Νέα

Γνωστή "Τρανς" με ψεύτικα προφίλς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΜΑΡΚΕΛΑ                    αγαπητε μου φουχτερ
νομιζω το πως θα διαχειριστω τον εαυτο μου ειναι δικος μου λογαριασμος καθως κ τη δουλεια μου. σου υπενθυμιζω οτι παρομοιες κριτικες εχουν γραφτει εδω στο θερντ για μενα  οσο κ αν εσυ δε θελεις να το δεχτεις διοτι εχεισ δειξει απο καιρο μια εμπαθεια στο προσωπο μου. αν κ ο ο φιλοσ που εβαλε κρητικη ειναι λιγο υπερβολικοσ ισωσ απο καλη προθεση προσ εμενα τυνχανε να ταν κ παλιοσ γνωστος κ για αυτο ειχε κ αντιμετωπιση φιλου. οσοι λοιπον δυσπηστητε εχω να πω οτι το ραντεβου με το φιλο μου εγινε αλλα στην κριτικη ειναι πολυ ωραιοποιημενο. ευχαριστω  το φιλο για την καλη προθεση αν κ τα μισα απο οτι λεει ισως ειναι αλιθηνα κ εχω εγω το θαρροσ να το πω  αυτο. επισησ καπου λεει κ για χωρισ προφυλακτικο που εχω δηλωσει εξ αρχης οτι εγω ποτε χωρισ προφυλακτικο κ οσοι θελουν χωρισ να μην  απευθυνθουν ποτε σε εμενα.
να σαι καλα λοιπον κ καλο θα ηταν να ρωτουσες κ μενα πριν μιλισεις τοσο απαξιωτικα
καλο σου καλοκαιρι να χεις

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ                    καλως η κακως μονη σου απαξιωνεις τον εαυτο σου με τις μπαρουφες που τους βαζεις να σου γραφουν η που ισως κ να τα γραφεις κ απο μονη σου οπως κ τους καλημεροκαλησπερακιδες που σε ερωτευτικαν με την μια απο τις φοτο σου κ ανυπομονουν να σε συναντησουν απο κοντα . ποιο πιθανο ειναι να εχεις φτιαξει μειλ μονη σου κ να μονολογεις παρα αυτες οι αστραπες κ οι βροντες που γραφοντε...ξυπνα μαρκελα γελανε κ τα τσιμεντα μ'αυτα κανεις δεν εχει θεμα με σενα αλλα μη προσβαλεις κ τη νοημοσυνη μας...ειπαμε εισαι ανυσιχο πνευμα αλλα με μετρο...οπως λεει κ στον ισοβιτη του αρκα ο μοντεχρηστος ας αφησουμε τους εγωισμους κ ασ κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας νομιζω γαντι θα σου πηγενε..πατα λιγο εδαφος κ χαμηλωσε λιγο μυτη μαρκελα κ αυτες τις μπαρουφες για τις προφυλαξεις μη τις λες δημοσιως γτ φιλος που σου τηλεφωνησε προ 6μηνου ενω του ειπες στην αρχη αυτο που ισχυριζεσαι οταν επεμεινε κ σε ρωτησε δευτερη φορα εσυ αρχισες να του λες  ε οκ ελα απο κοντα κ αν εισαι ωραιος οκ τοτε...γι  αυτο  μαρκελινουκο μεγαλες μπουκιες να τρως αλλα μεγαλες κουβεντες να μι λες...μικρο καλαθακι παντα να κρατας οπως ολοι μας.........................

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΜΑΡΚΕΛΑ                    οτι ειχα να πω το ειπα κ δεν εχω ουτε να προσθεσω ουτε ν αφαιρεσω κατι κ καθε ενασ βγαζει τα συμπερασματα του οπωσ κ εσεισ αγαπητε μου. οπωσ βλεπεισ ειμαι ευγενικη μαζι σου , δινω βαση στην αποψη σου , σε υπολογιζω κ δεν σ απαξιωνω μ ενα ουστ οπως σ ενα αδεσποτο σκυλο. δεν αφομιωνω ποτε κανεναν βαση ενσικτων μισουσ διοτι δε διαθετω τετοια.να σαι καλα λοιπον κ θα λαβω υποψιν οσα γραψατε.-

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ΓΡΑΦΩ                  το ευχομαι αγαπητη....αντε κ καλο μαυρισμα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΜΑΡΚΕΛΑ                  περισοτερο μαυρισμα  δεν νομιζω οτι περνει ειμαι στο επιθυμητο αποτελεσμα αγαπημενε μου.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ΠΕΤΑΓΕΤΕ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ Η ΑΛΕΞΙΑ                          Αραγε ποση  ικανοποιηση  μπορει  να  παρει  καποιος , οχυρωμενος  πισω  απο  την  ανωνυμια  του?
Με  οπλο  το  πληκτρολογιο,ποσο  μπορει  να  πυροβολει.....Την  καθε  Μαρκελλα......
Δεν  ψαχνω  τους  λογους,την  αιτια,τα  φανταστικα  σεναρια......
Η  Μαρκελλα,συγκεκριμενα,απο  οσο  λιγο  την  γνωριζω,ειναι  ενα  αξιοπρεπεστατο  παιδι,  καλλιεργημενο,  χωρις    κομπλεξ,με  σεβασμο στους  συνανθρωπους  της....
Ελπιζω  οι  βολες  σας  κε  fouxter  να  περασαν  ξυστα......
Εσεις,προσωπικα,απο  αυτα  που  γραφεται  και  για  αλλους......παρατηρω  ενα  μετρημενο  καυστικο  χιουμορ  και.....μια  συγκαλυμενη  ειρωνια....προσωπικα  δεν  με  αφορα  η  γραφη  σας......
Θα  θελα  ομως  αυριο  το  πρωι,να  βαλεται  στην  οδοντοβουρτσα  σας, οδοντοπαστα....
Μην  κανεται  παλι  λαθος...οπως  σημερα....και  πλυθητε  με  Ava-perle....

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ΑΠΑΝΤΑΩ Κ Σ'ΑΥΤΗΝ                          αγαπητη κυρια αλεξια βαλεντινο ροσσι δεν ξερω γτ πεταγεστε πολλες φορες σαν πορδος.. κ προσπαθειτε να δειξετε τι???οτι ειστε η προστατιδα των αδικημενων??????εμεις κυρια αλεξια μιλαμε με αποδειξεις . αμα δειτε στην κρητικη της κυριας μαρκελας εχουν γινει πριν απο μενα αλλα 2 σχολια . τυχαιο?δε νομιζω....εγω απλα εχω τους ορχεις κ τα λεω χυμα κ στο θρεντακι που ανοιξε πριν 1-2 μηνες η κορασιδα..χυμα κ σταρατα..κ σε οποιον αρεσει γτ εμενα δε μ'αρεσει να με περνανε για ζωων..αλλα παρ'ολ αυτα παραξενευομαι γτ ενω την ξερετε λιγο οπως δηλωνετε κατευθειαν αρπαζεστε μανδαμ...μηπως τιποτα με τις περιοδειες κανει πασα η μια την αλλη κ κονε  Hmmm......δε ξερω κ ουτε με αφορα απλα λεω οτι δε νομιζω να σας πεφτει εσας προσωπικα λογος ωστε να κανουμε εμεις οι 2 διαλογο εδω κ για θεμα που δεν σας αγγιζει καν...για σας ασ πουμε θα μπορουσα να πω οτι γραφεται κ δηλωνεται στα σαιτ σας οτι ειστε 33 χρονων κατι το οποιο βεβαια δεν ισχυει με την καμια...γιατι κυρια αλεξια δε γραφεται την πραγματικη σας ηλικια??????ο πελατης δε  πρεπει να τη γνωριζει?????????η μηπως πρεπει να αρχισουμε να κοιταζομαστε κ στα δοντια οπως κανουν στα χωρια με τα γαιδουρια...λεω εγω τωρα...γι αυτο κυρια αλεξια σας παρακαλω επειδη δεν ασχολουμε με εσας μην ασχολειστε μαζι μου σας παρακαλω  s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
κ ποιο κατω ο niced λεει αφου λογικα εχει διαβασει αυτα που γραφτηκαν                        χμμμμ ιδεα μου ειναι ή μολις παραδεχθηκε οτι η κριτικη ειναι μουφα;

τα συμπερασματα δικα σας

OP
OP
makkinen

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχετε προσεξει οτι καθε φορα που καποιος γραφει κατι κακο στο θρεντ της "καταπληκτικης" τρανς (οπως αυτη αυτοαποκαλειται), αμεσως μετα καθε φορα αναλαμβανουν τα ιδια και τα ιδια προφιλ και ποσταρουν ανουσια μηνυματα αφειδως ουτως ωστε αυτο το κακο μυνημα να θαφτει και να μην το δουν οι περισσοτεροι

η πλακα ειναι οτι η ιδια ειχε δηλωσει πριν απο λιγο καιρο οτι δεν θα ξαναποσταρει

ΣΩΣΤΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Απ: city tour ts gillian/Elena
« Απάντηση #367 στις: χθες στις 23:41 »

Παράθεση από: hoty στις χθες στις 21:55
Τόσο άτυχος.

Παράθεση από Parr:
Για δες μηπως υπάρξει καποια ακύρωση και ζήτησε να μπείς στην λίστα αναμονής... αν και το βλέπω χλωμό.
χααχχαχα...ρε παπαρα χοτυ-ελενα αν εσυ εισαι ο χοτυ τι σε νοιαζει αν γαμησει ο συναγωνιστης και τι σε νοιαζει αν θα ακυρωθει ραντεβου της ελενας μη χασεις το μεροκαματο???μη φοβασαι με τετοια σουφρα που εχει η ελενα εσυ δηλαδη ολοι οι καλοι χωρανε.... παλιοπαπαρα σε πηραμε χαμπαρι ελενα...απλα πες το μας δεν ειναι κακο να σχολιαζεις αλλα πες μας αποκαλυψου μωρη κρυφη...
makkinen....sorry φιλε αλλα απο το 1997 εισαι σε αυτο το σαιτ και ειλικρινα μετα απο 16 χρονια καριερας στο bourdela.com εχεις κανει μπουρδελο το μυαλο σου κι εχεις μπερδευτει αν παρετε ολοι σας εδω μεσα και δειτε στο προφιλ μου τα σχολια που εχω κανει και ποιες εχω γαμισει σε μπουρδελα και σε τρανς που εχω δωσει κριτικες στο σαιτ θα καταλαβεις αν ειμαι τρανς η οχι...τωρα δε θα ασχοληθω ουτε με το χοτυ γιατι πραγματικα ας μπειτε και σε αυτουνου το προφιλ και βρειτε μου ΜΙΑ κριτικη που να εχει πηδηξει ειτε τρανς ειτε σε μπουρδελο η σε στουντιο...απλα δε θα βρειτε λοιπον απλα καποιοι εδω εχετε τοσο πολυ χρονο να σπαταλατε που απο μονοι σας δηλωνετε οτι ειστε αργοσχολοι και προπαντων τραβελια που σας αρεσει να τα κανετε ανω κατω...οσο για την ΦΩΤΟ που λες χοτυ-ελενα κυκλοφορει και στο διαδικτυο η συγκεκριμενη και δεν ειναι φωτο ειναι βιντεακι κινουμενο που περνει πιπα...το αν ειμαι τρανς η οχι ασε να το λενε οι κριτικες μου,εσυ παντως που δεν εχεις ουτε μια σιγουρα εισαι....λοιπον αντε σας αφηνω να βγαλετε τωρα τις περουκες σας...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
makkinen....sorry φιλε αλλα απο το 1997 εισαι σε αυτο το σαιτ και ειλικρινα μετα απο 16 χρονια καριερας στο bourdela.com εχεις κανει μπουρδελο το μυαλο σου κι εχεις μπερδευτει αν παρετε ολοι σας εδω μεσα και δειτε στο προφιλ μου τα σχολια που εχω κανει και ποιες εχω γαμισει σε μπουρδελα και σε τρανς που εχω δωσει κριτικες στο σαιτ θα καταλαβεις αν ειμαι τρανς η οχι...τωρα δε θα ασχοληθω ουτε με το χοτυ γιατι πραγματικα ας μπειτε και σε αυτουνου το προφιλ και βρειτε μου ΜΙΑ κριτικη που να εχει πηδηξει ειτε τρανς ειτε σε μπουρδελο η σε στουντιο...απλα δε θα βρειτε λοιπον απλα καποιοι εδω εχετε τοσο πολυ χρονο να σπαταλατε που απο μονοι σας δηλωνετε οτι ειστε αργοσχολοι και προπαντων τραβελια που σας αρεσει να τα κανετε ανω κατω...οσο για την ΦΩΤΟ που λες χοτυ-ελενα κυκλοφορει και στο διαδικτυο η συγκεκριμενη και δεν ειναι φωτο ειναι βιντεακι κινουμενο που περνει πιπα...το αν ειμαι τρανς η οχι ασε να το λενε οι κριτικες μου,εσυ παντως που δεν εχεις ουτε μια σιγουρα εισαι....λοιπον αντε σας αφηνω να βγαλετε τωρα τις περουκες σας...
Να πω  οτι  συμφωνω  εκατο  τις  εκατο?  Μπα .....λιγο  μου  φαινεται......Θα  πω  χιλια  τις  εκατο.....
Και  με  πραγματικες  αποδειξεις.....
Βρε-βρε  αυτη  η  τεχνολογια....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ετσι οπως το παμε, σε λιγο θα γυριστει και ταινια, με την διωξη ηλεκτρονικου εγληματος να κυνηγαει και τον Jason Bourne
σαν να εχουν ξεφυγει λιγακι
πολυ κολλημα με την διωξη γιατι την εχουν προτιμησει στο παρελθον και αλλες π.χ η Ελενα κλπ
μαλλον εχει ωραια αγορια

βρε δεν πατε καλα
λες και δεν εχει ο κοσμος κατι καλυτερο ν ασχοληθει απο τις διεκς σας ωραιοπαθειες
ουστ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Yπηρχε το φορουμ το 1997? :huh:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ετσι οπως το παμε, σε λιγο θα γυριστει και ταινια, με την διωξη ηλεκτρονικου εγληματος να κυνηγαει και τον Jason Bourne
σαν να εχουν ξεφυγει λιγακι
πολυ κολλημα με την διωξη γιατι την εχουν προτιμησει στο παρελθον και αλλες π.χ η Ελενα κλπ
μαλλον εχει ωραια αγορια

βρε δεν πατε καλα
λες και δεν εχει ο κοσμος κατι καλυτερο ν ασχοληθει απο τις διεκς σας ωραιοπαθειες
ουστ

Για βάλε και εσύ αγγελίες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με τη ΦΑΤΣΑ σου, με περούκα φυσικά και με πολύ μακιγιάζ.. ΑΝ σε σώζει...με ρούχα η χωρίς..ΑΝ δεν έχεις κάνει το κορμί σου μπουγάτσα με φέτα.. ΚΑΙ με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ φωτοσοπά....εμμμμμ .....ΜΠΑ... με την ΚΑΜΙΑ δεν βγαίνεις! Γιατί δεν έχεις τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ αλλά και τα ΚΟΤΣΙΑ που έχουμε ΕΜΕΙΣ! και αν τελικά βγεις Μπαζοτή και Αμπάζοτη! θα δεις τι θα ακούσεις... και θα καταλάβεις τι άσχημο είναι να σε κρίνουν και να προσπαθούν να κάνουν κακό στη δουλειά σου, να σε πολεμάνε ψυχολογικά και να αλλοιώνουν τη γνώμη των ΚΑΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΓΚΟΜΕΝΩΝ - ΣΥΓΓΕΝΩΝ... ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ σαν και του λόγου σου που κρίνουν ΑΚΟΜΑ και το δικαίωμα σου να διαμαρτυρηθείς στις αρχές!
Μια Χοντρό-Κοτούλα όμως μου θυμίζεις που είχα δει πρόσφατα στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ που πήγα. Είχε κουτσουλίσει όλη τη γειτονιά και δεν είχε κάνει ποτέ ούτε ένα αυγό!!!!

Α! Και δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σου γιατί δεν είναι η πραγματικότητα, είναι μόνο η αντανάκλαση όλων αυτών που προανέφερα.

Υ.Γ: Σε συμβουλεύω καθετί που γράφεις "ανώνυμα" να κάνεις και μια δεύτερη σκέψη.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλως τα παιδια καλως μας ηρθαν :grin:
βρε σαν τα χιονια στον ουρανο σε γυρευα στη γη σε βρηκα :grin:
ενα πραγμα θα σου πω για αρχη εδω ειναι bourdela.com οχι facebook μολις μας ειπε καποιος μια κουβεντα καταγγελια και διαγραφη.
εδω λεγονται τα  ΠΑΝΤΑ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
το μεγαλυτερο κακο ετσι κ αλλιως σ αυτη  τη χωρα το κανουν ανθρωποι μ απωθημενα κ ζηλια
αδαεις κ χωρισ κανενα καλο ενστικτο μεσα τους, προδιδονται δε απο τισ ιδιες τουσ τις κινησεισ κ απο ολα αυτα που καταλογιζουν στουσ αλλους που ειναι δικο τους ομωσ σκευασμα.

προσωπικα επιφυλασομαι για οτιδηποτε.......

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
κοριτσια δεν εχετε καταλαβει οτι εδω βρισκονται οι punters για να συζητανε για τις εμπειριες τους και να ανταλασσουν αποψεις για τον πληρωμενο ερωτα
τα υπολοιπα που λετε ειναι εκτος θεματος και απλα προσφερουν διασκεδαση στο κοινο

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
κοριτσια δεν εχετε καταλαβει οτι εδω βρισκονται οι punters για να συζητανε για τις εμπειριες τους και να ανταλασσουν αποψεις για τον πληρωμενο ερωτα
τα υπολοιπα που λετε ειναι εκτος θεματος και απλα προσφερουν διασκεδαση στο κοινο
ανταλλασσουν ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μπραβο γιγαντα πες τα γαμω την τρελα μου :rockon: :rockon:
ουτε κακιες βγαζουμε,ουτε πολεμο κανουμε σε καμια,ουτε μας ενδιαφερει αν ειναι καλο η κακο παιδι,αν εχει σκυλι η γατι,αν εχει mercedes η σμαρτ
εμεις εδω θελουμε πληροφοριες για το που θα δωσουμε τα λεφτα μας για να περασουμε καλα
ασχετα αν σε μερικα θρεντ κανουμε χαβαλε ετσι για να περναει η ωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom