Νέα

Γνωστή "Τρανς" με ψεύτικα προφίλς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αυτα που γραφεις πανω δεν ειναι κακιες;
εγω μπορει να κανω τον εξυπνο οπως λες και αλλα κακιες θα πεταξω μονο αν δω οτι πανε να με κοροιδεψουν
οπως ειχε γινει και με τη "lamborgina"
απο εκει και περα δεν παραμυθιασα ουτε μειωσα κανεναν
τις ταπεινες μου εμπειριες τις αναφερω οπως τις εζησα και τις ενιωσα
και ουτε εχω αναγκη απο ψευτικα προφιλ
αυτο μπορεις να το επιβεβαιωσεις με την κοινη μας φιλη

Δεν είναι κακία..είναι εκνευρισμός και ξεκίνησε απο το πολύ απαξιωτικό σου "ΟΥΣΤ". δράση-αντίδραση. εχω νευράκια, όχι ειδικά για σένα, κυρίως απο κάποιους και απο κάποιες που εξυπηρετούν τα δικά τους σκοτεινά συμφέροντα η βγάζουν τα απωθημένα και τα σύνδρομα τους και κάνουν πολύχρονη εκστρατεία ΑΝΩΝΥΜΑ με 2 και 3 ψεύτικα προφίλ..εναντίων επαγγελματιών του χώρου. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες φορές γινόμαστε επιθετικές και θυμώνουμε και όχι γιατί κάποιος μεμονωμένα έγραψε μια άσχημη κριτική...κατανοητόν??  :s&m_1:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Έτσι είναι οι Punters όπως εσύ?  :2funny: :2funny: ..όλο τον έξυπνο κάνεις με τις κακίες σου και τις μπηχτές σου..νιώθεις όμως κάτι εδώ μέσα ε? που είσαι στα κρυφά...  :zombie:

Παιδιά μη το γενικεύετε ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! Υπάρχουν και σωστοί εδώ μέσα!
Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογα άτομα απο το φόρουμ..δεν είναι όλοι αρνητικοί όπως μερικοί μερικοί που είχα βρίσει στο παρελθόν..
Αλλά τα ψεύτικα προφίλ που συκοφαντούν (fouxter,makinen,placebo,maitre,easyraider/2, τζινι, Dr.Fisher κλπ) απο Κύπρο μεριά τα πιο πολλά..........πρέπει να αποκαλυφτούν γιατί βλάπτουν εμένα και συναδέρφους με τη παράνοια που τους δέρνει

Γλυκούλη Αλεφάντο αν έχεις σχηματίσει λάθος άποψη για μένα... όταν γνωριστούμε απο κοντά θα αλλάξεις γνώμη και λιώσεις απο τη καύλα με τη πάρτη μου..το sex drive μου είναι πιο ανεβασμένο απο ποτέ...  :fuck2:

Την καλησπέρα μου σε όλους και στις συναδέρφους μου
καλό σουκού!
Elena
κυρια ελενα σε βλεπω πολυ προσγειωμενη για πρωτη φορα και αυτο με στεναχωρει ομολογο :grin:
οταν εμπαινες ως laborgina ισουν ποιο μαχητικη :S
εγω προσωπικα δεν σε εχω παρεξηγησει ισα ισα σε θεωρω για τα δικα μου γουστα παντα, αν οχι την ωραιοτερη απο τις ωραιοτερες τρανς στην ελλαδα
απλως εκανες κατα το παρελθον μεγαλη στραβη στον σοβαροτερο συναγωνιστη των αθηνων(αν θελει θα πει ο ιδιος τι εγινε)και το γεγονος οτι εχεις μια τρελη επαρση ανευ λογου και αιτιας με κανουν να ειμαι σκληρος με σενα :rockon: :rockon:
κατα τα αλλα οι πληροφοριες μου λενε οτι εισαι απο τα καλυτερα παιδια του χορου(δεν εχω λογο να το αμφισβητησω)
και περιμενο την μερα που θα εισαι ετοιμη να μου δωσεις την μεγαλη συνετευξη που ολο το φορουμ περιμενει απο σενα :grin:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
ρε Αλεξια σοβαρα τωρα
που τους ειδατε τους δημοσιους εξευτελισμους;
εχουμε χασει εντελως το μετρο

εξευτελισμος για μενα ηταν οταν η ιδια η Μαρκελα εβριζε εναν ανθρωπο που "εφυγε" απο HIV
ασχετα αν ηταν ανδρας, γυναικα, κρος, τραβεστι ή τρανς
ελεος ολοι ανθρωποι ειμαστε
αλλα τοτε δεν θυμαμαι Αλεξια να πηρες θεση

Δεν πειραζει παμε για αλλα
Συγγνωμη...ημουν  μελος  πριν  4-5  χρονια?Εχω παντελη  αγνοια...για   αυτα  που  ισχυριζεσαι...και  εν  πασει  περιπτωση  αγαπητε  μου ,η  Μαρκελλα,για  την  οποια  αναφερεσαι,ειναι  αξιοπρεπεστατο  ατομο , με  ηθος...πιστεψε  με.Τα  φθηνα  συναισθηματα  δε  εχουν  εχουν  θεση,στον  κοσμο  της.....το  συναισθηματικο...

Λοιπον,αυτο  που  εγινε  με  τη  Μαρκελλα,εγινε  και  με  αλλα  ατομα  σε   παρελθοντα  χρονο....Elena  Sunrise,Queen  Athina  κλπ
Εννοω  εναν  πολεμο  λασπης,εντυπωσεων,συκοφαντιας  οπου  αδιαφιλονικητος  βασιληας  ηταν  ΤΟ  ΨΕΜΜΑ...
Καποια  παιδια,να  ξερεις,ειτε  απο  ιδιαιτερη  ευαισθησια,ειτε  απο  εντονο  συναισθηματισμο  ,αυτης  της  καταστασης , υπεφεραν.....
Δεν  ειναι  λιγο,καποιος,να  σου  διαταρασσει  την   ηρεμια,να  σε  αναστατωνει,να  σε  αποσυντονιζει.....

Και  για  να  τελειωνω....θα  πω  τα  πραγματα  με  το  ονομα  τους. Γιατι  καποιοι  δε  εχουν  καταλαβει  την  ουσια  του  θεματος..
Λοιπον .Εγω  ειμαι  η  Αλεξια.....και  ο  Επαμεινωνδας  ειναι   ενας  πελατης  και  μελος.Ηρθαμε  σε  επαφη...Ας  γραψει..ημουν  η  καλυτερη..  ημουν  η  χειροτερη...ημουν  και  η  πρωτη...η  τελευταια...για  τον  καδο......ΣΕΒΑΣΤΟ
Αλλα  οταν  η Μαριτσα,η  συναδελφος,μου  βγαινει  σαν  Επαμεινωνδας,και  με  ειρωνευεται,και  με  συκοφαντει,και  τι  αλλο  ακομα...
ΕΕΕΕΕΕ  ειπαμε...φτανει...  αυτο  συνεβει  στη  Μαρκελλα.....και  παλιοτερα  και  σε  αλλα  παιδια....
ΠΙΣΤΕΥΩ  ΝΑ  ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ......τα  ονοματα  ειναι  τυχαια......  ΤΗΝ  ΟΥΣΙΑ.
Νασαι  καλα  .....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Συγγνωμη...ημουν  μελος  πριν  4-5  χρονια?Εχω παντελη  αγνοια...για   αυτα  που  ισχυριζεσαι...και  εν  πασει  περιπτωση  αγαπητε  μου ,η  Μαρκελλα,για  την  οποια  αναφερεσαι,ειναι  αξιοπρεπεστατο  ατομο , με  ηθος...πιστεψε  με.Τα  φθηνα  συναισθηματα  δε  εχουν  εχουν  θεση,στον  κοσμο  της.....το  συναισθηματικο...

Λοιπον,αυτο  που  εγινε  με  τη  Μαρκελλα,εγινε  και  με  αλλα  ατομα  σε   παρελθοντα  χρονο....Elena  Sunrise,Queen  Athina  κλπ
Εννοω  εναν  πολεμο  λασπης,εντυπωσεων,συκοφαντιας  οπου  αδιαφιλονικητος  βασιληας  ηταν  ΤΟ  ΨΕΜΜΑ...
Καποια  παιδια,να  ξερεις,ειτε  απο  ιδιαιτερη  ευαισθησια,ειτε  απο  εντονο  συναισθηματισμο  ,αυτης  της  καταστασης , υπεφεραν.....
Δεν  ειναι  λιγο,καποιος,να  σου  διαταρασσει  την   ηρεμια,να  σε  αναστατωνει,να  σε  αποσυντονιζει.....

Και  για  να  τελειωνω....θα  πω  τα  πραγματα  με  το  ονομα  τους. Γιατι  καποιοι  δε  εχουν  καταλαβει  την  ουσια  του  θεματος..
Λοιπον .Εγω  ειμαι  η  Αλεξια.....και  ο  Επαμεινωνδας  ειναι   ενας  πελατης  και  μελος.Ηρθαμε  σε  επαφη...Ας  γραψει..ημουν  η  καλυτερη..  ημουν  η  χειροτερη...ημουν  και  η  πρωτη...η  τελευταια...για  τον  καδο......ΣΕΒΑΣΤΟ
Αλλα  οταν  η Μαριτσα,η  συναδελφος,μου  βγαινει  σαν  Επαμεινωνδας,και  με  ειρωνευεται,και  με  συκοφαντει,και  τι  αλλο  ακομα...
ΕΕΕΕΕΕ  ειπαμε...φτανει...  αυτο  συνεβει  στη  Μαρκελλα.....και  παλιοτερα  και  σε  αλλα  παιδια....
ΠΙΣΤΕΥΩ  ΝΑ  ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ......τα  ονοματα  ειναι  τυχαια......  ΤΗΝ  ΟΥΣΙΑ.
Νασαι  καλα  .....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Ωραια ολα αυτα
αλλα εγω τη σχεση εχω με την Μαριτσα
οσο για την περιπτωση της Συλβιας, οι χαρακτηρισμοι εγιναν πριν απο μερικους μηνες και τοτε αρπαχτηκα με την Μαρκελα
γιατι οτι εγινε πριν 4-5 χρονια κατακριτεο μεν, αλλα δεν χρειαζεται να αναφερομαστε ετσι για καποιον που εχει φυγει
εκει ειναι που δειχνουμε τον χαρακτηρα μας

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ωραια ολα αυτα
αλλα εγω τη σχεση εχω με την Μαριτσα
οσο για την περιπτωση της Συλβιας, οι χαρακτηρισμοι εγιναν πριν απο μερικους μηνες και τοτε αρπαχτηκα με την Μαρκελα
γιατι οτι εγινε πριν 4-5 χρονια κατακριτεο μεν, αλλα δεν χρειαζεται να αναφερομαστε ετσι για καποιον που εχει φυγει
εκει ειναι που δειχνουμε τον χαρακτηρα μας
Σαφως  δεν  εχεις  σχεση με  τη  Μαριτσα....και  καμμια  σχεση  μαλστα.....η  Μαριτσα  δεν  εισαι  σιγουρα  εσυ...
Οσο  για  την  αλλη  ιστορια....δεν  γνωριζω  τι  εγινε  ...ειλεικρινα...
Σου  εγραψα  να  μου  απαντησεις...και  αδιαφορησες....μπορεις  να  με  διαφωτισεις ,που  εχουν  γραφτει?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
NA TO ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ, ΑΝΑΦΕΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΣΥΛΒΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΝΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΙΚΗ ΧΑΝΙΑ Κ ΕΡΙΧΝΕ ΛΑΣΠΗ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ Κ ΟΛΑ ΨΕΥΔΗ. ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ
επειδη ο ανθρωπος αυτος εχει ηδη πεθανει.. κι επειδη ποτε δεν θα μαθουμε αν εμπαινε με αλλο ονομα και σε συκοφαντουσε... και προφανως δεν μπορεις να το αποδειξεις καλο θα ηταν να μην αναφερθεις ξανα... οταν λεμε συγχωρεμενος να το εννοουμε κιολας...
προσπαθησε να δειξεις λιγη αξιοπρεπεια...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ειμαι πολυ χαρουμενη που ειστε γεματοι ανθρωπια εδω μεσα κ αξιοπρεπεια βεβαιως.
θα ακολουθησω τις συμβουλες σας κ χαιρομαι ιδιαιτερως που θα συνηπαρχουμε ολοι εμεις μεσα σ ενα πολιτισμενο περιβαλλον.-

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
κυρια ελενα σε βλεπω πολυ προσγειωμενη για πρωτη φορα και αυτο με στεναχωρει ομολογο :grin:
εγω προσωπικα δεν σε εχω παρεξηγησει ισα ισα σε θεωρω για τα δικα μου γουστα παντα, αν οχι την ωραιοτερη απο τις ωραιοτερες τρανς στην ελλαδα
απλως εκανες κατα το παρελθον μεγαλη στραβη στον σοβαροτερο συναγωνιστη των αθηνων(αν θελει θα πει ο ιδιος τι εγινε)και το γεγονος οτι εχεις μια τρελη επαρση ανευ λογου και αιτιας με κανουν να ειμαι σκληρος με σενα :rockon: :rockon:
κατα τα αλλα οι πληροφοριες μου λενε οτι εισαι απο τα καλυτερα παιδια του χορου(δεν εχω λογο να το αμφισβητησω)
και περιμενο την μερα που θα εισαι ετοιμη να μου δωσεις την μεγαλη συνετευξη που ολο το φορουμ περιμενει απο σενα :grin:
σιγα σιγα τρεχουν τα σοροπια

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
πες μας την εμπειρια σου λαμπορκινα...ετσι ελεγες και σε εμενα οταν σου ελεγα οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος με την γνωστη ελενα που ειναι 35 χρονων ενω εγω σου ειπα και την εμεπιρια μου και λεπτομερειες...τωρα ηρθε η σειρα σου...λεγε την εμπειρια σου αλλιως αμα ειναι μην λες οτι να'ναι σε βαρεθηκαμε και εσενα κια το χοτυ...αντε στη δουλεια
Admin....βλεπεις τελικα οτι αυτα που ελεγα περσυ ειχα δικιο...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

Συνημμένα

• 5F1A870C04BB36F072DB3347F9CE3B7Eeee.jpg
    5F1A870C04BB36F072DB3347F9CE3B7Eeee.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 24

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
ειμαι πολυ χαρουμενη που ειστε γεματοι ανθρωπια εδω μεσα κ αξιοπρεπεια βεβαιως.
θα ακολουθησω τις συμβουλες σας κ χαιρομαι ιδιαιτερως που θα συνηπαρχουμε ολοι εμεις μεσα σ ενα πολιτισμενο περιβαλλον.-
εξακολουθεις να ειρωνευεσαι...

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Δεν είναι κακία..είναι εκνευρισμός και ξεκίνησε απο το πολύ απαξιωτικό σου "ΟΥΣΤ". δράση-αντίδραση. εχω νευράκια, όχι ειδικά για σένα, κυρίως απο κάποιους και απο κάποιες που εξυπηρετούν τα δικά τους σκοτεινά συμφέροντα η βγάζουν τα απωθημένα και τα σύνδρομα τους και κάνουν πολύχρονη εκστρατεία ΑΝΩΝΥΜΑ με 2 και 3 ψεύτικα προφίλ..εναντίων επαγγελματιών του χώρου. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες φορές γινόμαστε επιθετικές και θυμώνουμε και όχι γιατί κάποιος μεμονωμένα έγραψε μια άσχημη κριτική...κατανοητόν??  :s&m_1:
φιλη εσυ εισαι η ειναι κανενας κλωνος

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
θα ποσταρω ολα τα μηνυματα που ανταλλαξα με μαρκελα κ αλεξια απο τη στιγμη που γραφτικε αυτη η απιθανη κρητικη της τα οποια υπαρχουν κ στο δικο της θρεντ μαρκελα αμειζινγκ τρανς κ το μυαλο της κ μια λιρα
        ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ !!!!!!σε ολα τα ατακτα προφιλ    :rockon: :rockon: :rockon:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλο μηνα κ καλη βδομαδα να χουμε!!!
εχω επισης να προσθεσω το εξησ

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
αν κ εχω κατηγορηθει κ για τις καρδουλες που στελνω εδω δε γινεται να τισ αποφυγω!!!!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
και εγω αν και δεν σε γνωριζω απο κοντα :think: σου στελνω  1000 φιλια σημερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*...............................
για να σε σκεπασουν το βραδυ στον υπνο σου και να απαλυνουν την ταραχη που περασες τον τελευταιο διαστημα γλυκια μου κουκλαρα... :) :) :)...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom