Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δευτερη φορα σωστή σε βρήσκω!!!!!!πρωτη????????? αισχος.......
και συ πρωτη???? :'( :'( :'(
μα εχω βαρεθει πια να αναγουμε τις γκομενες-παραγωγης (οπως τα κοτοπουλα) σε "θεες" με το που θα βγαλουν εξω το βυζι και θα μπουνε σε ενα περιοδικο....και οι καυλες εχουν τα ορια τους
συμπαθης ειναι η συγκεκριμενη.....δεν το λεω για αυτην......αλλα καμπυλες???? αμα εχει αυτη καμπυλες το σκυλι η μαστροκωστα τι εχει????
πρωτη????????? αισχος.......
μα εχω βαρεθει πια να αναγουμε τις γκομενες-παραγωγης (οπως τα κοτοπουλα) σε "θεες" με το που θα βγαλουν εξω το βυζι και θα μπουνε σε ενα περιοδικο....και οι καυλες εχουν τα ορια τους
συμπαθης ειναι η συγκεκριμενη.....δεν το λεω για αυτην......αλλα καμπυλες???? αμα εχει αυτη καμπυλες το σκυλι η μαστροκωστα τι εχει????
Δευτερη φορα σωστή σε βρήσκω!!!!!!
Θα πάρω μια βαλεριανα μηπως κια ξετσιτοσω λιγο
πρωτη????????? αισχος.......
ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣΣΣΣαπλα ηρθες στο δρομο της αληθειας.......πλησιαζεις στο φως.........ο καιρος γαρ εγγυς να θυμασαι......
φιλε και τα κοκκαλα εχουν τη χαρη τους παντως.
Απ΄τα κοκαλα βγαλμενηφιλε και τα κοκκαλα εχουν τη χαρη τους παντως.
φιλε και τα κοκκαλα εχουν τη χαρη τους παντως.
Δεν πληγώνεσε θεια μου Νιτσα με τιποτα εσυκανουν ωραια σουπα![]()
αβαταρ με πληγωσες ανεπανορθωτα.......
Περι ορέξεος κολοκυθοπιτταρε παιδια το κοκκαλο εχει ωραια νοστιμια στο γλιψιμο.