You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωστοί σε Μπουρδέλα-Studio!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 166
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Η μιση ντροπη δικη τους?.
και η άλλη μιση?.στα μουτρα τους?!!
Χαχαχα?.χουχουχου?.χιχιχι?.!!!
και η άλλη μιση?.στα μουτρα τους?!!
Χαχαχα?.χουχουχου?.χιχιχι?.!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ετυχε στο σαλονι να καθονται να περιμενουν
2-3 ατομα?
Την στιγμη που εβγαινα για να με δουνε μπαινουν
αλλοι 2-3?
Εκεί γινεται η μοιραια συναντηση εκ των 2?και αρχισαν
την κουβεντα?
Η υπηρεσια ελεγε το ποιημα κι εγω εκανα την πασαρελα μου..
Βγηκα δεν βγηκα?το ιδιο τους έκανε?
Με γραψανε κανονικα και φυγανε να πανε για μπυρες?
Χαχαχαχα?
2-3 ατομα?
Την στιγμη που εβγαινα για να με δουνε μπαινουν
αλλοι 2-3?
Εκεί γινεται η μοιραια συναντηση εκ των 2?και αρχισαν
την κουβεντα?
Η υπηρεσια ελεγε το ποιημα κι εγω εκανα την πασαρελα μου..
Βγηκα δεν βγηκα?το ιδιο τους έκανε?
Με γραψανε κανονικα και φυγανε να πανε για μπυρες?
Χαχαχαχα?
Με γνωστό σε μπουρδέλο ή στούντιο δεν έχει παίξει κάτι, αλλά με λοχαγό που το πρωί το παίζει σκληρό αντράκι και ενα βράδυ εθεάθει σε στριπτηζάδικο με την αρρενωπότητα του να έχει πάει περίπατο. Μετά το συμβάν στέλεχος τον πλησίασε και του είπε : Σήκω μωρή την παραλλαγή να δω τι καλσόν φοράς ...!!
Επισκέπτης
Όχι, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχω πετύχει ποτέ κανέναν γνωστό. Πάντως αν το σκεφτεί κανείς... και τι έγινε? Κι αυτός για την ίδια δουλειά ήρθε!!! Αν και γενικά δεν θα ήθελα να πετύχω κανέναν, ιδιαίτερα από τον επαγγελματικό μου χώρο.
Α ! Εγώ έχω να σας πω για μια φοβερή σύμπτωση !!!
Πριν από κανα τρίμηνο έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να πάω στο μεσαίο από τα τρία μαγαζιά στην Τροφωνίου γιατί σε μια προηγούμενη μου βόλτα είχα δει μια milf την οποία και είχα βάλει στο μάτι...
Πάω λοιπόν κατά τις 7 το απόγευμα (τότε μόλις είχε αρχίσει και σουρούπωνε...) χλιδάτος, παρκάρω το αμάξι μου στην Δομοκού (παράλληλα στις γραμμές του τραίνου) ακριβώς απέναντι από την Τροφωνίου, σκέφτομαι πόσο κωλόφαρδος είμαι που βρήκα να παρκάρω στην περιοχή (όσοι συναγωνιστές αρέσκονται να επισκέπτονται τα ιδρύματα στις οδούς Τροφωνίου, Προύσσης, Αλκαμένους, Αδάνων κτλ. καταλαβαίνουν τι εννοώ) και πάω καρφί προς την πόρτα του ρδέλου.
Καθώς περπάταγα βλέπω να παρκάρει ακριβώς μπροστά στην πόρτα ένα αυτοκίνητο όμοιο με αυτό που έχει ο αδερφός της γυναίκας μου (δεν κυκλοφορούν πάρα πολλά τέτοια...).
Λεω από μέσα μου: Δεν γίνεται ρε πούστη μου τέτοια σύμπτωση ! Ίδια μάρκα, ίδιο χρώμα... έχει γούστο !
Δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω την σκέψη μου και βλέπω να ανοίγει η πόρτα και να κατεβαίνει ο αδερφός της γυναίκας μου, η γυναίκα του και ο γιος του !!!!
Ευτυχώς περπατούσα ακόμα στο απέναντι πεζοδρόμιο και έκανα ότι τους είδα πρώτος !!!
Τους λεω τι κάνετε εδώ ρε παιδιά ? Εγώ πάω σε έναν πελάτη στην Λιοσίων (ευτυχώς είχα πει και στην γυναίκα μου ότι έχω δουλειές στο κέντρο). Μου λένε κι αυτοί ότι πάνε σε έναν γιατρό για το πιτσιρίκι στην περιοχή και προχωράμε μαζί προς την Λιοσίων όπου και χωρίζουμε...
Μετά το σοκ, πήρα το αμάξι μου και έφυγα... :'(
Πριν από κανα τρίμηνο έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να πάω στο μεσαίο από τα τρία μαγαζιά στην Τροφωνίου γιατί σε μια προηγούμενη μου βόλτα είχα δει μια milf την οποία και είχα βάλει στο μάτι...
Πάω λοιπόν κατά τις 7 το απόγευμα (τότε μόλις είχε αρχίσει και σουρούπωνε...) χλιδάτος, παρκάρω το αμάξι μου στην Δομοκού (παράλληλα στις γραμμές του τραίνου) ακριβώς απέναντι από την Τροφωνίου, σκέφτομαι πόσο κωλόφαρδος είμαι που βρήκα να παρκάρω στην περιοχή (όσοι συναγωνιστές αρέσκονται να επισκέπτονται τα ιδρύματα στις οδούς Τροφωνίου, Προύσσης, Αλκαμένους, Αδάνων κτλ. καταλαβαίνουν τι εννοώ) και πάω καρφί προς την πόρτα του ρδέλου.
Καθώς περπάταγα βλέπω να παρκάρει ακριβώς μπροστά στην πόρτα ένα αυτοκίνητο όμοιο με αυτό που έχει ο αδερφός της γυναίκας μου (δεν κυκλοφορούν πάρα πολλά τέτοια...).
Λεω από μέσα μου: Δεν γίνεται ρε πούστη μου τέτοια σύμπτωση ! Ίδια μάρκα, ίδιο χρώμα... έχει γούστο !
Δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω την σκέψη μου και βλέπω να ανοίγει η πόρτα και να κατεβαίνει ο αδερφός της γυναίκας μου, η γυναίκα του και ο γιος του !!!!
Ευτυχώς περπατούσα ακόμα στο απέναντι πεζοδρόμιο και έκανα ότι τους είδα πρώτος !!!
Τους λεω τι κάνετε εδώ ρε παιδιά ? Εγώ πάω σε έναν πελάτη στην Λιοσίων (ευτυχώς είχα πει και στην γυναίκα μου ότι έχω δουλειές στο κέντρο). Μου λένε κι αυτοί ότι πάνε σε έναν γιατρό για το πιτσιρίκι στην περιοχή και προχωράμε μαζί προς την Λιοσίων όπου και χωρίζουμε...
Μετά το σοκ, πήρα το αμάξι μου και έφυγα... :'(
Κι εγω ενώ πλησίαζα για να μπω σε ρδελο της Φυλής βλέπω να βγαίνει από μέσα ο καθηγητής αγγλικών μου από το Λύκειο.Είχα χρόνια να τον δω αλλά θυμάμαι ότι από το λύκειο ακόμα δεν πολυκάναμε μάθημα στην ώρα του και μάζευε μερικά αγόρια και μας έλεγε τον πόνο του...είχα μπλέξει με μια ρωσίδα είχε χωρίσει και του έτρωγε και όλα τα λεφτά!Από ότι είδα δεν έιχε βάλει μυαλό και τον έτρωγε ο κώλος του να ξαναμπλέξει!
χαχαχαχα
χαχαχαχα
Επισκέπτης
Εγω πριν απο κανα εξαμηνο ενω περιμενα να βγει η τανα μεσα απο το δωματιο της λελας ,ξαφνικα βλεπω τον υποδιευθηντητης τραπεζας που συνεργαζομαι .παγοσαμε για λιγο αλλα μου ειπε οτι ηταν καλη η τανα και μου προτηνε να μπω.
Και ακομη μια φορα ειδα στο ρδελο στο κωλονακι τον εμπορικο διευθηντη του ********,ευτυχος δεν με ειδε αυτος και ετσι ξεφτιλισυηκε μονο αυτος
*edit by sas1977: Φίλε tasaef, έσβησα το όνομα της εταιρίας μιας και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης...
Και ακομη μια φορα ειδα στο ρδελο στο κωλονακι τον εμπορικο διευθηντη του ********,ευτυχος δεν με ειδε αυτος και ετσι ξεφτιλισυηκε μονο αυτος
*edit by sas1977: Φίλε tasaef, έσβησα το όνομα της εταιρίας μιας και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης...
Επισκέπτης
Εγω είχα πέσει σε κολλητό φίλο του πατέρα μου. Πιτσιρικάς εγω, 17 χρονών τότε. Τα είχα παίξει, ήμουν εγω και αυτός στην αναμονή. Γενικά εκείνος απτόητος, μου παραχώρησε και τη σειρά του, ακόμα τον θυμάμαι με είχε χρονομετρήσει και όποτε με συναντούσε μου έλεγε μόνο 3 λέπτά ρε μπαγάσα; Πάντως ποτέ δεν είπε τίποτα σε δικούς μου, ούτε εγω. Και πριν αρχίσετε το δούλεμα, προπονήθηκα από τότε, κρατάω 4 λεπτά!!!
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Όσονα αφορά το χρόνο, και γω με τις πουτάνες τελειώνω αμέσως.
Ημουν, 1η ή 2α Γυμνασίου, στα Χανιά. Θρησκευτικά και μουσική δεν πατούσαμε σχεδόν ποτέ και πηγαίναμε είτε για μπιλιάρδο, είτε μπουρδελότσαρκα. Ε μια μέρα, πετύχαμε το γυμνασιαρχη. "Γεια σας κύριε, τι κάνετε;", του είπα. Έμεινε μαλάκας ο τύπος...
Ημουν, 1η ή 2α Γυμνασίου, στα Χανιά. Θρησκευτικά και μουσική δεν πατούσαμε σχεδόν ποτέ και πηγαίναμε είτε για μπιλιάρδο, είτε μπουρδελότσαρκα. Ε μια μέρα, πετύχαμε το γυμνασιαρχη. "Γεια σας κύριε, τι κάνετε;", του είπα. Έμεινε μαλάκας ο τύπος...
Επισκέπτης
Λατρεύω τις πεταλουδίτσες, τόσο σε μπουρδέλα, όσο και αυτές του πεζοδρομίου. Αυτό που με εξιτάρει ρε παιδιά και το απολαμβάνω, είναι όταν στα σαλόνια της αναμονής, κοιτάω τους συναγωνιστές. Εντάξει κάπου με τρομάζει μη συναντήσω κανένα γνωστό από το περιβάλον μου, αλλά το γέλιο το ρίχνω όταν παρομοιάζω συναγωνιστές από εδω μέσα. Πόσες φορές άραγε δεν έχουμε συναντηθεί και θα ξανασυναντηθούμε γνωστοί αγνωστοι απο εδω μεσα. Λες να βγάλουμε τίποτα καρφίτσες του γλομπέου για να σπαμε πλάκα αναμεταξύ μας;
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Το να δεις καποιο γνωστο δε σημαινει και κατι βρε παιδια,αλλωστε δεν θεωρειται παρανομη σχεση αλλα ενα απλο γρηγορο "ξεχαρμανιασμα" και μια αλλαγη απο τη ρουτινα της συζυγου ή της μονιμης σχεσης.
Το κακο ειναι να πας και να σε δει καμια γνωστη οταν μπαινεις ή βαγινεις ή ακομα χειροτερα να δεις καμια γνωστη που ειναι τανα.
Το κακο ειναι να πας και να σε δει καμια γνωστη οταν μπαινεις ή βαγινεις ή ακομα χειροτερα να δεις καμια γνωστη που ειναι τανα.
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
αν δεις την αδελφή σου τάνα τι κάνεις??-δεν μιλάω για σένΑ ΓΕΝΙΚΆ-
Ποτε εγινες πουτανα μωρη πουτανα?
Τον νταβαντη.αν δεις την αδελφή σου τάνα τι κάνεις??
συναγωνιστες σε ενα σπιτι προσφατα ειδα ταμπελα με το ονομα του σαιτ
και οταν ρωτησα την τσατσα γι αυτο εβγαλε μια ανεπιτρεπτη κακια " εγω δεν ξερω ποιος το εβαλε και κακως ειναι εδω κλπ"
και εμεις τα πηραμε στο κρανιο και φυγαμε
και οταν ρωτησα την τσατσα γι αυτο εβγαλε μια ανεπιτρεπτη κακια " εγω δεν ξερω ποιος το εβαλε και κακως ειναι εδω κλπ"
και εμεις τα πηραμε στο κρανιο και φυγαμε