You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Goddess Sandra...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Swift08
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Το τι ακριβώς έγινε και τι δεν έγινε κανείς δεν το ξέρει. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι οι αναρτήσεις της συγκεκριμένης.
Η γνώμη μου πάντως, από αυτά που έχω διαβάσει σε δικές αναρτήσεις της, είναι ότι τα βγάζει από την κεφάλα της. Τη μία λέει ότι την κλέβουν στο session, την άλλη ότι παραγγέλνει εκ μέρους υποτακτικού κλουβιά και δεν τις δίνει αυτός μετά τα χρήματα, την άλλη ότι την στήνουν στα ραντεβού. Έλεος, όλα σε εκείνη συμβαίνουν; Εκτός αν είναι τόσο στουρνάρι.
Το ότι βρίσκεται άνθρωπος να δικαιολογεί την απαράδεκτη πράξη που έκανε αυτό το σούργελο απλά με ξεπερνάει...
Η γνώμη μου πάντως, από αυτά που έχω διαβάσει σε δικές αναρτήσεις της, είναι ότι τα βγάζει από την κεφάλα της. Τη μία λέει ότι την κλέβουν στο session, την άλλη ότι παραγγέλνει εκ μέρους υποτακτικού κλουβιά και δεν τις δίνει αυτός μετά τα χρήματα, την άλλη ότι την στήνουν στα ραντεβού. Έλεος, όλα σε εκείνη συμβαίνουν; Εκτός αν είναι τόσο στουρνάρι.
Το ότι βρίσκεται άνθρωπος να δικαιολογεί την απαράδεκτη πράξη που έκανε αυτό το σούργελο απλά με ξεπερνάει...
Τελευταία τροποποίηση:
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Επικινδυνη, μη επαγγελματίας και ζηταει περισσότερα απ ότι ζητανε αλλες κλασεις ανωτερη απο αυτή.
κακως δε της αλλαξε τη παναγιτσα στις μηνυσεις την καριολα που εβγαλε στοιχεια φορα παρτιδα,στ'αρχιδια μας αμα αγορασε κατι απο τη τσεπη της ή οχι. απο τα σχολια που διαβαζω η τυπισσα εχει φαει μαυρο,ακομα δεν ανοιξε το θεμα.
Kotsobola
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάλλον θα υπάρχει κι άλλη θέα Σάντρα γιατι εγω γνώρισα έναν μελαχρινό αγγελο καθόλου επικίνδυνο και πέρασα 2 ώρες μαζί της+Επικινδυνη, μη επαγγελματίας και ζηταει περισσότερα απ ότι ζητανε αλλες κλασεις ανωτερη απο αυτή.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Εννοείται ότι υπάρχει και άλλη , προφανως λες αυτή από το instagram την ψηλή καμια σχέση με αυτή που συζητάμε εδω.Μάλλον θα υπάρχει κι άλλη θέα Σάντρα γιατι εγω γνώρισα έναν μελαχρινό αγγελο καθόλου επικίνδυνο και πέρασα 2 ώρες μαζί της+
Βεβαια ειναι για πιο light καταστάσεις αυτηή αλλα οπως λες ειναι Θεά
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Αυτήν είναι επικίνδυνο ακόμα και τηλέφωνο να την πάρει κάποιος γιατί μπορεί να κάνει ανάρτηση και να γράψει με πήρε κάποιος με το τάδε τηλέφωνο και δεν έκλεισε συνεδρία ενώ μου έκανε ένα σωρό ερωτήσεις.Επικινδυνη, μη επαγγελματίας και ζηταει περισσότερα απ ότι ζητανε αλλες κλασεις ανωτερη απο αυτή.
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Η ίδια είναι ,έγραψε ακόμα και την διεύθυνση του υποτακτικού όχι μόνο το τηλέφωνο του και το όνομα και το επίθετο τουΕννοείται ότι υπάρχει και άλλη , προφανως λες αυτή από το instagram την ψηλή καμια σχέση με αυτή που συζητάμε εδω.
Βεβαια ειναι για πιο light καταστάσεις αυτηή αλλα οπως λες ειναι Θεά
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Φιλε μπερδευεσαι δεν εχει σχεση αυτη που λεω εγω με αυτη που γραφετε εδω , ξερω πολυ καλά τι γράφω. Εδω μιλάνε για τη Sandra από τη Ροδο αυτη που λεω εγω δεν κανει τουρ και δεν εχει παει και ποτέ Θεσσαλονικη. Τωρα αν αυτός ο Kotsobola ειναι σε αποστολή για να μαζεψει τα ασυμάζευτα της άλλης ή αν οντως περασε καλά δε το ξερω . Οτι υπαρχουν ομως δυο το ξερω πολύ καλάΗ ίδια είναι ,έγραψε ακόμα και την διεύθυνση του υποτακτικού όχι μόνο το τηλέφωνο του και το όνομα και το επίθετο του
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Φιλε μπερδευεσαι δεν εχει σχεση αυτη που λεω εγω με αυτη που γραφετε εδω , ξερω πολυ καλά τι γράφω. Εδω μιλάνε για τη Sandra από τη Ροδο αυτη που λεω εγω δεν κανει τουρ και δεν εχει παει και ποτέ Θεσσαλονικη. Τωρα αν αυτός ο Kotsobola ειναι σε αποστολή για να μαζεψει τα ασυμάζευτα της άλλης ή αν οντως περασε καλά δε το ξερω . Οτι υπαρχουν ομως δυο το ξερω πολύ καλά
Δεν μπερδεύομαι αυτή τον έκανε ρεζίλι τον άνθρωποΦιλε μπερδευεσαι δεν εχει σχεση αυτη που λεω εγω με αυτη που γραφετε εδω , ξερω πολυ καλά τι γράφω. Εδω μιλάνε για τη Sandra από τη Ροδο αυτη που λεω εγω δεν κανει τουρ και δεν εχει παει και ποτέ Θεσσαλονικη. Τωρα αν αυτός ο Kotsobola ειναι σε αποστολή για να μαζεψει τα ασυμάζευτα της άλλης ή αν οντως περασε καλά δε το ξερω . Οτι υπαρχουν ομως δυο το ξερω πολύ καλά
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Σταματα να εισαι ξερόλας . Στη πρωτη σελίδα του νηματος υπαρχει φωτογραφια της Σάντρας , ε αυτή που λεω εγω δεν εχει καμια σχεση με τη φωτογραφία πόσο πιο απλά να στο πω ; Αμα δε θες να καταλαβεις χεστηκα κιολας υπαρχουν 2 που κυκλοφορουν με το ονομα Σαντρα οπως καποτε υπηρχαν 2 με το ονομα Αρτεμις η μια αποσυρθηκε η άλλη συνεχιζειΔεν μπερδεύομαι αυτή τον έκανε ρεζίλι τον άνθρωπο
dimsexy__096
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, από ότι καταναβαινω η Σάντρα είναι η lillypoupoli , έχει κάνει κανένας session μαζί της ; Γιατί με ενδιαφέρει πολύ έχει και fetlife
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 236616
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ποια lillypoupoliΚαλησπέρα, από ότι καταναβαινω η Σάντρα είναι η lillypoupoli , έχει κάνει κανένας session μαζί της ; Γιατί με ενδιαφέρει πολύ έχει και fetlife
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.092
- Πόντοι
- 446
Έχει εξαφανιστεί...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1