Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 321K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
Πολωνέζα πλέον , μόνο μία δεν έχει ; Την Άγκνες αν θυμάμαι καλά. Χαλαρά 40 , αλλά πανύψηλη, χωρίς πλαστικά και σιλικόνες, άβυζη , θεά . Πρόσωπο σταρ του χόλυγουντ μαυρόασπρης εποχής.
Δεν κάνει φουλ .

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.302
Πόντοι
206
Πολωνέζα πλέον , μόνο μία δεν έχει ; Την Άγκνες αν θυμάμαι καλά. Χαλαρά 40 , αλλά πανύψηλη, χωρίς πλαστικά και σιλικόνες, άβυζη , θεά . Πρόσωπο σταρ του χόλυγουντ μαυρόασπρης εποχής.
Δεν κάνει φουλ .
Ρε είναι χάλια αυτή :buck2:

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
0
Στο GQ πέρα απο της λατίνες δύσκολα σπρώχνεις, όσα και να στάξεις.
διαφωνω , μιας και τοχω δοκιμασει , επισης δε εννοω να πληρωσεις περισσοτερα οπως αναφεραν παραπανω , για κατι . but whatever moves yr furniture .

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.547
Πόντοι
6.820
διαφωνω , μιας και τοχω δοκιμασει , επισης δε εννοω να πληρωσεις περισσοτερα οπως αναφεραν παραπανω , για κατι . but whatever moves yr furniture .
Ενδιαφέρον, but αν μιλάμε για μέτριες στρίπερ probably δεν αξίζει για όλους να στάξουν χρήμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αξίζει το ρόστερ στο GQ ρε μάγκες ; Έχει τίποτα ποιοτικό έστω δύο γκόμενες ;
Ανάλογα τι ψάχνεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
Ρε είναι χάλια αυτή :buck2:
Όταν λες "χάλια" ;;; Ανάλυσέ το λίγο με πιο αντικειμενικούς χαρακτηρισμούς .

Κοντή ;
Χοντρή ;
Γριά ;
Ζαρωμένη ;;;
Πλαστικούρα ;;;
Πόδια μπουκάλες οξυγόνου ;;;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.302
Πόντοι
206
Όταν λες "χάλια" ;;; Ανάλυσέ το λίγο με πιο αντικειμενικούς χαρακτηρισμούς .

Κοντή ;
Χοντρή ;
Γριά ;
Ζαρωμένη ;;;
Πλαστικούρα ;;;
Πόδια μπουκάλες οξυγόνου ;;;
Έχεις δίκιο. Το διατύπωσα λάθος :hi: "Χάλια" με βάση τα δικά μου γούστα και το τι θέλω να βρω και να πληρώσω σε τζάδικο.
Συνταξιούχα θεία τζου "σπασμένη" είναι όχι από εμένα. Τουλάχιστον τώρα στα 35 μου. Αυτό πιθανόν να αλλάξει σε μεγαλύτερη ηλικία
Η μόνη τζου που μπορώ να σκεφτώ που να χάλασα αρκετά χρήματα και να ήταν πολύ κοντά στην ηλικία μου και με παιδί κίολας, ήταν η Diamond/Angel. Αλλά αυτή, πάλι για τα δικά μου γούστα, ήταν 3 φορές "καλύτερη" από τη συνταξιούχα μασέρ άγκνες
*Ωχ ξέχασα και την Μαρί του AQ, που είχε και αυτή παιδί και ηλικιακά μάλιστα μου έριχνε λίγο. Αλλά τότε ήταν κάτω των 30 και έκανε και επικά γαμήσια!

Τελευταία τροποποίηση:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.234
Πόντοι
3.820
*Ωχ ξέχασα και την Μαρί του AQ, που είχε και αυτή παιδί και ηλικιακά μάλιστα μου έριχνε λίγο. Αλλά τότε ήταν κάτω των 30 και έκανε και επικά γαμήσια!
την μελαχροινη ουκρανεζα λες με τα τατου που εκανε κ σοου με ινα -τεο?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.302
Πόντοι
206
την μελαχροινη ουκρανεζα λες με τα τατου που εκανε κ σοου με ινα -τεο?
Το μόνο που μετανιώνω είναι που δε κατάφερα να γαμήσω και την ανιψιά της, που είχε έρθει για λίγο και αυτή AQ πριν κάνα 2 χρόνια (περίπου), πριν τη πάρει η θεία μαζί της στο Ντουμπάι
Καλά αυτή η μικρή βέβαια ήταν τέρμα ζαβή. Δε μπορούσες να συννενοηθείς με τίποτα μαζί της. Ούτε Αγγλικά δεν ήξερε :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
Συνταξιούχα θεία τζου "σπασμένη" είναι όχι από εμένα. Τουλάχιστον τώρα στα 35 μου. Αυτό πιθανόν να αλλάξει σε μεγαλύτερη ηλικία
Εφόσον σου ρίχνει ηλικιακά, αποδεκτό να σε χαλάει .
Δεν έχει ρητίδες όμως , δεν είναι σπασμένη 40άρα. Είναι μουνάρα σαραντάρα.
Και για μένα που ... δεν είμαι κοντός ... είναι αβαντάζ που με τα τακούνια αν περπατάω ευθεία
τη βλέπω μπροστά μου ... χωρίς να σκύβω και να κινδυνεύω να την πατήσω
όπως είναι οι πετίτ που λένε πολλά μέλη ξέραν γαλλικά και στα χωριά τους οι κατσικογάμηδες
που γουστάρουν πετίτ επειδή οι ίδιοι είναι ο κοντός αδελφός του ζουμπά του κοντοπίθαρου .

1732044661908.png

Ζουμπάς ο Κοντοπίθαρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom