You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden Queens Μπουρνάζι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 323K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
pantso1970
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 196
- Πόντοι
- 280
Μονο για σημερα απο αυριο ανοιχτοΕγώ κατάλαβα ότι για 31/12 θα ναι κλειστά και μετά θα συνεχίσει να λειτουργεί με το νέο ωράριο 19:00-00:00.
Dirtymessyguy7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές, ήθελα να ρωτήσω αν καμιά κοπέλα προχωράει σε κάτι παραπάνω στο μικρό πριβέ, πχ καλαμάκι η φραπε. 1 φορά που το τίμησα μου ήταν μα και μου! Δεν είμαστε να πετάμε λεφτά χαχα. Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε!
thanasakis132
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μικρό πριβέ κ φραπέ;; Όχι μαν, δύσκολα..πάρε μεγάλο, ψάρεψε πιο πριν σε κανα χορό και μια χαρά θα περάσεις..!Καλησπέρα συναγωνιστές, ήθελα να ρωτήσω αν καμιά κοπέλα προχωράει σε κάτι παραπάνω στο μικρό πριβέ, πχ καλαμάκι η φραπε. 1 φορά που το τίμησα μου ήταν μα και μου! Δεν είμαστε να πετάμε λεφτά χαχα. Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε!
Dirtymessyguy7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Όταν εννοώ μικρό εννοώ το 35αρι€. Αν λες αυτό δηλαδή μόνο στα 70 προχωράνε;Μικρό πριβέ κ φραπέ;; Όχι μαν, δύσκολα..πάρε μεγάλο, ψάρεψε πιο πριν σε κανα χορό και μια χαρά θα περάσεις..!
thanasakis132
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Οτι έχω κάνει σε αυτό το ίδρυμα μόνο στα 70αρια.. κ κανείς παρά πολλά, Ότι φαντάζεσαι..αλλά όχι όλες, λίγες και ανάλογα τι θα ξοδέψεις… στριπ φιλε, αλλιώς πήγαινε φυλής 20αρικακι και ξεμπέρδεψες..Όταν εννοώ μικρό εννοώ το 35αρι€. Αν λες αυτό δηλαδή μόνο στα 70 προχωράνε;
mitsthepits1
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Γνωριζει κανεις αν ειναι ακομα Αντρεα και Μιρελα στο Γκολντεν?
pantso1970
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 196
- Πόντοι
- 280
Mάλλον fbiΓνωριζει κανεις αν ειναι ακομα Αντρεα και Μιρελα στο Γκολντεν?
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
προσωπικα μου αρεσει στο εν λογω μαγαζι το γεγονος οτι εχει μια ροη στο προγραμμα και δε βαριεσαι,εχει ωραια μωρακια γενικα και σου σκανε πεσιματικη με λογικη συχνοτητα.επισης τιμολογιακη πολιτικη καλη,γεγονος που προσελκυει κοσμο!επισης εκει παιζει και η εβελινα κιβου που εχει σουλουπωθει αρκετα και πεφτει μπριζολα στα 70!στηριζω γκολντεν
Manosssss35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 354
- Πόντοι
- 281
Όταν λες μπριζόλα;σεξ;προσωπικα μου αρεσει στο εν λογω μαγαζι το γεγονος οτι εχει μια ροη στο προγραμμα και δε βαριεσαι,εχει ωραια μωρακια γενικα και σου σκανε πεσιματικη με λογικη συχνοτητα.επισης τιμολογιακη πολιτικη καλη,γεγονος που προσελκυει κοσμο!επισης εκει παιζει και η εβελινα κιβου που εχει σουλουπωθει αρκετα και πεφτει μπριζολα στα 70!στηριζω γκολντεν
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
τι λες ρε τυπε σεξ στο στριπ μεσα?εισαι σοβαρος?αυτο απαγορευεται!απλα εχει καλες επιλογες για γκριλ οπου μπορεις να επιλεξεις πχ να σε σερβιρει η εβελινα χοιρινη ή μοσχαρισια και να απολαυσεις το μεζε και αυτη να σε κοιταει στα ματια οσο τρως!αρκετα καλη κουζινα μπορω να πω!αα και μη ξεχασεις το λεμονακι,δινει εξτρα γευση!Όταν λες μπριζόλα;σεξ;
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Η οποία Εβελίνα άνετος τύπος που δεν το έπαιξε ποτέ ψηλομύτα ενώ είχε κάνει μέχρι και συμμετοχές στην TV της Ρουμανίαςπροσωπικα μου αρεσει στο εν λογω μαγαζι το γεγονος οτι εχει μια ροη στο προγραμμα και δε βαριεσαι,εχει ωραια μωρακια γενικα και σου σκανε πεσιματικη με λογικη συχνοτητα.επισης τιμολογιακη πολιτικη καλη,γεγονος που προσελκυει κοσμο!επισης εκει παιζει και η εβελινα κιβου που εχει σουλουπωθει αρκετα και πεφτει μπριζολα στα 70!στηριζω γκολντεν
pantso1970
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 196
- Πόντοι
- 280
H Mόνικα η Γιούλια ,Ρωσίδα κορμάρα με πολύ καλές υπηρεσίες στο priveΕπίσκεψη πρώτη φορά στο Golden Δευτέρα 28-2 .Μου έκανε εντύπωση μια νεαρά με το όνομα Μόνικα από Ρωσία. Όλα πάνω της τέλεια(σώμα,πρόσωπο, χορός, φρεσκάδα)Η εν λόγω νεαρά είναι καινούργια στο μαγαζί?
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
Ολο ξανθους μουναρους με μανίκια κυνηγάς ρε πορνε.... τι θα γίνει με εσένα τυπε μου ? ...θα τον βρεξείς ποτέ επιτέλους ??Παιδακια ενας μουναρος ξανθος με τατουαζ μανικι και στο μπουτι και στο στηθος με χειλαρες και βυζαρες μηπως ειναι Golden?
H Mόνικα η Γιούλια ,Ρωσίδα κορμάρα με πολύ καλές υπηρεσίες στο prive
Πολύ καλή πληροφόρηση
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
εγώ είδα και μία μολβαβή κοντοπούτανη με έντονο σεξ απίλ και πεσιματζού...η οποία στο πριβέ των 70 κάνει παπάδες.....αλλά δεν άκουσα το όνομα της.,....καλάζνικοφ όχι αστεία....δεν είναι πολύ εμφανίσιμη αλλά έχει ωραίο ζουμερό πατούρι και καύλα...θηλυκότητα κάτι που δεν έχει ας πούμε η μαρία η λιθουανή....Πολύ καλή πληροφόρηση
εγώ είδα και μία μολβαβή κοντοπούτανη με έντονο σεξ απίλ και πεσιματζού...η οποία στο πριβέ των 70 κάνει παπάδες.....αλλά δεν άκουσα το όνομα της.,....καλάζνικοφ όχι αστεία....δεν είναι πολύ εμφανίσιμη αλλά έχει ωραίο ζουμερό πατούρι και καύλα...θηλυκότητα κάτι που δεν έχει ας πούμε η μαρία η λιθουανή....
Και μου αρέσουν τα κοντοπουτανα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 201