Νέα

Γνωστή "Τρανς" με ψεύτικα προφίλς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
[size=16pt]Όταν υποστηρίζω οτι ο parr παπάρας είναι ξεπεσμένη τραβελλοφουστίτσα δεν με πιστευατε!

Εδώ :
[/size]

[size=16pt]το ομολογεί στο προφίλ του!!!

parr's φωτογραφίες
[/size]
;sa=pictures;view=3497

[size=16pt]Πολύ ρούφηγμα βρε παιδί μου εδώ....  :grin:

Μην ελθει τωρα και μας πεί οτι η παρακάτω εικόνα που εχει βαλει ειναι καθαρόαιμου ανδρός γιατι τοτε εγω είμαι η Έλενα οπως λέει.

Μακίνα!!!
Να ενα τρανς χιπατζής με προφίλ μαϊμού !!!
[/size]

[size=18pt]Η TS PARRTON!!! [/size]

Sorry papar it's realy!!  :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :bounce: :bounce: :bounce:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Eνταξη λοιπόν  :)την επομενη φορα που θα πάτε σε κάποια Trans για γαμησακι πάρτε μαζί και τον Πατακης η τον Μπαμπινιωτη να κάνετε ασκήσεις ορθογραφίας  :boobies:

ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΞΙΚΟ ΜΠΕΜΠΑ? :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

OP
OP
makkinen

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Απ: Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

Παράθεση από: hoty στις σήμερα στις 13:16
Τρέχα στον ψυχίατρο να σου αλλάξει τα μαντζούνια.
Ασε το σπαμάρισμα δεν σου φταίνε τα άλλα παιδια εδω.
Σου είπα στειλε πμ με το τηλεφωνάκι σου να σου κάνω μια καλή ψυχανάληση.
Και μην την ξανακοπανήσεις απο το Δρομοκαϊτιο άχρηστη.

« Απάντηση apo parr #1190 στις: σήμερα στις 13:35 »

ασε το τηλεφωνο μωρη πουστρα λυσαξες....βγαλε την φουστα κι ελα εκει που δηλωσα δημωσιως...σου ειπα και ωρα και ημερομηνια...αν δεν ερθεις την γαμησες στο σαιτ μετα....πουτσογλειφτρα σε τιμη ξεπετας....η ελενα η αλλιως ο χοτυ δοκιμαστε να δειτε....ουτε στη συγγρου δε βγαονει η ελενα την εχουν στην μπουκα ολα τα τραβελια γιατι κραζει αρκετες...οσοι εχετε παει μαζι της θα ξερετε....ετσι κραζει κι ο χοτυ η ελενα δηλαδη....παει το εχασες το παιχνιδι ελενα...σε πειρανε χαμπαρι αλλωστε ολοι μονο εσυ λες καλα λογια για την ελενα....κι ο λαμπορκινα που εισαι εσυ παλι....δειξε μας με τα copy paste που ξερεις καλα να κανεις μια κριτικη για την ελενα εσενα δηλαδη που εχει καποιος αλλιως μη πεταγεσαι και πες μας μια κριτικη δικη σου μια εμπειρια σου....δεν εχεις καμια....τι να μας πεις πως τον περνει η σουφρα σου κι οτι εισαι αχρηστος ανθρωπος της κοινωνιας και το μονο που εμαθες να κανεις ειναι εμποριο πουτσας εισαγωγικη εταιρεια εν ολιγοις....ουστ βρωμοκωλαρου...πλυνε και την κωλοτρυπιδα σου την μαυρη ελενα...υπαρχει και η λευκανση πρωκτου αν ξερεις....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πατε γαμηθητε ρε.. εχει γεμησει ολο το φορουμ θρεντ για τραβελια..

OP
OP
makkinen

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Απ: city tour ts gillian/Elena
« Απάντηση #367 στις: χθες στις 23:41 »

Παράθεση από: hoty στις χθες στις 21:55
Τόσο άτυχος.

Παράθεση από Parr:
Για δες μηπως υπάρξει καποια ακύρωση και ζήτησε να μπείς στην λίστα αναμονής... αν και το βλέπω χλωμό.
χααχχαχα...ρε παπαρα χοτυ-ελενα αν εσυ εισαι ο χοτυ τι σε νοιαζει αν γαμησει ο συναγωνιστης και τι σε νοιαζει αν θα ακυρωθει ραντεβου της ελενας μη χασεις το μεροκαματο???μη φοβασαι με τετοια σουφρα που εχει η ελενα εσυ δηλαδη ολοι οι καλοι χωρανε.... παλιοπαπαρα σε πηραμε χαμπαρι ελενα...απλα πες το μας δεν ειναι κακο να σχολιαζεις αλλα πες μας αποκαλυψου μωρη κρυφη...

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Απ: city tour ts gillian/Elena
« Απάντηση #367 στις: χθες στις 23:41 »

Παράθεση από: hoty στις χθες στις 21:55
Τόσο άτυχος.

Παράθεση από Parr:
Για δες μηπως υπάρξει καποια ακύρωση και ζήτησε να μπείς στην λίστα αναμονής... αν και το βλέπω χλωμό.
χααχχαχα...ρε παπαρα χοτυ-ελενα αν εσυ εισαι ο χοτυ τι σε νοιαζει αν γαμησει ο συναγωνιστης και τι σε νοιαζει αν θα ακυρωθει ραντεβου της ελενας μη χασεις το μεροκαματο???μη φοβασαι με τετοια σουφρα που εχει η ελενα εσυ δηλαδη ολοι οι καλοι χωρανε.... παλιοπαπαρα σε πηραμε χαμπαρι ελενα...απλα πες το μας δεν ειναι κακο να σχολιαζεις αλλα πες μας αποκαλυψου μωρη κρυφη...
ΠΑΡΑΘΕΣΗ makkinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για όποιες γράφω τουλάχιστον τις γνωρίζω τις δοκίμασα και δεν πάω να έχω προσωπική άποψη ...
ναι απο το 1996 υπάρχει το μπουρδέλα???????????????????????????

Ετσι ξεκινησες... απο την αρχη ησουν αναξιοπιστος!!!Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εσυ αλλα και ο parr εχεται εμμονες με συγκεκριμενα ατομα... o τροπος αλλα και ο τονος μου κανουν και σε φιλους καποιων trans σε αντιπαλα στρατοπεδα...δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο  να ειστε οι ιδιοι trans... ειδικα ο makkinen εχει ασχοληθει πολυ με της χρεωσεις των trans...θεμα το οποιο καιει τον κλαδο των trans μεταξυ τους...καλο θα ειναι να σταματηση αυτη η κοντρα...γιατι κουραστηκαμε παιδες!!!χαβαλε θελουμε ενημερωση,και χιουμορ type hoty...  :rockon: :rockon: :rockon:

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
ΠΑΡΑΘΕΣΗ makkinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για όποιες γράφω τουλάχιστον τις γνωρίζω τις δοκίμασα και δεν πάω να έχω προσωπική άποψη ...
ναι απο το 1996 υπάρχει το μπουρδέλα???????????????????????????

Ετσι ξεκινησες... απο την αρχη ησουν αναξιοπιστος!!!Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εσυ αλλα και ο parr εχεται εμμονες με συγκεκριμενα ατομα... o τροπος αλλα και ο τονος μου κανουν και σε φιλους καποιων trans σε αντιπαλα στρατοπεδα...δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο  να ειστε οι ιδιοι trans... ειδικα ο makkinen εχει ασχοληθει πολυ με της χρεωσεις των trans...θεμα το οποιο καιει τον κλαδο των trans μεταξυ τους...καλο θα ειναι να σταματηση αυτη η κοντρα...γιατι κουραστηκαμε παιδες!!!χαβαλε θελουμε ενημερωση,και χιουμορ type hoty...  :rockon: :rockon: :rockon:

Πες τα ρε αγορι. Μας εχουν πριξει να πουμε. Ο ενας με την Αθηνα, ο αλλος με την Ελενα. Ελεος. Και στο κατω κατω ο χοτυ κανει χαβαλε ενω ο παρ εχει γαμισει ολο το φορουμ. Ελεος. Θα επρεπε ο Αντμιν να επιληφθει επι του θεματος. Πολλα μελη εχουν ενοχληθει και το εχουν πει. Κατι να γινει. Μπαινει ο αλλος να ενημερωθει για 2 πραγματα και διαβαζει τις μαλακιες του παρ να πουμε σε ολο το φορουμ. Αντε κανε μας τη χαρη ρε παρ. Ανοιξες ποστ, παρ, μεινε εκει και μη μας τα κανεις τσουρεκια. Αντε να πουμε. Ξεκολλα. Κανεις σα μωρο που του κλεψαν το γλυφιτζουρι κοκορακι. Τσουρεκια ρε παρ, τσουρεκια. Ελεος. Grow up.

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
[size=16pt]Όταν υποστηρίζω οτι ο parr παπάρας είναι ξεπεσμένη τραβελλοφουστίτσα δεν με πιστευατε!

Εδώ :
[/size]

[size=16pt]το ομολογεί στο προφίλ του!!!

parr's φωτογραφίες
[/size]
;sa=pictures;view=3497

[size=16pt]Πολύ ρούφηγμα βρε παιδί μου εδώ....  :grin:

Μην ελθει τωρα και μας πεί οτι η παρακάτω εικόνα που εχει βαλει ειναι καθαρόαιμου ανδρός γιατι τοτε εγω είμαι η Έλενα οπως λέει.

Μακίνα!!!
Να ενα τρανς χιπατζής με προφίλ μαϊμού !!!
[/size]

[size=18pt]Η TS PARRTON!!! [/size]

Sorry papar it's realy!!  :dancing:
χοτακο σ'αρεσει να επαναλαυμβανεσαι εεεε?????? πανω σε αυτο ακριβως σου εχω απαντησει στο θρεντ της ελενας(στο δικο σου δηλαδη) στη σελιδα 24 του θρεντ και ακομη απαντηση σου δεν ειδα...την εκανα copy paste και σου ξανααπανταω λοιπον parr'την

γεια σου χοτυ οπου μυριζεσαι πουτσα βουρ να μπεις να ελεγχεις...γουσταρω που μπαινεις στο προφιλ μου και ψαχνεις....ψαξε μωρη αδερφη ψαξε...αλλα σε εσενα ελενιτσα δε θα ερθω να σε γαμησω ποτε ξανα τελος κι επειδη εισαι μπουρδελο...γυρνα τσοντες μπας και παρεις τα 500 ευρω του γυρισματος...χοτυ οσο για την πουτσα που ειχα φωτο στο προφιλ ηταν ενα κινουμενο τσιμπουκι και στο προωριζα να στο στειλω αλλα το σαιτ μεχρι 400kb σου επιτρεπει να ανεβασεις συνημενο κι ετσι η γκομενα εμεινε με τα αρχιδια στο στομα....τα'χει ολα μεσα και την πουτσα μαζι...και ηθελα να εβλεπες τον τροπο πως πρεπει να περνεις τσιμπουκι και να δεις πως ειναι τα σωστα καυλια σηκωμενα και οχι σα μαραμενο οπως της ελενας sunrise που το παιζει μουναρα 35 χρονων εφτασε ελα για αποσυρση το κρατος χορηγει επιδοτηση για καινουρια σιλικονη....ελα τον πουλω λεμε.....

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
συναγωνιστες αν ο χοτυ κανει μια εμπειρια του copy paste απο τα χιλιαδες μνμτα που εχει δε θα ξανασχοληθω...
το ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ αλλα δεν εχει καμια...αυτον να κραξετε και το ολο θεμα με το χοτακο ξεκινησε οταν εγραψα κατα της ελενας απο τοτε μου την ελεγε οπως και σε πολλους αλλους...θα γραφω μεχρι να σταματησει να λεει ηλιθιοτητες ,εγω εγραψα κριτικη κι αυτος ελεγε οτι λεω οτι να'ναι με αυτον πρεπει να τα εχετε οχι με εμενα και οποιον γραφει εμπειριες...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ακομα προσπαθω να καταλαβω πως σας αρεσει το χιουμορ του χοτυ
εκτος απο τις περισσοτερες φορες που ειναι προσβλητικο ειναι και πολυ παγωμενο

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ακομα προσπαθω να καταλαβω πως σας αρεσει το χιουμορ του χοτυ
εκτος απο τις περισσοτερες φορες που ειναι προσβλητικο ειναι και πολυ παγωμενο
To χιουμορ του χοτυ ορισμενες φορες ειναι αναρχικο οκ εχεις δικιο...ωστοσο το εντυπωσιακο για εμενα ειναι οτι προκειται για εναν πολυ εξυπνο,και ταλαντουχο στης ατακες ανθρωπο... :)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.560
Πόντοι
456
To χιουμορ του χοτυ ορισμενες φορες ειναι αναρχικο οκ εχεις δικιο...ωστοσο το εντυπωσιακο για εμενα ειναι οτι προκειται για εναν πολυ εξυπνο,και ταλαντουχο στης ατακες ανθρωπο... :)
ενταξει, ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα... μη το παραχεζουμε....

OP
OP
makkinen

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
προσοχή στα ψεύτικα προφίλς

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Εχετε προσεξει οτι καθε φορα που καποιος γραφει κατι κακο στο θρεντ της "καταπληκτικης" τρανς (οπως αυτη αυτοαποκαλειται), αμεσως μετα καθε φορα αναλαμβανουν τα ιδια και τα ιδια προφιλ και ποσταρουν ανουσια μηνυματα αφειδως ουτως ωστε αυτο το κακο μυνημα να θαφτει και να μην το δουν οι περισσοτεροι

η πλακα ειναι οτι η ιδια ειχε δηλωσει πριν απο λιγο καιρο οτι δεν θα ξαναποσταρει

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εχετε προσεξει οτι καθε φορα που καποιος γραφει κατι κακο στο θρεντ της "καταπληκτικης" τρανς (οπως αυτη αυτοαποκαλειται), αμεσως μετα καθε φορα αναλαμβανουν τα ιδια και τα ιδια προφιλ και ποσταρουν ανουσια μηνυματα αφειδως ουτως ωστε αυτο το κακο μυνημα να θαφτει και να μην το δουν οι περισσοτεροι

η πλακα ειναι οτι η ιδια ειχε δηλωσει πριν απο λιγο καιρο οτι δεν θα ξαναποσταρει

σωστός

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216

φιλε niced υπαρχουν κ ορια ομως κ αυτη η αμειζινγκ τα ξεπερασε

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
θα ποσταρω ολα τα μηνυματα που ανταλλαξα με μαρκελα κ αλεξια απο τη στιγμη που γραφτικε αυτη η απιθανη κρητικη της τα οποια υπαρχουν κ στο δικο της θρεντ μαρκελα αμειζινγκ τρανς κ το μυαλο της κ μια λιρα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ      παρα πολυ καλη κρητικη εβαλες να σου γραψουν μπραβο ...καλη φαση αλλα η  Jerking Off ειναι οτι τα καταλαβαν κ αλλοι κ οχι μονο εγω . παλι καλα γτ αμα αρχισω κ τα χωνω να μη με περναν για μαλακα  μονο εμενα ... με ανεση χρονου παντα κ φιλικα που θες κ 80ρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom