Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Τυπε με εσωσες...ετοιμος ημουν να σκασω στον αγιασμο του σχολειου με μπεζ καμπαρντινα...
Τυπε με εσωσες...ετοιμος ημουν να σκασω στον αγιασμο του σχολειου με μπεζ καμπαρντινα...
Αντεχες να ακους την λογοδιαρροια?
με διαβητη τυπου 1 :SΗ Μαρια η φυλακοβια θα ειναι τυπε. :S :S :S
μεχριτελους με το ρωσιδοπουτανακι
metaxiatryfon το instagram. Όντως έχει ένα κωλο ποίημα.Ανετα φιλε
ειχε μια γλυκα και μια καυλα ταυτοχρονα
συν ενα κωλο που παει στο παραδεισο οτι αμαρτια και να κανει
οποτε ναι
Ελληνορωσιδοπουτανακι φίλε. Ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι υπερήφανος.μεχριτελους με το ρωσιδοπουτανακι
Σαν κακός τράβελος είναι.. :S
πωπω μουναρος !!!
εχουν ξεφτιλιστει οι "μουναρες" ελληνιδες απο τα ρωσσιδακια , ουκρανακια ακομα και απο αλβανακια . Παλι ουτε τετραδα ελληνιδαπωπω μουναρος !!!
Είναι και πολύ αξιόπιστος ο διαγωνισμός, αφού πέρσι βγήκε πρώτη ο θηλυκός Καραγκιόζης και τρίτη μια αλληθωρη. Εξάλλου μην ανησυχείς το συγκεκριμένο 17χρονο, Ελληνίδα θεωρείται.εχουν ξεφτιλιστει οι "μουναρες" ελληνιδες απο τα ρωσσιδακια , ουκρανακια ακομα και απο αλβανακια . Παλι ουτε τετραδα ελληνιδα
Μπορεί να μπήκε στο σπίτι αλλά να έφυγε γρήγορα. Μην ξεχνάς ότι τα γυρίσματα είναι 3 με 4 μήνες πίσω. Στο σπίτι μέσα τώρα έχουν απομείνει λιγότερες από 10 κοπέλες. Δεν ξέρω ποιες μπήκαν,αλλά αν διώξανε γρήγορα το συγκεκριμένο καυλακι, καταλαβαίνεις την "αξιοπιστία" του παιχνιδιού.Τελικά μάλλον δεν τα κατάφερε το 17χρονο καυλάκι γιατί έχει ανεβάσει ο γκόμενός της φωτογραφίες που είναι μαζί τον Αύγουστο... :- :'(
Τώρα που το ξαναβλεπω το 17χρονο ελληνορωσακι στο φως της ημέρας, στο πρόσωπο "χάνει" αρκετά. Πρέπει να έχει καυκάσιες ριζες. Αλλά είπαμε στους τυφλους βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Επίσης σχετικα ωραίο καυλακι ήταν και η πρώτη μαζορέτα με το φοβερό κωλαρακι, αλλά δυστυχώς ούτε γκόμενο κάνα Άραβα έχει, ούτε του "θανατα" είναι, ούτε είναι μετανάστρια για να πουλήσει καμια δακρυβρεχτη ιστορία.
τυπε μου ετσι που ξεκινησες την προταση μου εκοψες το αιμαΤελικά μάλλον δεν τα κατάφερε το 17χρονο καυλάκι γιατί έχει ανεβάσει ο γκόμενός της φωτογραφίες που είναι μαζί τον Αύγουστο... :- :'(
τι γραφεις ρε παντρεμενε παιδερα; απο που κι ως που θα σε αφηνε να το αγγιξεις αυτο το λουλουδι;Συμφωνω τυπε...ειδικα η λολιτα πιανιστρια μας αλλαξε τα πετρελαια...
Εχω πελωρια αναγκη να της κανω πεσιμο σε μπαρακι και μετα να την ξεκωλιασω την 17χρονη πιτσιρικα, θου κυριε φυλακην τω στοματι μου... :S
Από τα ωραιότερα κωλαρακια που έχω δει στη ζωή μου, το κωλαρακι της μαζορετας. Στρογγυλό, τσουπωτο, καθόλου κυτταρίτιδα. Δεν είναι τυχαίο που ένα από αυτα που έμειναν από το χθεσινό επεισόδιο "πάτος", ήταν και ο πάτος της.Οτι ειπες ισχυει φιλε δυστηχος
αμαρτια να χασουμε τετοιο πατο!
τι γραφεις ρε παντρεμενε παιδερα; απο που κι ως που θα σε αφηνε να το αγγιξεις αυτο το λουλουδι;