Νέα

Γνωστοί σε Μπουρδέλα-Studio!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Αναρωτιώμουν αν σας έχει τύχει να συναντήσετε κάποιον γνωστό σας σε κάποιον απ'αυτούς τους χώρους.Και δεν εννοώ κάποιον φίλο μας η κολλητό μας,αλλα να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα εκτειθώσασταν ανεπανόρθωτα αν τύχαινε και το συναντούσατε! Κάποιον ας πούμε απ'τον συγγενικό σας περίγυρο,απ'τη δουλειά σας,κλπ,που θα ήταν ο τελευταίος που θα περιμένατε να δείτε.Σ'εμένα δεν έχει τύχει (μέχρι τώρα)  :P  αλλά θα είχε ενδιαφέρον όποιος συναγωνιστής είχε εμειρία να την καταθέσει,όσο πιο σπαρταριστή τόσο το καλύτερο!!  :grin:
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Σ'αυτές τις περιπτώσεις πιστεύω πως η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική του!!! Στην τελική δεν πάς να κάνεις τίποτα το πονηρό,πάς να ικανοποιήσεις τα αρχέγονα ένστικτα σου, να εκτονώσεις τις ορμές σου ή οπως αλλιώς θες πέστο. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο θα βρίσκεται κι άυτός εκεί!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Δεν εχω συναντησει αλλα ενας κρυφος μου ποθος ειναι να συναντησω καμια γνωστη μου να δουλευει να εχω και τσαμπα μπουλκουμε :dancing: :dancing: :headbang1:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Εγω έχω τρακάρει με γνωστό μου από τον επαγγελματικό χώρο στις Κούκλες κατά τις 4 το πρώι, εμείς ήμασταν παρέα 4 άτομα και πηγάμε για χαβαλέ, αυτόν τον βλέπω σε ένα τραπεζάκι σε μια γωνία να μπαλαμουτιάζει ένα τραβέλι οικοδόμο :2funny: :2funny:
Μιλάμε ο τύπος μόνο που δεν άνοιξε η γη να τον καταπιεί! :2funny:

OP
OP
G

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Εγω έχω τρακάρει με γνωστό μου από τον επαγγελματικό χώρο στις Κούκλες κατά τις 4 το πρώι, εμείς ήμασταν παρέα 4 άτομα και πηγάμε για χαβαλέ, αυτόν τον βλέπω σε ένα τραπεζάκι σε μια γωνία να μπαλαμουτιάζει ένα τραβέλι οικοδόμο :2funny: :2funny:
Μιλάμε ο τύπος μόνο που δεν άνοιξε η γη να τον καταπιεί! :2funny:
Χαχα,έγραψες φιλαράκι!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά το νόμισμα έχει και την ανίθετη όψη του βεβαίως βεβαίως!!
:grin: :grin: :grin:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Εγω εχω πετυχει συγγενη της γυναικας μου σε strip, πολυ γελιο η ιστορια,(σημειωση : Και αυτος παντρεμενος). Τελικά δεν εγινε τιποτα και οταν τον συνανταω τον ρωταω εαν εχει να προτεινει τιποτα καινουργιο :cool2:

Επισκέπτης
εγο ειχα πετιχι μεσα σε πουταναδικο καπιον γνοστο....αλλα ευτιχοσ δεν εχι ακουστι κατι μεχρι στιγμισ..μαλλον κρατισε το στομα του κλιστο το αρχιδακι!χεχε!

FINTEL

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πατριώτες πέτυχα σε στουντιο τον αδελφό της γυναίκας μου ( Παντρεμένος και αυτός )  . Στην αρχή σάστισα λίγο  αλλά στη συνέχεια έχουμε πάει και παρέα σε 4-5 εξόδους πονηρές .

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εγω τι να πω που χτες πετυχα τον παππου μου :2funny: :2funny: :2funny:

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω πετυχει τον κουμπαρο μου σε μπουρδελο.  Εκεινος να βγαινει απο το δωματιο και εγω στο σαλονι.  Του λεω  ;) πως απο'δω? Μου απανταει οτι 'Εχω φερει κατι σχεδια να δει ο μηχανικος' και του απανταω 'δεν ηξερα οτι η πουτανα ειναι του Πολυτεχνιου!!!'  :2funny: :2funny: :2funny:

Κατουρηθηκαμε ολοι

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Πρίν απο πολλά χρόνια .... στον Βαρδάρη την ώρα της αναμονής στον προθάλαμο μαζί με ακόμα 4 φαντάρια (όλοι συνάδελφοι) ανοίγει η κουρτίνα .... και ... δεν βγήκε ο zonk αλλά ο ταγματάρχης υδκτής της μονάδας που υπηρετούσαμε !!! Κάγγελο εμεις , παγώσαμε ..... και γυρνάει και λέει το θεικό το άτομο "τους ζυγούς λύσατε, μη προβλεπώμενη η κυρία" Λιώσαμε στο γέλιο , την επόμενη μέρα στην μονάδα , άχνα ... (καθότι και παντρεμένος ο τύπος ..) αλλά τα υπηρεσιακά απο εκει και πέρα θέμα ολίγων λεπτών !

ʼξιος

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
το γαμηση δεν εχει ντοπεσ!!!!!!! και τι εγινε ........

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
το κορυφαιο θα ειναι να γινει οπως και στην διαφημιση....

καθεσαι στο σαλονι και περιμενεις υπομονετικα..βγαινει η τσατσα και  αναγγελει τις πληροφοριες για το κοριτσι της.. ερχεται το κοριτσι και εσυ λες ''Μαμααα....''
και μενεις με το στομα ανοιχτο..!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
απαικτο λεμε το θεμα του γκομενιου!!!!!!!!πολι γελιο!!!!

theios_vasilis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια πειτε πιοι γνωστοι πανε στα πουτανακια

Επισκέπτης
καυλιαρι σε εχει χτιπισει ι καυλα στο κεφαλι!μπουαχαχχαχα
το θεμα ειναι αν εχουμε δει καπιον φιλο μας ι γνοστο μασ σε πουταναδικο!!!!χαχα!

Επισκέπτης
θιμασε που ειχα δει φιλισ τον κοστακι απο τιν σχολι μας???και το ειχα πει σε ολι τιν καυλοπαρεα τισ σχολισ και γελαγαμε!!!!
εγο ανεβαινα τις σκαλες...και εκινος κατεβενε..δεν με ειδε,,,εγο ομος τον ειδα!!!

mpoxas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πριν από καμια 10αρια χρόνια σε μια τσάρκα, βγαίνει από ενα ρδέλο ένας καθηγητής από το φροντιστήριο κάποιων από την παρέα. Και μου λένε, ρε ο "Παπαδόπουλος" (τυχαία επιλογή ονόματος) η γυναίκα του είναι έγγυος. Αρχίζω εγώ χωρίς να τον ξέρω, να φωνάζω, Παπαδόπουλε ολα στη γυναίκα σου. Μας άκουσε όλη η Φυλής. Ο Παπαδόπουλος όπου φύγει φύγει.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
μιση ντροπη δικη σου και μιση δικη του σε αυτεσ τησ περηπτωσεισ κανεισ απο τουσ δυο δεν μιλαει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom