Νέα

Γνωστοί σε Μπουρδέλα-Studio!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Και ακομα ενα σκηνικο αν και οχι απολυτα πιστο στο θεμα αλλα νομιζω οτι κολλαει... ανεβαινω με φαδερ Ουγγαρια για δουλειες πλεον καμποσα χρονια πισω, εκει λοιπον που περιμενω να παραλαβω βαλιτσες κλπ σκαλωνω γιατι στον διπλα διαδρομ αρτια αφιχθεισα η Anita Blonde! Η οποια ηταν ντυμενη εως γδυμενη... και να εχω σκαλωσει... και συνειδητοποιω οτι και ο φαδερ εχει καρφωθει οποτε γυριζει με κοιταζει "Ρε μαλακισμενο, εσυ που την ξερεις αυτη?" οπου εγω ο μπομπιρας "Γιατι ΕΣΥ την ξερεις?" οπου εφαγα μπλουφλα "την βαλιτσα σου και παμε!"

Κατι για μηλο και μηλια λενε... βρε λες να ηταν σε καμια πορτοκαλια ο φαδερ?  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Και ακομα ενα σκηνικο αν και οχι απολυτα πιστο στο θεμα αλλα νομιζω οτι κολλαει... ανεβαινω με φαδερ Ουγγαρια για δουλειες πλεον καμποσα χρονια πισω, εκει λοιπον που περιμενω να παραλαβω βαλιτσες κλπ σκαλωνω γιατι στον διπλα διαδρομ αρτια αφιχθεισα η Anita Blonde! Η οποια ηταν ντυμενη εως γδυμενη... και να εχω σκαλωσει... και συνειδητοποιω οτι και ο φαδερ εχει καρφωθει οποτε γυριζει με κοιταζει "Ρε μαλακισμενο, εσυ που την ξερεις αυτη?" οπου εγω ο μπομπιρας "Γιατι ΕΣΥ την ξερεις?" οπου εφαγα μπλουφλα "την βαλιτσα σου και παμε!"

Κατι για μηλο και μηλια λενε... βρε λες να ηταν σε καμια πορτοκαλια ο φαδερ?  :2funny: :2funny:

Ποιός είναι ο πατέρας σου, ο ΝΙΤΡΟ ή ο ΒΑΒΥ;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι γινεται ρε τυποι;;; ολοι εχετε δει γνωστους σας στα μπορδελακια;

Marcello_

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Μπαίνω στο μπουρδέλο κ βγαίνει ντιλιβερας π Μ φέρνει τα σουβλάκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom