Νέα

Γνωστή "Τρανς" με ψεύτικα προφίλς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είπε ότι ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, όταν έχει κάνει λάθος.Εντάξει Ζιζούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ??????????????????

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είπε ότι ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, όταν έχει κάνει λάθος.Εντάξει Ζιζούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ??????????????????
Για εσενα αγαπητε φιλε που πιστευης οτι εγω εχω κανει λαθος! Τοτε εσυ να μαθαινεις απο τα λαθη των αλλων! Και οπως λεει ενας
Συγγραφεας ο OSCAR WILDE....Δεν υπαρχει τιποτα το υγιες γυρω απο την λατρεια της ομορφιας!!!!και φυσικα μιλαω για την QA!!!!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Αγορίνα μου γλυκιά. Ο όσκαρ ουάϊλντ είχε πει επίσης ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ  ! Τέλος.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Για εσενα αγαπητε φιλε που πιστευης οτι εγω εχω κανει λαθος! Τοτε εσυ να μαθαινεις απο τα λαθη των αλλων! Και οπως λεει ενας
Συγγραφεας ο OSCAR WILDE....Δεν υπαρχει τιποτα το υγιες γυρω απο την λατρεια της ομορφιας!!!!και φυσικα μιλαω για την QA!!!!!
ενταξει τωρα... μη το παραχεζουμε

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Αγορίνα μου γλυκιά. Ο όσκαρ ουάϊλντ είχε πει επίσης ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ  ! Τέλος.
βγαίνει και κάποιος τάχα μου και δήθεν λαϊκός με το ψευδώνυμα ζινεντίν ! ντροπή για τον τιτάνα ζιντάν.
Πολυ σωστα για αυτο και εσυ να μην με υποτιμας ουτε να με αμφισβιτης γιατι και υπαρκτο προσωπο ειμαι και απο της 30-06-2011
εμαι εδω και κριτικες εχω γραψει και κοντρα κριτικες και ειναι αληθεια!!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Ok ρε μαγκίτη. Για πες μου, λοιπόν, ποιές κριτικές έχεις γράψει για να σε τσεκάρω λίγο. Και επίσης ΑΝ ευκαιρείς την Κυριακή στο γήπεδο για πεναλντάκια, αφού είσαι ο Ζιντάν !

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Ok ρε μαγκίτη. Για πες μου, λοιπόν, ποιές κριτικές έχεις γράψει για να σε τσεκάρω λίγο. Και επίσης ΑΝ ευκαιρείς την Κυριακή στο γήπεδο για πεναλντάκια, αφού είσαι ο Ζιντάν !
Mε αυτο το nick οπως εχω γραψει εδω εχω γραψει και στα αλλα site που προσκηνται στα trans οποτε ειναι πολυ ευκολο να τις δεις!
πολυ ευχαριστως αν ανοιξη λιγο ο καιρος να βρεθουμε και στο γηπεδο!...με εναν ορο θελω και τον makkina μαζι!!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Ζιντανούληηηηηηηηηηηηηηηηηη, μη μας λές παπαριέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες. Ποιά άλλα σάϊτ γλυκιά μου ???

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Ζιντανούληηηηηηηηηηηηηηηηηη, μη μας λές παπαριέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες. Ποιά άλλα σάϊτ γλυκιά μου ???
Γιατι εισαστε πολλες και δεν καταλαβαινεται!!!trannyaffairz,ts dating, αφου εισαστε ψαγμενοι εσεις γιατι αμφιβαλεις!!!...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Mε αυτο το nick οπως εχω γραψει εδω εχω γραψει και στα αλλα site που προσκηνται στα trans οποτε ειναι πολυ ευκολο να τις δεις!
πολυ ευχαριστως αν ανοιξη λιγο ο καιρος να βρεθουμε και στο γηπεδο!...με εναν ορο θελω και τον makkina μαζι!!!
εδω τι εχεις γραψει?? μονο 4 μηνυματα εχεις...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
πες τα χρυσόστομε !!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Ζινεντίνα παιχταρά μου, μήπως είσαι φίλος με τον Αριζαλε ???

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Ζινεντίνα παιχταρά μου, μήπως είσαι φίλος με τον Αριζαλε ???
1] Καθισε η ξαπλωσε καπου και κλεισε τα ματια σου,εστιασε σε καθε μελος του σωματος σου και οπου αισθανεσαι σφιξιμο φαντασου
  πως το ...λυνεις...και φευγει.
2] Σφιξε τους μυς σε μια περιοχη του σωματος σου και κρατησε την ενταση μετρωντας αργα ως το 5 μετα χαλαρωσε και προχωρησε
  στην επομενη περιοχη.
3] Αναπνευσε αργα ρυθμικα και βαθια,στην συνεχεια  φαντασου ενα ομορφο και γαληνιο μερος,καθισε ετσι για πεντε δεκα λεπτα
  και επανειλθε σταδιακα απο την κατασταση χαλαρωσης.
4] Απεφυγε σκεψεις ακομη ποιο τρομακτικες οπως  θα πεθανω φτωχος και καβλωμενος  ο φοβος γεννα φοβο και αυτο μπορει να κανει
  την κριση σου ακομα ποιο εντονη
Αυτες ειναι μερικες ιατρικες συμβουλες,που προσφερω αφιλοκερδος γιατι πιστευω οτι διακατεχεσαι απο...κριση πανικου...

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...Ζιζούλη μου, μην ασχολείσαι!

xxx
QA

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
αφιλοκερδΩς και εγώ σας λέω να κόψετε τις σαχλαμάρες. Τέλειωσε το ματσάκι κοριτσάρα μου. Σας καταλάβαμε. Αφιλοκερδώωωως !

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
αφιλοκερδΩς και εγώ σας λέω να κόψετε τις σαχλαμάρες. Τέλειωσε το ματσάκι κοριτσάρα μου. Σας καταλάβαμε. Αφιλοκερδώωωως !
α γεια σου... κι εγω δεν μπορω τους ανορθογραφους...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
και μάλιστα ανορθογραφίες που βγάζουν μάτι !!!

τσάμπα τα . . . . . <<μεταπτυχιακά>>

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μου δίνετε εμένα τα φράγκα να κάνω το κασκαντεριλίκι  :knockinb:  ;
Να σημειώσω ότι είμαι ενεργητικός και ούτε ψήνομαι να το γυρίσω....  :dancing:

Stories