Νέα

GNTM 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 250K
  • Ετικέτες
    gntm reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε πως θα είναι το επόμενο GNTM ;;

• Κάτια Ταραμπάνκο

Ψήφοι: 110 31,1%
  • Σουζάνα Κουόλ

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Μαρτίνα Χαφιιτσούκ

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Άννα Χατζή

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Αργυρώ Μαγγλάρη

• Ασημίνα Χαρίτου

• Κέισι Μίζιου

Ψήφοι: 49 13,8%
  • Κατερίνα Πεφτίτση

Ψήφοι: 2 0,6%
  • Άννα-Μαρία Ηλιάδου

Ψήφοι: 51 14,4%
  • Γκλόρια Ντενίκη

• Εμμανουέλα Μάινα

Ψήφοι: 9 2,5%
  • Ίλντα Κρόνι

• Ελευθερία Καρναβά

Ψήφοι: 25 7,1%
  • Κωνσταντίνα Φλώρου

Ψήφοι: 13 3,7%
  • Ιωάννα Κυρίτση

• Λυδία Κατσανικάκη

• Μαρίνα Γρηγορίου

Ψήφοι: 11 3,1%
  • Μαρία Μιχαλοπούλου

Ψήφοι: 8 2,3%
  • Όλγα Καλογήρου

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Νίνα Τζιβανίδου

• Σίλια Ευαγέλλου

• Πόπη Γαλετσά

• Σπυρούλα Κάιζερ

Ψήφοι: 10 2,8%
  • Χαρά Παππά

Ψήφοι: 33 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Συμφωνώ ναι και τα αδέρφια Αντεντοκουμπο είναι 100% Ελληνες αφού είναι γεννημένοι στην Ελλάδα
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι Έλληνας πολίτης, γεννημένος στην Ελλάδα με καταγωγή όμως Νιγηριανή. Και ο ίδιος το έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του και τιμάει εξίσου και την χώρα γέννησης και την χώρα καταγωγής του. Και εγώ και πιστεύω και η πλειοψηφία των Ελλήνων τον θεωρούμε "δικό" μας.
Η συγκεκριμένη κοπέλα και έχει γεννηθεί Ελλάδα και έχει Ελληνική καταγωγή. Το ότι κάποιοι την χαρακτηρίζουν "ρωσακι" είναι νομίζω για πλάκα λόγω των ρωσικών γονιδίων από τη μεριά της μητέρας. Δεν νομίζω ότι το εννοούν σοβαρά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ελάτε τύποι.

Τσακωθητε στο μόνο θέμα που δεν τσακωνόμαστε.
Δεν τσακωνομαστε εχει απλα ο τυπος διαφορετικη αποψη απο τους υπολοιπους δεκαδες που λεμε οτι δεν ειναι 100% Ελληνιδα  :grin:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Δεν τσακωνομαστε εχει απλα ο τυπος διαφορετικη αποψη απο τους υπολοιπους δεκαδες που λεμε οτι δεν ειναι 100% Ελληνιδα  :grin:
Μα τυπε από αυτά που διάβασα απο κάποιους δεν την θεωρείτε καν Ελληνίδα.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Για όποιον θέλει να δει πραγματικά μοντέλα

υγ. εγώ το βλέπω αυτό Δευτέρα βράδυ νομίζω και αμέσως μετά βάζω να δω gntm2 :S :vomit:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Μα τυπε από αυτά που διάβασα απο κάποιους δεν την θεωρείτε καν Ελληνίδα.

μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτο που λεμε ειναι οτι ειμαστε υπερ της μιξης για να βγαινουν επιτελους ωραιες ελληνιδες και οχι οι κοντοχοντρες που εχουμε φαει στη μαπα ... Κλασικες περιπτωσεις η Κυπρια που νομιζει οτι ειναι κατι και πολλες αλλες που πηραν τον  :tn04: νωρις ...

Επισκέπτης
Εχει τοση σημασια η καταγωγη, που μερικοι της αποδιδεται?

Νομιζετε πως ειστε κατι ξεχωριστο, επειδη γεννηθηκατε σε ενα συγκεκριμενο μερος του πλανητη, εντελως τυχαια?

Τα επιτευγματα των προγονων σας, ειναι δικα σας επιτευγματα?

Η επιτυχια του τσιτσιπα, ειναι δικια σας επιτυχια?

Τι εχετε καταφερει εσεις στη ζωη σας , για το οποιο δικαιωματικα να νιωθετε περηφανοι?

Η εικονα που εχετε για τον εαυτο σας συμβαδιζει, με την εικονα που εχει ο υπολοιπος κοσμος για σας?

Η πραγματικοτητα σας δυστυχως ειναι πλασματικη .

Επιλεξτε το κοκκινο χαπι... το χαπι της αφύπνισης.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτο που λεμε ειναι οτι ειμαστε υπερ της μιξης για να βγαινουν επιτελους ωραιες ελληνιδες και οχι οι κοντοχοντρες που εχουμε φαει στη μαπα ... Κλασικες περιπτωσεις η Κυπρια που νομιζει οτι ειναι κατι και πολλες αλλες που πηραν τον  :tn04: νωρις ...
Και εγώ είμαι υπέρ της μίξης τυπε (ειδικά αν το μισό έχει "παράδοση" στα καλά γονίδια). Βέβαια μπορεί να προκύψουν και ελαττωματικά "αποτελέσματα" οπώς το ξυλαγγουρο η Ερμιδου πέρσι που είχε μάνα Ρωσίδα. Βέβαια την Ερμιδου δεν την χαρακτήριζε κανένας "ρωσιδακι", ίσως γιατί ο χαρακτηρισμός "ξυλαγγουρο" υπερείχε.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Για όποιον θέλει να δει πραγματικά μοντέλα

υγ. εγώ το βλέπω αυτό Δευτέρα βράδυ νομίζω και αμέσως μετά βάζω να δω gntm2 :S :vomit:

Εχεις βιντεο απο τα παρασκηνια γιατι αυτα μας ενδιαφερουν περισσοτερο  :grin:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Εχει τοση σημασια η καταγωγη, που μερικοι της αποδιδεται?

..............

Επιλεξτε το κοκκινο χαπι... το χαπι της αφύπνισης.

Τι αρλουμπες λες ρε τυπε; Πηγαινε σε κανενα αλλο νημα να τα γραψεις αυτα γιατι εισαι εκτος θεματος.

Εδω μιλαμε για κοριτσια και ομορφια. Σαφως εχει σημασια η καταγωγη και τα γονιδια με την εξωτερικη εμφανιση.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Λογικο το "Ρωσιδακι" να το λεμε "Ρωσιδακι" γιατι για εμενα τουλαχιστον και εχω την εντυπωση και για αλλους τα χαρακτηριστικα της, ακομα και αν ειναι κατα το 1/4 Ρωσιδα/Καυκασια δεν θυμιζει Ελληνιδα και εχουν υπερισχυσει τα αλλα γονιδια.

Επισκέπτης

Δεν αφορα το post εσενα τυπε...

Μη σε απασχολει, αγνοησε το....

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Λογικο το "Ρωσιδακι" να το λεμε "Ρωσιδακι" γιατι για εμενα τουλαχιστον και εχω την εντυπωση και για αλλους τα χαρακτηριστικα της, ακομα και αν ειναι κατα το 1/4 Ρωσιδα/Καυκασια δεν θυμιζει Ελληνιδα και εχουν υπερισχυσει τα αλλα γονιδια.
Δεν διαφωνώ. Η Άννα Μαρία έχει Καυκάσια φάτσα (όχι σλάβικη) και δεν θυμίζει Ελληνίδα. Με την ίδια λογική και η Κάτια έχει ελληνιδοφατσα και δεν θυμίζει Ουκρανή. Πάντως είναι απορίας άξιο πώς από ένα στημένο σαβουροριαλιτι ξεκινήσαμε να μιλάμε για καταγωγές με αφορμή την και καλά "τριάδα" του τελικού.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Δεν διαφωνώ. Η Άννα Μαρία έχει Καυκάσια φάτσα (όχι σλάβικη) και δεν θυμίζει Ελληνίδα. Με την ίδια λογική και η Κάτια έχει ελληνιδοφατσα και δεν θυμίζει Ουκρανή. Πάντως είναι απορίας άξιο πώς από ένα στημένο σαβουροριαλιτι ξεκινήσαμε να μιλάμε για καταγωγές με αφορμή την και καλά "τριάδα" του τελικού.

Ισχυει.

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως καμία γνήσια Ελληνίδα πέρυσι, φέτος και στο επόμενο ΔΕΝ πρόκειται να ανακηρυχθεί GNTM!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Offtopic παει η κουβενα αλλα ουτως η αλλως το νημα μεχρι την Δευτερα ειναι νεκρο.

Για μενα οπως ειχαν πει και φιλοσοφοι κατα την αρχαιοτητα (ο μεγιστος Ηρακλειτος μου ερχεται τωρα) Ελληνας ειναι αυτος που εχει την ελληνικη παιδεια. Αν βεβαια ισχυε μονον αυτο θα σημαινε πως οι Ελληνες εχουν σχεδον εκλειψει και ανερχονται σε εκατονταδες η λιγες χιλιαδες
Σιγουρα υπαρχουν γονιδιακες διαφορες, κατι που χρησιμοποιουν και τα τεστ DNA που ελεγχουν την καταγωγη (ειχε βγει  η Φουρειρα 70% Ελληνιδα και της γυρισε το ματι της κομπλεξαρας).
Επισης ο Watson ( ; ) που ηταν εξεχων μελος της ομαδας που αποκωδικοποισε το DNA, σε μεταγενεστερη ερευνα ανεφερε πως οι μαυροι λογω ιδιαιτεροτητας μερους του εγκεφαλου, εχουν περιορισμενο δεικτη νοημοσυνης. Οχι οτι ειναι χαζοι ακριβως, νορμαλ ειναι αλλα πως εχουν χαμηλοτερο ταβανι. Εννοειται πως επεσαν να τον φανε ολοι μετα απο αυτο.
Το θεμα ειναι να ειμαστε ενεργα μελη της κοινωνιας, να κοιταμε την προοδο της με ανιδιοτελεια, στοιχεια που διαμορφωνουν τον πολιτισμο.
Τωρα αν ο Αντετοκουνμπο και ο Τσιτσιπας και ο οποιοσδηποτε, τα ασπαζονται, μικρη σημασια εχει απο που ακριβως καταγονται. Το θεμα ειναι να αφηνουμε να γινονται μελη της κοινωνιας μας, ατομα που θελουν να γινουν μερος της.

Κριμα που αποχωρησε ο prasinosfrourosv1 και διεγραψε κιολας τον λογαριασμο του, απογοητευμενος, γιατι θα ειχε κατι χρησιμο να πει ;s

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως καμία γνήσια Ελληνίδα πέρυσι, φέτος και στο επόμενο ΔΕΝ πρόκειται να ανακηρυχθεί GNTM!

Οχι μονο σε αυτα αλλα ουτε και στα αλλα 2 του 2010 δεν εφτασε καθαροαιμη ουτε στον τελικο νομιζω..

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Βρίσκω μια αφορμή για να σας επαναφέρω! Έχουμε καμιά πληροφορία για το ποιες ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom