Νέα

Γνωστοί σε Μπουρδέλα-Studio!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το να δεις καποιο γνωστο δε σημαινει και κατι βρε παιδια,αλλωστε δεν θεωρειται παρανομη σχεση αλλα ενα απλο γρηγορο "ξεχαρμανιασμα" και μια αλλαγη απο τη ρουτινα της συζυγου ή της μονιμης σχεσης.
Το κακο ειναι να πας και να σε δει καμια γνωστη οταν μπαινεις ή βαγινεις ή ακομα χειροτερα να δεις καμια γνωστη που ειναι τανα.

Αν δεις την δικια σου με κανα ψωλαρα 25 εκατοστα και σου πει τα ιδια δεν θα εχεις την ιδια γνωμη μετα  :2funny:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Εχω συναντησει 1 2 φορες γνωστους απο τον επαγγελματικο χωρο. Μαλλον σε καλο βγηκε... δεσαμε καλυτερα την συνεργασια μιας που λεγαμε που και που αν εχει εντοπιστει τιποτα "καλο" και αναπτυχθηκε μεγαλυτερη οικιοτητα. Η 1η αντιδραση παντως ειχε μερικα δευτερολεπτα αμηχανιας ομως τελικα ειπαμε... δε γαμιεται μιση ντροπη εγω...μιση αυτος.

xenos6969

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορά έβγαινα από ένα μπαρ (κανονικό) στην Ευριπίδου και πέφτω πάνω σε κάποιον από την εταιρεία που δουλεύω. Ψιλοσπουδαίος όπως έμαθα μετά. Το κακό΄είναι ότι ήθελα να πεταχτώ Σωκράτους για ψώνια και φοβόμουνα μη με καταλάβει. Πάντως πήγα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Λες να βγάλουμε τίποτα καρφίτσες του γλομπέου για να σπαμε πλάκα αναμεταξύ μας;

Παμπάλαια σκέψη η οποία δεν καρποφόρησε ...

Προχθές στρίβοντας από Φυλής προς πλ. Βικτωρίας με φώναζε ο ... θείος μου από το αυτοκίνητο. Τι κάνεις εδώ κλπ. Μιλούσα στο κινητό και δεν πηρε εκταση η συζητηση. :<

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Σας εχει τυχει να μην μπειτε σε 'ρδελο η' Στουντιο γιατι υπηρχαν αλλοι ασχετοι.....απ'εξω η΄εκει γυρω?
Σας εχει τυχει να νιωσετε αμηχανα απο τα βλεμματα των αλλων καθως μπαινετε σε στουντιο,πχ απο το διπλανο μαγαζι,τα γυρω μπαλκονια η' οταν εχει κινηση στον δρομο......?
Ειναι και λιγο αστειες αυτες οι καταστασεις...

Εμενα μου εχει τυχει να εχει παρα πολυ κινηση εξω απο στουντιο.
Σε καποιο στουντιο εχει απ'εξω καφετερια και ειναι ψιλομαλακια η φαση!

(Το θεμα δεν εχει να κανει με taboo,ντροπη κλπ)
(Δε μιλαω εννοειται για φυλης η' μεταξι)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ενταξει εβαλα αρχικα το θεμα σε λαθος κατηγορια αλλα μην το βγαζετε και απο τη λιστα κατω.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
1)Σπυρου Πατση40...πρωινες ωρες κυριως σε βλεπουν οι παντες!Μονο πουτανες σε βιτρινα δεν εχει για το ξεκαρφωμα!
2)Κεφαλληνιας75...ειναι πανω σε φαναρι αλλα ευτυχως υπαρχει ενας καδος μπροστα οποτε ψιλοσωζεται η κατασταση!
3)Καρεα30...ευτυχως δεν υπαρχουν διακριτικα για το τι ειναι..αλλιως εκτος του οτι κινδυνευεις να σε παρει αμπαριζα κανα αμαξι και να την κανεις για απεναντι  :priest: σε βλεπει η μιση Αθηνα!
4)Περγαμου1...αλλο ενα σπιτακι που ειναι μπροστα σε φαναρι!
5)Πειραιως109...οποια ωρα και να πας σε βλεπουν οι παντες!
6)Ολα τα σπιτακια επι της Λιοσιων!
7)Οπως επισης και επι της Αχιλλεως!
8)Μεγαλου Αλεξανδρου133...αν και ειναι μικρος δρομος ειναι περασμα που βγαζει στην Ιερα Οδο...σπανια να μην εχω πετυχει αμαξια μπροστα μπλοκαρισμενα!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
εμένα μου έχει τύχει 3-4 φορές να βρώ γέιτονα/γνώστο κτλ μέσα σε μπουρδέλο....στο σαλόνι..
εμένα στα παπάρια μου,  αλλά στις μισες των παραπάνω περιπτώσεων οι γνωστοί μου έπαθαν ταράκουλο και έκαναν οτι δεν με γνωρίζουν ...κτλ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εμένα μου έχει τύχει 3-4 φορές να βρώ γέιτονα/γνώστο κτλ μέσα σε μπουρδέλο....στο σαλόνι..
εμένα στα παπάρια μου,  αλλά στις μισες των παραπάνω περιπτώσεων οι γνωστοί μου έπαθαν ταράκουλο και έκαναν οτι δεν με γνωρίζουν ...κτλ
Και μενα μου εχει τυχει αυτο ακριβως μια φορα,κι ειχα την ιδια αντιμετωπιση.

Αν δε θελετε να σας παιρνουν ματι,παιξτε το και καλα πιτσαδορος(πουτσαδορος ειστε ετσι κι αλλιως..) :uglystupid:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Mια φορα μου ειχε τυχει ακριβως εξω απο στουντιο ενας που μαστορευε το αμαξι του και σπαστηκα!
Στη βουρβαχη ενα πρωι ειχε πηχτρα κινηση και πολλα βλεματα και ακριβως απ'εξω! Πολυ σπασιμο!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αν σας κοιταξει κανας γειτονας προτου μπειτε,μην ψαρωσετε,το πιο πιθανο ειναι οτι ζηλευει! :dancing:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το συγγρου 144 ειναι ακριβως διπλα σε καφετερια,ενταξει δεν ξερουν οι ασχετοι οτι ειναι στουντιο αλλα μπορει να το ψιλιαστουν.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω παλια ειχα πετυχει συμφοιτητη μου μεσα σε μπουρδελο.
Το αποτελεσμα:   Συνεχισαμε μαζι την τσαρκα......

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και κατι ακομα :

Οταν ημουν γυρω στα 20, με ειχε δει να μπαινω σε μπουρδελο μια συναδελφος της μητερας μου.
Και η ρουφιανα πηγε και της το ειπε.

Και η μανα μου, της απαντησε :
"Γυναικες δεν εχει εκει μεσα, τι πειραζει τοτε"

Καγκελο η κυρία.........

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εγω παλια ειχα πετυχει συμφοιτητη μου μεσα σε μπουρδελο.
Το αποτελεσμα:   Συνεχισαμε μαζι την τσαρκα......

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Συμφοιτητης δεν ειναι τιποτα το παραξενο,εχει χρονια ειχα πετυχη τον πατερα φιλου μου,εγω απο ενα μερος ντραπηκα και δεν τον κοιτουσα αλλα αυτος δεν καταλαβενε τιποτα και οταν εφευγε με μιλησε κιολας

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
εμείς όταν μεγαλώσαμε λίγο ( αρχές λυκείου) όταν μας πήγαιναν εκδρομή βλέπαμε ΟΛΑ τα αγόρια στη Φυλής!! (ούτε ραντεβού να δίναμε)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
1)Σπυρου Πατση40...πρωινες ωρες κυριως σε βλεπουν οι παντες!Μονο πουτανες σε βιτρινα δεν εχει για το ξεκαρφωμα!
2)Κεφαλληνιας75...ειναι πανω σε φαναρι αλλα ευτυχως υπαρχει ενας καδος μπροστα οποτε ψιλοσωζεται η κατασταση!
3)Καρεα30...ευτυχως δεν υπαρχουν διακριτικα για το τι ειναι..αλλιως εκτος του οτι κινδυνευεις να σε παρει αμπαριζα κανα αμαξι και να την κανεις για απεναντι  :priest: σε βλεπει η μιση Αθηνα!
4)Περγαμου1...αλλο ενα σπιτακι που ειναι μπροστα σε φαναρι!
5)Πειραιως109...οποια ωρα και να πας σε βλεπουν οι παντες!
6)Ολα τα σπιτακια επι της Λιοσιων!
7)Οπως επισης και επι της Αχιλλεως!
8)Μεγαλου Αλεξανδρου133...αν και ειναι μικρος δρομος ειναι περασμα που βγαζει στην Ιερα Οδο...σπανια να μην εχω πετυχει αμαξια μπροστα μπλοκαρισμενα!

τα παραπάνω μαγαζάκια είναι κάρφωμα...με ύψιστο καρφωτικό σημείο την Λιοσίων...τι λεωφορεία σταματάνε μπροστά στα ρδελα, τι αυτοκίνητα, χαμος! δεν συστήνεται για παντρεμένους  :sunglasses:!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κακομοιριδες Ελληνες!!! λες και το να θες να γαμησεις ειναι αξιοποινη πραξη! :2funny: :2funny: :2funny:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Αν ο δρόμος του μπουρδέλου είναι μονόδρομος καλό είναι να πηγαίνεις με τη φορά των αυτοκινήτων για να μη φαίνεται και η φάτσα σου αλλά η πλάτη σου.
Α , και δε νιώθω καθόλου ενοχές που πηγαίνω στα μπουρδέλα αλλά δε θέλω να δίνω και λογαριασμό γιατί η κοινωνία είναι κακιά.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σας εχει τυχει να μην μπειτε σε 'ρδελο η' Στουντιο γιατι υπηρχαν αλλοι ασχετοι.....απ'εξω η΄εκει γυρω?
Σας εχει τυχει να νιωσετε αμηχανα απο τα βλεμματα των αλλων καθως μπαινετε σε στουντιο,πχ απο το διπλανο μαγαζι,τα γυρω μπαλκονια η' οταν εχει κινηση στον δρομο......?
Ειναι και λιγο αστειες αυτες οι καταστασεις...

Εμενα μου εχει τυχει να εχει παρα πολυ κινηση εξω απο στουντιο.
Σε καποιο στουντιο εχει απ'εξω καφετερια και ειναι ψιλομαλακια η φαση!

(Το θεμα δεν εχει να κανει με taboo,ντροπη κλπ)
(Δε μιλαω εννοειται για φυλης η' μεταξι)

Σπυρου Πατση πηγες?  :grin:
ΚΑι σε ωρα αιχμης?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom