Νέα

Γνωστή "Τρανς" με ψεύτικα προφίλς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
η κυρια ειναι απασχολημενη με την αδερφη ψυχη απο την αγγλια και δεν μπορει να μας απαντησει φενεται :rockon: :rockon:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ειναι αλλο να κρινεισ την εμφανιση καποιας τις υπηρεσιες της  κ γενικα οτι εχει να κανει μ αυτο τ αντικειμενο κ αλλο να δημιουργεις εντυπωσεις που δεν ισχυουν για το ποιον καποιας. οταν εσυ ο ιδιοσ εχεισ δυο προφιλ ξεχωριστα για να διαβαλεισ μονο  για δικουσ σου λογουσ κοπελες που κρινεται το ψωμι τουσ  απο οτι λεει ο καθενας εδω κ απο πισω κρυβεται η δικη σου αποτυχια ως τραβεστι  σιγουρα δε τ αφηνεισ  να περασει ετσι.
νισεντ μ εσενα δεν εχς απολυτοσ κανενα προβλημα κ δεν μ ενοχλει καμια κριτικη σου διοτι κανεισ απλα κριτικη ουτε προπαγανδιζεισ ουτε τιποτα , εχεισ καθε δικαιςμα να εχεισ το γοθστο σου κ να το λεσ.
υπαρχουν ομως κ υπογειεσ συμπεριφορες κ αυτο δεν επιτρεπεται.
τα προσωπικα δεδομενα ειναι προσωπικα δεδομενα ξερω κ δεν μιλαω διοτι προτιμω τισ νομιμεσ οδους.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ειναι αλλο να κρινεισ την εμφανιση καποιας τις υπηρεσιες της  κ γενικα οτι εχει να κανει μ αυτο τ αντικειμενο κ αλλο να δημιουργεις εντυπωσεις που δεν ισχυουν για το ποιον καποιας. οταν εσυ ο ιδιοσ εχεισ δυο προφιλ ξεχωριστα για να διαβαλεισ μονο  για δικουσ σου λογουσ κοπελες που κρινεται το ψωμι τουσ  απο οτι λεει ο καθενας εδω κ απο πισω κρυβεται η δικη σου αποτυχια ως τραβεστι  σιγουρα δε τ αφηνεισ  να περασει ετσι.
νισεντ μ εσενα δεν εχς απολυτοσ κανενα προβλημα κ δεν μ ενοχλει καμια κριτικη σου διοτι κανεισ απλα κριτικη ουτε προπαγανδιζεισ ουτε τιποτα , εχεισ καθε δικαιςμα να εχεισ το γοθστο σου κ να το λεσ.
υπαρχουν ομως κ υπογειεσ συμπεριφορες κ αυτο δεν επιτρεπεται.
τα προσωπικα δεδομενα ειναι προσωπικα δεδομενα ξερω κ δεν μιλαω διοτι προτιμω τισ νομιμεσ οδους.
αν εχεις εντοπισει καποιον-α με 2 προφιλ να το καταγγειλεις στον διαχειριστη να διαγραψει και τα δυο προφιλ διοτι ειναι βασικος κανονας του σαιτ καθε μελος να εχει ενα προφιλ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ολα εχουν παρει το δρομο τους για την καθαρση κυριε αλεφαντε.
την καλησπερα μου!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ολα εχουν παρει το δρομο τους για την καθαρση κυριε αλεφαντε.
την καλησπερα μου!!!
μαρκελα δεν μπορω να καταλαβω τοσες μερες γιατι την εχεις ψωνισει ετσι?
και κανεις καταλαγγελειες εδω εκει δεξια αριστερα
τη σκοπο εχεις δεν μπορω να καταλαβω?
θελεις υθικη ικανοποιησει?τι ψαχνεις δλδ?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
μαρκελα δεν μπορω να καταλαβω τοσες μερες γιατι την εχεις ψωνισει ετσι?
και κανεις καταλαγγελειες εδω εκει δεξια αριστερα
τη σκοπο εχεις δεν μπορω να καταλαβω?
θελεις υθικη ικανοποιησει?τι ψαχνεις δλδ?
κατηγορηθηκα οτι ανοιγω λογαριασμους με αλλα ονοματα κ προμοταρω τον εαυτο μου κτλ κτλ κατι που με θιγει διοτι η πορεια μου τοσα χρονια εχει δειξει αν εχω μπεσσα η οχι, δεν ειναι ψωνισμα να υπερασπιζομαι τον εαυτο μου αγαπητε  αυτο εγινε κ στο φμπ κ γενικα ακομα κ στο τηλεφωνο μου τον τελαυταιο καιρο. αν ποτε σασ συμβει που δεν το ευχομαι θα καταλαβετε.

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
κοριτσια δεν εχετε καταλαβει οτι εδω βρισκονται οι punters για να συζητανε για τις εμπειριες τους και να ανταλασσουν αποψεις για τον πληρωμενο ερωτα
τα υπολοιπα που λετε ειναι εκτος θεματος και απλα προσφερουν διασκεδαση στο κοινο

Έτσι είναι οι Punters όπως εσύ?  :2funny: :2funny: ..όλο τον έξυπνο κάνεις με τις κακίες σου και τις μπηχτές σου..νιώθεις όμως κάτι εδώ μέσα ε? που είσαι στα κρυφά...  :zombie:

Παιδιά μη το γενικεύετε ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! Υπάρχουν και σωστοί εδώ μέσα!
Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογα άτομα απο το φόρουμ..δεν είναι όλοι αρνητικοί όπως μερικοί μερικοί που είχα βρίσει στο παρελθόν..
Αλλά τα ψεύτικα προφίλ που συκοφαντούν (fouxter,makinen,placebo,maitre,easyraider/2, τζινι, Dr.Fisher κλπ) απο Κύπρο μεριά τα πιο πολλά..........πρέπει να αποκαλυφτούν γιατί βλάπτουν εμένα και συναδέρφους με τη παράνοια που τους δέρνει

Γλυκούλη Αλεφάντο αν έχεις σχηματίσει λάθος άποψη για μένα... όταν γνωριστούμε απο κοντά θα αλλάξεις γνώμη και λιώσεις απο τη καύλα με τη πάρτη μου..το sex drive μου είναι πιο ανεβασμένο απο ποτέ...  :fuck2:

Την καλησπέρα μου σε όλους και στις συναδέρφους μου
καλό σουκού!
Elena

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.560
Πόντοι
456
όσοι γράφουν άσχημες κριτικές είναι παρανοϊκοί ;; για συμμαζευτείτε λιγάκι... και ο niced εχει απόλυτο δίκιο, εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε μεταξύ μας απόψεις και εμπειριες για τις τραβεστο-σιντο-τρανς... δεν μας ενδιαφέρει η δική σας άποψη.. εσείς λογικό είναι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
όσοι γράφουν άσχημες κριτικές είναι παρανοϊκοί ;; για συμμαζευτείτε λιγάκι... και ο niced εχει απόλυτο δίκιο, εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε μεταξύ μας απόψεις και εμπειριες για τις τραβεστο-σιντο-τρανς... δεν μας ενδιαφέρει η δική σας άποψη.. εσείς λογικό είναι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας

Για όσους δεν κατάλαβαν όπως εσύ.. όσοι γράφουν εσκεμμένα κακίες και ψεύδη για να μειώσουν την εικόνα μας και τη δουλειά μας. Δεχόμαστε τη κριτική καλή/κακή όσον αφορά την επαφή, αν περάσατε καλά η όχι, αν σας κοροϊδέψαμε η όχι και αν γενικότερα ήμασταν σωστές. Οι κακίες, οι κατινιές, οι μυθοπλασίες, οι λεπτομέρειες που προσβάλουν και δημιουργούν εντυπώσεις για να σπάνε πλάκα μερικοί η για αρνητική διαφήμιση είναι άδικες. Είσαι παλιό μέλος νομίζω μη μου πεις οτι είσαστε πάντα δίκαιοι...... μη τρελαθούμε κιόλας γλυκέ μου!

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Για βάλε και εσύ αγγελίες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με τη ΦΑΤΣΑ σου, με περούκα φυσικά και με πολύ μακιγιάζ.. ΑΝ σε σώζει...με ρούχα η χωρίς..ΑΝ δεν έχεις κάνει το κορμί σου μπουγάτσα με φέτα.. ΚΑΙ με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ φωτοσοπά....εμμμμμ .....ΜΠΑ... με την ΚΑΜΙΑ δεν βγαίνεις! Γιατί δεν έχεις τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ αλλά και τα ΚΟΤΣΙΑ που έχουμε ΕΜΕΙΣ! και αν τελικά βγεις Μπαζοτή και Αμπάζοτη! θα δεις τι θα ακούσεις... και θα καταλάβεις τι άσχημο είναι να σε κρίνουν και να προσπαθούν να κάνουν κακό στη δουλειά σου, να σε πολεμάνε ψυχολογικά και να αλλοιώνουν τη γνώμη των ΚΑΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΓΚΟΜΕΝΩΝ - ΣΥΓΓΕΝΩΝ... ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ σαν και του λόγου σου που κρίνουν ΑΚΟΜΑ και το δικαίωμα σου να διαμαρτυρηθείς στις αρχές!
Μια Χοντρό-Κοτούλα όμως μου θυμίζεις που είχα δει πρόσφατα στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ που πήγα. Είχε κουτσουλίσει όλη τη γειτονιά και δεν είχε κάνει ποτέ ούτε ένα αυγό!!!!

Α! Και δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σου γιατί δεν είναι η πραγματικότητα, είναι μόνο η αντανάκλαση όλων αυτών που προανέφερα.

Υ.Γ: Σε συμβουλεύω καθετί που γράφεις "ανώνυμα" να κάνεις και μια δεύτερη σκέψη.

αυτα που γραφεις πανω δεν ειναι κακιες;
εγω μπορει να κανω τον εξυπνο οπως λες και αλλα κακιες θα πεταξω μονο αν δω οτι πανε να με κοροιδεψουν
οπως ειχε γινει και με τη "lamborgina"
απο εκει και περα δεν παραμυθιασα ουτε μειωσα κανεναν
τις ταπεινες μου εμπειριες τις αναφερω οπως τις εζησα και τις ενιωσα
και ουτε εχω αναγκη απο ψευτικα προφιλ
αυτο μπορεις να το επιβεβαιωσεις με την κοινη μας φιλη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.654
Πόντοι
7.095
κάποια που εκδίδεται παράνομα προτιμα τις νόμιμες οδούς? δεν κόβουμε τις μαλακίες έχει και ζέστη?

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
κάποια που εκδίδεται παράνομα προτιμα τις νόμιμες οδούς? δεν κόβουμε τις μαλακίες έχει και ζέστη?
Και  αυτο,τι  σημαινει  για  σενα? Αν εκδιδεται  παρανομα,πρεπει  να ανεχεται  και  να  υπομενει  δημοσιους  εξευτελισμους,συκοφαντιες και  ενοχλησεις?....και  εδω  που  ειμαι....εδω  να  δεις  ζεστη...σαουνα....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Και  αυτο,τι  σημαινει  για  σενα? Αν εκδιδεται  παρανομα,πρεπει  να ανεχεται  και  να  υπομενει  δημοσιους  εξευτελισμους,συκοφαντιες και  ενοχλησεις?....και  εδω  που  ειμαι....εδω  να  δεις  ζεστη...σαουνα....

ρε Αλεξια σοβαρα τωρα
που τους ειδατε τους δημοσιους εξευτελισμους;
εχουμε χασει εντελως το μετρο

εξευτελισμος για μενα ηταν οταν η ιδια η Μαρκελα εβριζε εναν ανθρωπο που "εφυγε" απο HIV
ασχετα αν ηταν ανδρας, γυναικα, κρος, τραβεστι ή τρανς
ελεος ολοι ανθρωποι ειμαστε
αλλα τοτε δεν θυμαμαι Αλεξια να πηρες θεση

Δεν πειραζει παμε για αλλα

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
κατηγορηθηκα οτι ανοιγω λογαριασμους με αλλα ονοματα κ προμοταρω τον εαυτο μου κτλ κτλ κατι που με θιγει διοτι η πορεια μου τοσα χρονια εχει δειξει αν εχω μπεσσα η οχι, δεν ειναι ψωνισμα να υπερασπιζομαι τον εαυτο μου αγαπητε  αυτο εγινε κ στο φμπ κ γενικα ακομα κ στο τηλεφωνο μου τον τελαυταιο καιρο. αν ποτε σασ συμβει που δεν το ευχομαι θα καταλαβετε.

Συγγνώμη δηλαδή αλλά κάποιος σε κατηγόρησε ότι κάνεις διπλούς λογαριασμούς στο bou και θα απασχολήσεις την ελληνική δικαιοσύνη γι'αυτό το θέμα;  :think: :think:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
ρε Αλεξια σοβαρα τωρα
που τους ειδατε τους δημοσιους εξευτελισμους;
εχουμε χασει εντελως το μετρο

εξευτελισμος για μενα ηταν οταν η ιδια η Μαρκελα εβριζε εναν ανθρωπο που "εφυγε" απο HIV
ασχετα αν ηταν ανδρας, γυναικα, κρος, τραβεστι ή τρανς
ελεος ολοι ανθρωποι ειμαστε
αλλα τοτε δεν θυμαμαι Αλεξια να πηρες θεση

Δεν πειραζει παμε για αλλα
Αυτο, αληθεια,απο  εσενα  το  ακουω.....δεν  το  ξερω.....επεσα  απο  τα  συνεφφα......ολοκληρωσε  το  ομως....για  να  καταλαβω...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Niced......γιατι  δεν  εξηγεις?  

NA TO ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ, ΑΝΑΦΕΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΣΥΛΒΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΝΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΙΚΗ ΧΑΝΙΑ Κ ΕΡΙΧΝΕ ΛΑΣΠΗ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ Κ ΟΛΑ ΨΕΥΔΗ. ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
NA TO ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ, ΑΝΑΦΕΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΣΥΛΒΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΝΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΙΚΗ ΧΑΝΙΑ Κ ΕΡΙΧΝΕ ΛΑΣΠΗ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ Κ ΟΛΑ ΨΕΥΔΗ. ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ
Καλησπερα  απο  Λευκωσια  Μρκελλα....Να  πω  οτι  δεν  την  ξερω  τη  Συλβια...Κ  ποτε  γινοντουσαν  αυτα?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Καλησπερα  απο  Λευκωσια  Μρκελλα....Να  πω  οτι  δεν  την  ξερω  τη  Συλβια...Κ  ποτε  γινοντουσαν  αυτα?
ΘΑ ΝΑΙ 4 ΜΕ  5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΟΤΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ καποια στιγμη ως γεγονος ππου χει συμβει  κ τι αντικτυπο ειχε κ οχι για το λογο που θελει ο καθενας να δωσει την εντυπωση που εκεινον συμφερει. κ οριστε το βλεπουμε κ επαναλαμβανεται.

την καλησπερα μου απο την αθηνα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom