kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Πισω απο τον Σκλαβενιτη στην μπακνανα. Διευθυνση δεν δινω.διεύθυνση?
Πισω απο τον Σκλαβενιτη στην μπακνανα. Διευθυνση δεν δινω.διεύθυνση?
Και ένας συνεργάτης μου ξέρει πολλά χρόνια τον θείο της. Θα τον ρωτήσω και θα μου πει. Ιορδάνης Ηλιάδης λέγεται ο θείος της.H μανα της ειναι Γεωργιανη και ο πατερας της "Ρωσοποντιος" και καλα αλλα Γεωργιανος. Κατω απο το σπιτι φιλου μου μενει με την μανα της στο Νεο Κοσμο. Φυσικα στο Ελαντα οτ δηλωσεις εισαι.
Πισω απο τον Σκλαβενιτη στην μπακνανα. Διευθυνση δεν δινω.
Τυπε αν την εβλεπες πριν το παιχνιδι δεν θα πιστευες τα ματια σου.Μιλαμε για ενα 5αρακι που πηγαινε τοιχο τοιχο με σκυμενο το κεφαλι σχολειο-σπιτι-σχολειο
Μπαζο η Μαρια η αγροτισσα.
Μπαζο η Μαρια η αγροτισσα.
παιρνει τον συντομα και θα γυρισει στα καροτα και τις πατατες της που ανηκει ... ;)
Το καυκάσια γιατί το εσβησες?...από τα λίγα! Την καημένη την κοροϊδεύουν ότι είναι μοντέλο και κάνει καλές λήψεις..
Από αυτά που ανέβασε ο gravatakias εγώ τον ακονίζω από τώρα για τηνΡώσικηΚαυκάσιαΓεωργιανή αδυναμία μου!
Το καυκάσια γιατί το εσβησες?
Είναι σαν να λες Βαλκανιος και Έλληνας και να σβηνεις το ΒαλκανιοςΣυμπεριλαμβάνει και τα υπόλοιπα αλλά πλέον είναι πολύ γενικός χαρακτηρισμός μιας και η μόνη πληροφορία που δεν δώθηκε είναι το στίγμα GPS του σπιτιού της.
Είναι σαν να λες Βαλκανιος και Έλληνας και να σβηνεις το Βαλκανιος
τυπε σαν εμφανιση ουτε εμανα μου αρεσει αλλα σαν χαρακτηρας ειναι μια χαρα, οι αλλες εχουν σκασει απ τη ζηλεια τους που βγαζει καλες φωτο...παιρνει τον συντομα και θα γυρισει στα καροτα και τις πατατες της που ανηκει ... ;)
παιρνει τον συντομα και θα γυρισει στα καροτα και τις πατατες της που ανηκει ... ;)
τυπε σαν εμφανιση ουτε εμανα μου αρεσει αλλα σαν χαρακτηρας ειναι μια χαρα, οι αλλες εχουν σκασει απ τη ζηλεια τους που βγαζει καλες φωτο...