Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ευτυχως πανε καλα οι εθνικες ομαδες σε μπαλα και μπασκετ και εχουμε κατι να ασχοληθουμε τυπε
εδειξε μια γεματη τατουαζ καλο μουνακι φανηκε
δεν εχει κλαματα στο επομενο :S :S :S
εδειξε μια γεματη τατουαζ καλο μουνακι φανηκε
Περίμενε ...και αν δεν δείξει βιζιτού... Πολλές από αυτές θα γίνουν. Αναμένουν οι γερόλυκοι.Καμιά βιζιτού δε βλέπω και ανησυχώ.
Η Μαρια η φυλακοβια θα ειναι τυπε. :S :S :S
Για μένα οι καλύτερες του επεισοδίου (στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος): Η κρητικονιγηριανη (δεν θυμάμαι όνομα), η 17χρονη πιανίστρια (Άννα- Μαρία Ηλιάδου) και το σώμα της γυμνάστριας (Κικίλια).
Έχεις δίκιο τυπε! Λολίτα όνομα και πράγμα. Τώρα πρέπει να μάθω αν μπήκε και στο σπίτι για να μας χαρίσει "ωραίες" στιγμές, αλλιώς με τόσες κατατρεγμένες φέτος μας βλέπω να μας πιάνει μελαγχολία.Συμφωνω τυπε...ειδικα η λολιτα πιανιστρια μας αλλαξε τα πετρελαια...
Εχω πελωρια αναγκη να της κανω πεσιμο σε μπαρακι και μετα να την ξεκωλιασω την 17χρονη πιτσιρικα, θου κυριε φυλακην τω στοματι μου... :S
Tυπε εχει ηδη ενηλικιωθει απο τον ΙουλιοΣυμφωνω τυπε...ειδικα η λολιτα πιανιστρια μας αλλαξε τα πετρελαια...
Εχω πελωρια αναγκη να της κανω πεσιμο σε μπαρακι και μετα να την ξεκωλιασω την 17χρονη πιτσιρικα, θου κυριε φυλακην τω στοματι μου... :S
Εχει παλι χοντρες ομως τυπε. :S :S :S
Tυπε εχει ηδη ενηλικιωθει απο τον Ιουλιο
Χωσου ανετα
Συμφωνω τυπε...ειδικα η λολιτα πιανιστρια μας αλλαξε τα πετρελαια...
Έχει να ανεβάσει από το Μάιο.Οποτε είναι μέσα στο σπίτι (ελπίζω)
Αντεχες να ακους την λογοδιαρροια?Βαλτε κανα καλο screen απ την cheerlader που κοψανε
αμαρτια τετοιος κωλος...!!!