωσεις περισσοτερα οπως αναφεραν παραπανω , για κατι . but whatever moves yr furniture .
Αν λες την ξανθιά που είναι καμιά φορά και στα στορυ του κλαμπ όχι δεν γαμιεται δυστυχώς. Την είχα ρωτήσει ένα βράδυ και μ είπε μόνο χορό. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει γνώμη οπότε μια ερώτηση δεν βλάπτει να κάνειςη αριέλ να γαμιέται??? την έχετε μπανίσει την new entry βραζιλιάνα?
Έχω την εντύπωση ότι πήγε Μούσες! Αλλά δεν είναι η Εβελινα αυτή.Βρήκα φωτό της οποίος την ξέρει να μου πει
Ωραία αυτά που γραφείς . Μια απορία μόνο . Γιατί λες μακριά από τις λατινες; Είχες κάποια εμπειρία ;αλλαγη , γκρεμισαν καμαρινια και φτιαξανε ομορφα δωματιακια με ωραιους μαυρους καναπεδες για πριβε και με ντιμμερ φωτισμο.
Και αυξηθηκαν οι καναπεδες για απλο χορο
Δυστηχως τιγκα λατινες πρωην πουτανες , γενικα μακρυα απο αυτες. ευτυχως εχει αρκετες απο τα γνωστα block για να περασεις καλα.
Τιγκα στη πιτσιρικαρια το χω ακομα απορια γιατι πανε , στη ηλικια τους μου ηταν αδιαφορο να παω σε κατι τετοιο αλλα οκ .
Αντε μενει να ανακαινησουν και τα απλα τραπεζια εξω γιατι ειναι μπιχλα και σκισμενοι οι καναπεδες.
Αυτα να περνατε καλα.
οχι και δε προκειταιΩραία αυτά που γραφείς . Μια απορία μόνο . Γιατί λες μακριά από τις λατινες; Είχες κάποια εμπειρία ;
Δοκιμασε ενα πριβε με λατινα και θα καταλαβεις.Ωραία αυτά που γραφείς . Μια απορία μόνο . Γιατί λες μακριά από τις λατινες; Είχες κάποια εμπειρία ;
νασαι καλα but ill better notΔοκιμασε ενα πριβε με λατινα και θα καταλαβεις.
Γιατί έχει γίνει τόσο φθηνιάρικη η φάση που αντί να πάνε τα πιτσιρίκια στη καφετέρια να πληρώσουν 10 ευρώ μια μπύρα, πάνε με το ίδιο μπάτζετ στο στριπτιτζάδικο και κοιτάζουν και κανένα κώλο.Τιγκα στη πιτσιρικαρια το χω ακομα απορια γιατι πανε , στη ηλικια τους μου ηταν αδιαφορο να παω σε κατι τετοιο αλλα οκ .
Θα σου πω εγώ γιατί πάνε.Την πέφτουν στο κανονικό κλαμπ που είναι δίπλα,αλλά παρότι κάποιες είναι ξέκωλα,δεν τους κάθονται.Οπότε πηγαινουν μετά δίπλα για να ξεχαρμανιάσουνΓιατί έχει γίνει τόσο φθηνιάρικη η φάση που αντί να πάνε τα πιτσιρίκια στη καφετέρια να πληρώσουν 10 ευρώ μια μπύρα, πάνε με το ίδιο μπάτζετ στο στριπτιτζάδικο και κοιτάζουν και κανένα κώλο.
Πότε περίπου φίλε μου έγινε το σκηνικό;Εγώ την πήρα πάντως έκανα 2 απλούς χορούς κέρασα κ δύο ποτά γιατί όταν την ρώτησα στον χορό για σεξ μου είπε ν μιλήσουμε και καλά λίγο να με γνωρίσει και θα δούμε το ρισκαρα αλλά στο τέλος όχι κάτι τρελό σύνολο χοροί ποτά πριβέ 120
Αδελφέ, για να ξεχαρμανιάσεις σε στριπτιτζάδικο θες 120-130 ευρώ το λιγότερο. Δε νομίζω ότι οι 18χρονοι έχουν τέτοιο μπάτζετ, απλά με μια μπύρα παίρνουν λίγο μάτι.Θα σου πω εγώ γιατί πάνε.Την πέφτουν στο κανονικό κλαμπ που είναι δίπλα,αλλά παρότι κάποιες είναι ξέκωλα,δεν τους κάθονται.Οπότε πηγαινουν μετά δίπλα για να ξεχαρμανιάσουν