You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωστοί σε Μπουρδέλα-Studio!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 166
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παιδιά εγώ πέτυχα τον θείο μου που τον έχω σαν πατέρα μου στο φ.109 στη Σάντρας πριν απο αρκετά χρονιά. Εγω περίμενα στο σαλόνι ήξερα ότι ηταν η Σάντρα απλά δεν είχε δώμάτιο ελεύθερο. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα τα έπαιξα. Βγαίνουμε μαζί έξω, περίμενα να μου τα χώσει άγρια γιατί μου είχε πει να αποφεύγω να πηγαίνω με μεγαλυτερες. Η απάντησή του ήταν όλα τα λεφτά. Καλά κάνεις ανηψιέ, κανόνησε την επόμενη φορά να έρθουμε παρέα και τσιμουδιά στη ν θεία σου.
Μίλησα και με την Σάντρα και μου είπε ότι είναι 2 χρόνια πελάτης της. Μιλάμε για πολύ γέλιο.
Μίλησα και με την Σάντρα και μου είπε ότι είναι 2 χρόνια πελάτης της. Μιλάμε για πολύ γέλιο.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Μπράβο ψυχραιμία ο θείος!!! Σωστός!! Όταν έχεις πείρα στο μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται μπουρδέλα αντιμετωπίζεις τους αστάθμητους παράγοντες χωρίς άγχος.Παιδιά εγώ πέτυχα τον θείο μου που τον έχω σαν πατέρα μου στο φ.109 στη Σάντρας πριν απο αρκετά χρονιά. Εγω περίμενα στο σαλόνι ήξερα ότι ηταν η Σάντρα απλά δεν είχε δώμάτιο ελεύθερο. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα τα έπαιξα. Βγαίνουμε μαζί έξω, περίμενα να μου τα χώσει άγρια γιατί μου είχε πει να αποφεύγω να πηγαίνω με μεγαλυτερες. Η απάντησή του ήταν όλα τα λεφτά. Καλά κάνεις ανηψιέ, κανόνησε την επόμενη φορά να έρθουμε παρέα και τσιμουδιά στη ν θεία σου.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Παιδιά εγώ πέτυχα τον θείο μου που τον έχω σαν πατέρα μου στο φ.109 στη Σάντρας πριν απο αρκετά χρονιά. Εγω περίμενα στο σαλόνι ήξερα ότι ηταν η Σάντρα απλά δεν είχε δώμάτιο ελεύθερο. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα τα έπαιξα. Βγαίνουμε μαζί έξω, περίμενα να μου τα χώσει άγρια γιατί μου είχε πει να αποφεύγω να πηγαίνω με μεγαλυτερες. Η απάντησή του ήταν όλα τα λεφτά. Καλά κάνεις ανηψιέ, κανόνησε την επόμενη φορά να έρθουμε παρέα και τσιμουδιά στη ν θεία σου.
Ωραίος ο θείος! ;) ;) ;)
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Ωραίος ο θείος! ;) ;) ;)
ενώ θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικο, π.χ. να βρίσει τον ανηψιο ρισκάροντας να το μαθει η συζυγος.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ενώ θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικο, π.χ. να βρίσει τον ανηψιο ρισκάροντας να το μαθει η συζυγος.
Τί να τον βρίσει? Αφού τονε κρατούσε απ'τ' αρχίδια Φαντάζομαι σκηνικό να πάνε παρέα θείος κι ανηψιός στο μπουρδέλο και να λέει ο θείος...παρακαλώ...κάνε την αρχή παιδί μου
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι να πει και ο ερμος ο θειος...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επρεπε και να κερασει κανονικαΩραίος ο θείος! ;) ;) ;)
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
επρεπε και να κερασει κανονικα
Όντας πρεσβύτερος συγγενής
Ας πετυχω εγω κανα θειο σε μπουρδελα, θα τον αναγκασω μετα να μου κοψει μηνιαιο μπουρδελομηνιατικο για να μην πω τιποταεπρεπε και να κερασει κανονικα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ακορεστε σε περασα για τον γκαστεζ ρε τυπε....καλα επιδημια επεσε με την μαριαννα;Ας πετυχω εγω κανα θειο σε μπουρδελα, θα τον αναγκασω μετα να μου κοψει μηνιαιο μπουρδελομηνιατικο για να μην πω τιποτα
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ακορεστε σε περασα για τον γκαστεζ ρε τυπε....καλα επιδημια επεσε με την μαριαννα;
ο ακορεστος ειμαι ρε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Φαντάζομαι σκηνικό να πάνε παρέα θείος κι ανηψιός στο μπουρδέλο και να λέει ο θείος...παρακαλώ...κάνε την αρχή παιδί μου
Έπρεπε να κεράσει κιόλας το Ως πρεσβύτερος στο στίβο της επι πληρωμή ηδονής!
magiaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 11
- Πόντοι
- 11
Παιδες εγω μια φορα πριν 12 χρονια ημουν στο Richard's Bay στην Νοτια Αφρικη που ταξιδευα.Ενα βραδυ με την παρεα παμε σε ενα κολομπαρο για ποτο και κοριτσια.Το μαγαζι το ειχε ελληνας και επαιζε πολα κοριτσια οτι γουστου και φυλης ηθελες.Εμεις μπηκαμε καθησαμε ηρθαν τα μπουκαλια και τα κοριτσια που διαλεξαμε.Ενω δεν ειχε περασει αρκετη ωρα ειπαμε να φυγουμε με τις τανες να παμε στα σπιτια τους ενας επεμενεν ομως για λιγο ακομα γιατι επαιζε καλες ζεμπεκες.Οταν ειπαμε να φυγουμε και καθως πληρωναμε ομως μπαινει στο μαγαζι ενας πρωτος ξαδερφος της μανας μου πολυ κοντινος με αλλη παρεα και εμεινα καγγελο.Ασφαλως δεν ειπε τιποτα και οποτε βρισκομαστε το θυμομαστε και γελαμε
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Τυποι ανοιγω το θεμα αυτο με αφορμη ενα σχολιο του LION7:
Σας εχει τυχει ποτε σε μπουρδελοτσαρκα να πεσετε πανω σε καποιον γνωστο που δε θα θελατε να πετυχετε? Καναν καθηγητη οταν ησασταν στο σχολειο, καναν οικογενειακο φιλο, κανα συναδερφο / προισταμενο, κανα γνωστο της γκομενας / γυναικας σας? Πως αντιδρασατε εσεις και πως αυτος?
Ας μοιραστουμε καμια μπουρδελιακη ιστορια
Θέλω ρε πούστη μια μέρα εκεί που κάνεις τσάρκα να σε πετύχει ο αδερφός της κοπέλας σου και να σου βουτήξει τη μάπα στη γωνία που κατουράνε οι πακιστανοί
Σας εχει τυχει ποτε σε μπουρδελοτσαρκα να πεσετε πανω σε καποιον γνωστο που δε θα θελατε να πετυχετε? Καναν καθηγητη οταν ησασταν στο σχολειο, καναν οικογενειακο φιλο, κανα συναδερφο / προισταμενο, κανα γνωστο της γκομενας / γυναικας σας? Πως αντιδρασατε εσεις και πως αυτος?
Ας μοιραστουμε καμια μπουρδελιακη ιστορια
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
τύπε φυλης κ μεταξι μονο πακιστανους συναντας,τι δουλεια εχει εκει ο κοσμος;