Νέα

GNTM 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 250K
  • Ετικέτες
    gntm reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε πως θα είναι το επόμενο GNTM ;;

• Κάτια Ταραμπάνκο

Ψήφοι: 110 31,1%
  • Σουζάνα Κουόλ

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Μαρτίνα Χαφιιτσούκ

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Άννα Χατζή

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Αργυρώ Μαγγλάρη

• Ασημίνα Χαρίτου

• Κέισι Μίζιου

Ψήφοι: 49 13,8%
  • Κατερίνα Πεφτίτση

Ψήφοι: 2 0,6%
  • Άννα-Μαρία Ηλιάδου

Ψήφοι: 51 14,4%
  • Γκλόρια Ντενίκη

• Εμμανουέλα Μάινα

Ψήφοι: 9 2,5%
  • Ίλντα Κρόνι

• Ελευθερία Καρναβά

Ψήφοι: 25 7,1%
  • Κωνσταντίνα Φλώρου

Ψήφοι: 13 3,7%
  • Ιωάννα Κυρίτση

• Λυδία Κατσανικάκη

• Μαρίνα Γρηγορίου

Ψήφοι: 11 3,1%
  • Μαρία Μιχαλοπούλου

Ψήφοι: 8 2,3%
  • Όλγα Καλογήρου

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Νίνα Τζιβανίδου

• Σίλια Ευαγέλλου

• Πόπη Γαλετσά

• Σπυρούλα Κάιζερ

Ψήφοι: 10 2,8%
  • Χαρά Παππά

Ψήφοι: 33 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Ρε τυπάκο στο εξωτερικό βρίσκεις όμορφη γκόμενα και στα Μ.Μ.Μ.  Ενώ στην Ελλάδα μόνο στις πασαρέλλες και ΑΝ..  
Που να συγκριθούν τώρα οι ξένες με αυτές τις χαζοχαρούμενες βουτυρομπεμπέκες  :S

Ρε τυπε και εσύ είσαι λιγουλακι υπερβολικός. Έχω ταξιδέψει σε Λονδίνο και Παρίσι και δεν είδα (συγκριτικά με τον πληθυσμό) πολλές όμορφες στα Μ.Μ.Μ.. Πιο πολλές έχω δει σε λεωφορείο που πάει στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Mmaanos με πρόλαβες, πάνω - κάτω το ίδιο ήθελα να σχολιάσω, ας μην είμαστε υπερβολικοί με τις συμπατριώτισσες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
οι ελλεεινιδες αντικειμενικα ειναι κατω απο τον μεσο ορο παγκοσμιως

οι περισσοτερες εχουν κοντα ποδια, χοντρους αστραγαλους, χαλαροτητα και κυτταριτιδα στα μπουτια, ανοιχτη λεκανη, στενους ωμους και εντονη τριχοφυια

αυτα τα ονομαζουμε με τον γενικο ορο "μεσογειακη ομορφια" για να τους χρυσωσουμε το χαπι

αντικειμενικα ομορφες γυναικες εχουν τα σλαβικα κρατη, τα σκανδιναβικα κρατη και κυριως η σουηδια και η Λατινικη Αμερικη

Ναι... Στις Λατινοαμερικάνες δε θα βρεις χαλαρότητα και κυτταρίτιδα σε κώλο και μπούτια... Τί λέτε ρε! Για τα σλαβικά και σκανδιναβικά κράτη δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Γιατί δεν μου άρεσε το κλίμα και το στυλ ζωής

Το στυλ ζωής εκεί δε σου άρεσε, στην Ελλάδα σ' αρέσει, αλλά τ' αποτελέσματα (---> πάχος κ.λπ.) στις γυναίκες αυτού του στυλ ζωής δε σου αρέσουν... Αποφασίστε ρε τί θέλετε τέλος πάντων!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Οι αμερικανες δηλαδη ειναι πιο λεπτες απ τις Ελληνίδες; Εγω διαφωνώ οτι οι ελληνίδες ειναι ασχημες,στη σχολη μου για παραδειγμα οπου και να κοιταξω  θα δω σιγουρα μια που ομορφη με κωλαρα,ωραιο προσωπο κτλ. Επισης σκεψου οτι οι ελληνιδες εχουν πολυ ωραιο προσωπο σε σχεση με γυκαικες απο βορεια ευρωπη ή απο ασια,αφρικη,αμερικη κτλ..

Και δε σπάνε και τόσο γρήγορα, βλέπεις πώς γίνονται ήδη απ' τα 40 - 45 τους γυναίκες απ' την κεντρική Ευρώπη και πάνω και τρομάζεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
αρα πως εξηγεις το 4%;

Σε μια χωρα 10εκ, οπου τα 5 ειναι γυναικες, το 4% ειναι καπου 200.000 γυναικες.

Παντως πολλες φορες οι γυναικες εχουν λαθος αντιληψη για την αισθητικη. Το βλεπεις απ'τις μαλακιες που πανε και κανουν νομιζοντας οτι θα γινουν ομορφοτερες (πχ φουσκωμα χειλιων που ειναι τραγικο το αποτελεσμα). Νομιζουν οτι η ομορφια σχετιζεται με καποιου ειδους ...μοδα. Πχ τι κανουν οι αλλες? Χειλη, πιρσινγκ, τατουαζ, αλλαγες σε μυτες, κτλ. Σου λεει παμε και εμεις να κανουμε τα ιδια :headbang:

Οταν εχεις ομορφες γυναικες (ως βαση) που πανε και παραμορφωνονται στη προσπαθεια να γινουν "ομορφες" (ενω ηταν ηδη και γινονται ασχημες) καταλαβαινεις τι παιζει με το τι αντιλαμβανονται ως "ομορφο".

Ευτυχως που εχουμε οικονομικη κριση αλλιως τετοια φαινομενα θα ηταν πολυ πιο συνηθισμενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αρα πως εξηγεις το 4%;
Οι ελληνιδες, οπως και ολος ο κοσμος δηλαδη, εχουν πεσει θυματα της παγκοσμιας προπαγανδας οτι η γυναικεια "ομορφια" σημαινει να εισαι ανορεκτικη, αψεγαδιαστη, με τελειες αναλογιες και υψος.

Και ετσι βλεπεις πραγματικα γλυκυτατες κοπελες να μην θεωρουν οτι ειναι ομορφες, επειδη εχουν δυο περιττα κιλα στην περιφερεια ή στην κοιλια, ή επειδη δεν ειναι 1,75 ή δεν εχουν αναλογιες 90-60-90.

Το 4% επομενως εξηγειται απο την ανοησια της εποχης μας και τα πανηλιθια προτυπα που προωθουνται απο πουστηδες μισογυνηδες μοδιστρους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το πιο μοντελε σωμα καλως ειναι προτυπο... βοηθαει τα κοριτσια να ζουν πιο υγιεινα, να μη τρωνε σαβουρες, να γυμναζονται αντι να κανουν καθιστικη ζωη κτλ. Μη το βλεπεις ως αρνητικη επιρροη. Θετικη ειναι.

Αρνητικη επιρροη ειναι η μοδα των παρεμβασεων πανω στο σωμα που το παραμορφωνουν και ασχημαινουν.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Έτσι όμως "πρέπει" να είναι τα σώματα των μοντέλων, αδύνατα και στεγνα....  Σε περιοδικά μόδας και σε πασαρέλες, αποστεωμενα σώματα βλέπεις. Δεν ξέρω αν φταίνε οι σχεδιαστές που επειδή οι περισσότεροι είναι γκέι, προωθούν αυτό το ανδρόγυνο στυλ.

Τα αποστεωμένα σώματα που βλέπεις είναι άρρωστα και η κάθε βρωμόπουστα σχεδιαστής που απαιτεί τέτοια σώματα από τις υπαλλήλους του πρέπει να διώκεται ποινικά.
Πρέπει να απαγορεύεται να εργάζεται μοντέλο που έχει δείκτη μάζας σώματος κάτω από το κανονικό και αν συμβεί αυτό να μπαίνει χοντρό πρόστιμο στον εργοδότη του.
Γνωστή κοπελίτσα 17 χρονών, 1,75 ύψος, 58 κιλά πήγε σε γνωστό γραφείο μοντέλων να ζητήσει δουλειά και την έδιωξαν γιατί λέει έπρεπε να χάσει κιλά.
Σήμερα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στα 32 κιλά.
Όταν πήγα να τη δώ στο νοσοκομείο τρελάθηκα με το πόσα κοριτσάκια βρίσκονται σε παρόμοια απελπιστική κατάσταση θέλοντας να αποκτήσουν το σώμα  που “πρέπει” να έχει ένα μοντέλο.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Και εφυγε απ'το παιχνιδι για να μη παθει κριση πανικου στη πασαρελα...
Δεν ειναι τελειως λαθος η λογικη του ξεσκαρταρισματος που συνδυαζει το ξεσκαρταρισμα με τη τηλεοπτικοτητα.

H κοπέλα που έφυγε λόγω “κρίσης πανικού” προφανώς την κοπάνησε βλέποντας που πήγε να μπλέξει...
Φίλε μου εγώ δεν βλέπω τη συγκεκριμένη δοκιμασία σαν ξεσκαρτάρισμα. Άλλωστε νομίζω ότι όλες εκτός από δύο κατέβηκαν έστω και σαν σακιά. Μάλλον σπάσιμο του τσαμπουκά είναι του στυλ άμα σου πούμε να πας να πνιγείς θα το κάνεις σε συνδυασμό βέβαια με την τηλεθέαση. Εκτός του ότι ήταν άκρως επικίνδυνο για τις κοπέλες γιατί όντως σε μια τέτοια κατάσταση μια πιθανή κρίση πανικού μπορεί να φέρει μέχρι ανακοπή...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Αυτοί είναι αντρες. Δεν εχουν αναγκη.
Τα κοριτσακια να μην υποφερουν...
Αμα δεν αντεχουν να πανε να φτιαχνουν καφεδες στου Γρηγορη κι οχι να εχουν φιλοδοξιες μοντελου.
Καλα εκαναν και τις υπέβαλλαν σ αυτη τη δοκιμασια.
Η ζωη ειναι σκληρη!  :heavymetalbig:
Αντε με τα τσουλακια...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Καλά, ηρέμησε λίγο ρε τύπε. Δηλαδή τι να πούνε και αυτοί που δουλεύουν σε οικοδομές ή καθαρίζουνε τα τζάμια αυτών των κτιρίων.

Αυτοί έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη δουλειά σαν επάγγελμα και ζουν από αυτή. Δεν τους έβαλε κανείς να το κάνουν  με το ζόρι προκειμένου να γίνουν μοντέλα...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αυτοί είναι αντρες. Δεν εχουν αναγκη.
Τα κοριτσακια να μην υποφερουν...
Αμα δεν αντεχουν να πανε να φτιαχνουν καφεδες στου Γρηγορη κι οχι να εχουν φιλοδοξιες μοντελου.
Καλα εκαναν και τις υπέβαλλαν σ αυτη τη δοκιμασια.
Η ζωη ειναι σκληρη!  :heavymetalbig:
Αντε με τα τσουλακια...

Φίλε μου δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά ας υποθέσουμε ότι είσαι λογιστής και έρχεσαι σε μένα για δουλειά και σου λέω ΟΚ αλλά για να σε προσλάβω θέλω να κατέβεις ένα τοίχο 30 μέτρων δεμένος με σχοινί που θα το κρατάνε δύο μαλάκες. Τι θα μου πεις? Έγω πάντως ότι και να μου πεις θα σου πω ότι η ζωή είναι σκληρή και θα καθαρίσω...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.275
Πόντοι
1.056
Τι το συζητάμε; Οι δοκιμασίες αυτές γίνονται καθαρά για λόγους τηλεθέασης. Μην ξεχνάμε οτι είναι ριάλιτι και ο φόβος, τα δάκρυα, οι τσακωμοί και το γυμνό "πουλάνε".

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.317
Πόντοι
6.056
περυσι λιγο πριν τον τελικο δεν τις ειχαν βαλει να φανε κατι κατσαριδες και εμετους φυματικων
η μαλακιες θυμαμαι?

νταξει μοντελα πανε να γινουν υποτιθεται
να βαλουν το ρουχο και να το πανε βολτα

αλλα δεν γαμιεται ας εκπαιδευτουν και σαν Spetsnaz ποτε δεν ξερεις

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Κι'αυτές ξέρανε που πάνε. Στις προηγούμενες σεζόν τις έχουν βάλει να κάνουν παρόμοιες και χειρότερες δοκιμασίες.
Αν δε γούσταραν ας πήγαιναν στο Master Chef.

Δοκιμασία και μάλιστα με τεράστια τηλεθέαση θα ήταν να τις βγάζουν φωτογραφία (edit) πορτραίτο ενώ τις πηδάνε τρεις μαύροι ταυτόχρονα και όποια δεν καθότανε τον πούλο. Αυτό τι σημαίνει? Ότι έχει δικαίωμα ο κάθε καναλάρχης να μεταχειρίζεται άτομα που ψάχνουν το ¨ονειρο" όπως του γουστάρει χωρίς περιορισμούς?  

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Φίλε μου δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά ας υποθέσουμε ότι είσαι λογιστής και έρχεσαι σε μένα για δουλειά και σου λέω ΟΚ αλλά για να σε προσλάβω θέλω να κατέβεις ένα τοίχο 30 μέτρων δεμένος με σχοινί που θα το κρατάνε δύο μαλάκες. Τι θα μου πεις? Έγω πάντως ότι και να μου πεις θα σου πω ότι η ζωή είναι σκληρή και θα καθαρίσω...
Καλουπατζης ειμαι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.317
Πόντοι
6.056
Που τις είδες τις αράχνες ρε τύπε; Κρέας κανονικό τους δώσανε.
νταξει εδω δεν θυμαμαι τι εφαγα εγω χθες ρε τυπε
που να θυμαμαι ολο το μενου του περσινου gntm

κατι καρδιες και κατι ποδια με οπλες τα ειχε παντως λιγο που το περασα στα γρηγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom