Επισκέπτης
Οι "περίεργες" δοκιμασίες είναι απλά τεστ ψυχικής αντοχής,
για να γίνει η τελική επιλογή των πιο αποφασισμενων,
να μπουν και να εξελιχθούν σε αυτό το χώρο.
Μα δεν τρώνε τα μούτρα τους, αυτό είναι το θέμα. Οι περισσότερες έτσι και αλλιώς δεν πήγαν για να γίνουν μοντέλα. Πήγαν για "λίγη" δημοσιότητα, για να αυξήσουν τους "followers" στο instagram, για να "ανοίξουν" κανάλι στο youtube, έτσι ώστε να κερδίσουν κάνα λεφτο ακούραστα. Ήδη η χοντρή με τα μπλε μαλλιά, έχει διπλασιάσει τους ακόλουθους στο instagram. Φαντάσου τι θα γίνει με τα σχετικά καλά "κομμάτια".Μυτούδες, κοντοστούμπες, χοντρές, στραβομούρες, δυσανάλογες, όλες αυτές θέλουν να γίνουν μοντέλα.
Καθρέπτη δεν έχουν σπίτι τους; Αλλά τι να λέμε.. αν στα f/b, insta, και ο περίγυρος τους λένε ότι είσαι
μια Θεά παίρνουν τα μυαλα τους αέρα, πηγαίνουν στο gntm και τρώνε τα μούτρα τους μετά
Αυτά μόνο στην ελλάδα.. Πως καταντήσαμε έτσι ρε γ@μωτη μου ; :SΜα δεν τρώνε τα μούτρα τους, αυτό είναι το θέμα
Δεν νομίζω μόνο στην Ελλάδα. Και στο εξωτερικό όταν κάποιος συμμετέχει σε ριάλιτι, αυξάνεται η δημοτικότητα του.Αυτά μόνο στην ελλάδα.. Πως καταντήσαμε έτσι ρε γ@μωτη μου ; :S
ρε τυπάκο στο εξωτερικό βρίσκεις όμορφη γκόμενα και στα μ.μ.μ. Ενώ στην ελλάδα μόνο στις πασαρέλλες και Αν..Δεν νομίζω μόνο στην Ελλάδα. Και στο εξωτερικό όταν κάποιος συμμετέχει σε ριάλιτι, αυξάνεται η δημοτικότητα του.
Ρε τυπε και εσύ είσαι λιγουλακι υπερβολικός. Έχω ταξιδέψει σε Λονδίνο και Παρίσι και δεν είδα (συγκριτικά με τον πληθυσμό) πολλές όμορφες στα Μ.Μ.Μ.. Πιο πολλές έχω δει σε λεωφορείο που πάει στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.ρε τυπάκο στο εξωτερικό βρίσκεις όμορφη γκόμενα και στα μ.μ.μ. Ενώ στην ελλάδα μόνο στις πασαρέλλες και Αν..
Που να συγκριθούν τώρα οι ξένες με αυτές τις χαζοχαρούμενες βουτυρομπεμπέκες :S
παρισι και λονδινο ποσες δεν φορουσαν μπουργκα στα μμμ για να τις δεις????Ρε τυπε και εσύ είσαι λιγουλακι υπερβολικός. Έχω ταξιδέψει σε Λονδίνο και Παρίσι και δεν είδα (συγκριτικά με τον πληθυσμό) πολλές όμορφες στα Μ.Μ.Μ.. Πιο πολλές έχω δει σε λεωφορείο που πάει στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.
Ηρέμησε τυπε, απλώς λέω ότι το που και πότε θα δεις όμορφες κοπέλες είναι σχετικό. Πολύ πιθανόν οι διαδρομές στο μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού να μην ήταν και οι αντιπροσωπευτικοτερες (αν και στο Λονδίνο, είδα παρά πολλές χοντρές που δεν το πίστευα). Έτσι και στην Ελλάδα άλλης ποιότητας γυναίκες θα δεις στα ΜΜΜ των υποβαθμισμένων ή/και εργατικών περιοχών και άλλης ποιότητας γυναίκες κοντά σε πανεπιστήμια, στην Κηφισιά και στην Γλυφάδα.παρισι και λονδινο ποσες δεν φορουσαν μπουργκα στα μμμ για να τις δεις????
(εχω παει και παρισι) στην λυων που βλεπεις κυριως γαλλιδες, ή οι μισες που εβλεπα στην γενευη και ηταν ντοπιες ή στην τσεχια και αλλου:
ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΧΟΝΤΡΕΣ.
και κοντες 1 στις 10.
και το προσωπο τους λογω προσαρμογης στο κλιμα εχει λεπτοτερη μυτη ΣΕ ΟΛΕΣ.
και μας λες οτι η 1,60 ελληνιδα με τα παραπανισια κιλα και την ποντιακη μυτη ειναι ομορφοτερη???
τι πινεις?
Εχω ταξιδέψει σε όλες σχεδόν χώρες της ευρώπης και δ.αμερική,Πιο πολλές έχω δει σε λεωφορείο που πάει στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.
Έχεις ταξιδέψει με γεια σου και χαρά σου! Γιατί δεν έμεινες και εκεί; Και οι ψηφοφορίες δεν μου λένε κάτι. Μπορεί να ψήφισαν το πρώτο όνομα που διάβασαν. Εσένα σου αρέσει η συγκεκριμένη που προηγειται; Γιατί εγώ την θεωρώ συνηθισμενη. Δεν μοιάζει καθόλου με Ουκρανή, έχει ελληνιδοφατσα, χοντρούς αστραγάλους, λίγο μπυροκοιλι και τατουάζ.Κανονικη ελλεεινιδα δηλαδή. Μήπως για αυτό την ψηφίζουν;Εχω ταξιδέψει σε όλες σχεδόν χώρες της ευρώπης και δ.αμερική,
σε κάποιες απο αυτές είχα ζήσει κιόλας. Οπότε άστο.. με τα τσικό της γ' εθνικής
Ακόμη και στην παραπάνω ψηφοφορία ξένη προηγείται και με διαφορα..
Μπορείς όμως να είσαι ελλάδα και να ασχολείσαι μόνο με ξένες γκόμενες όπως και εγωΈχω όμως μια απορία, τι κάνετε εδώ. Εγώ αν δεν μπορούσα τόση ασχήμια θα προσπαθούσα να βρω δουλειά στο εξωτερικό,
σοβαρά τώρα (πέραν άλλων οικονομικών λόγων). Σε ρίχνει ψυχολογικά η ασχήμια, δεν θα μπορούσα να μείνω σε έναν τόπο.
Γιατί δεν μου άρεσε το κλίμα και το στυλ ζωήςΓιατί δεν έμεινες και εκεί;
Αφού ασχολεισαι με ξένες γκόμενες, τι σε ενδιαφέρει πως συμπεριφέρεται στις σχέσεις της η ελλεεινιδα και αν πάει με μαύρους (έχω διαβάσει απόψεις σου). Εγώ θα αδιαφορουσα.Μπορείς όμως να είσαι ελλάδα και να ασχολείσαι μόνο με ξένες γκόμενες όπως και εγω
Γιατί η νέα γενιά των ελλεεινίδων που είναι γύρω μας δεν έχουν αξίες και μεΑφού ασχολεισαι με ξένες γκόμενες, τι σε ενδιαφέρει πως συμπεριφέρεται στις σχέσεις της
η ελλεεινιδα και αν πάει με μαύρους. Εγώ θα αδιαφορουσα.
γιατι αυτες εχουμεΣε γενικές γραμμές αφού δεν τις θέλουμε τις ελλεεινιδες γιατί στα μισά νήματα εδώ μέσα, ασχολούμαστε με αυτές;
Ρε τυπε εσύ που είσαι και πολυταξιδεμένος δεν έχεις παρατηρήσει τι γίνεται τα τελευταία χρόνια στην βόρεια Ευρώπη με τις σχέσεις "τριτοκοσμικών" και μαύρων με βορειοευρωπαιες. Εδώ διάσημες μουναρες έχουν δημιουργήσει οικογένεια με τέτοιους τύπους. Και; Μην σου πω ότι η ελλεεινιδα είναι "ρατσιστρια" σε τέτοια θέματα, δεν θέλει να τους βλέπει. Βέβαια, άμα η πλειοψηφία των Ελλήνων τις θεωρεί άσχημες και τις απορρίπτει, τι θα κάνει και η καημένη ελλεεινιδα για να ικανοποιήσει την καύλα της; Θα στραφεί σε αυτούς.Γιατί η νέα γενιά των ελλεεινίδων που είναι γύρω μας δεν έχουν αξίες και με
τις επιλογές τους υποβαθμίζονται όταν πηγαίνουν με τριτοκόσμιους. Αν πήγαιναν πχ.
με εναν ισπανό , ιταλό, ολλανδό, ελβετό, κανείς δεν θα μιλούσε..