makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απ: Φενια trans..........
« Απάντηση #85 στις: σήμερα στις 21:45 »
Παράθεση
Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθω μια διαμαχη για το αν η φενια τον έχει 20+ η 18 και όλα αυτά με ταμπέλα νέος...καλα δεν έχετε με τίποτα αλλο να ασχοληθείτε από το να γεμίζεται το φόρουμ με κακίες και ανακρίβειες, παλαιά σεβαστά μελοι με πολλές εμπειρίες έχουν γράψει κρητικές για την φενια πολύ καλές δίνοντας αρκετές ακριβείς πληροφορίες, εγώ που δεν εχω πολλές εμπειρίες όμως έχω την τιμή να εχω πάει με τις τοπ (Αθηνά)...(Έλενα)...και (Φενια)...θα ξαναπώ και πάλι ανώι να μιλάμε για επαγγελματισμό μιλάμε για πράγματα που δημιουργούν αμφιβολίες και αρνητικό κλίμα γεμάτο ασάφειες. Για να πάω στο γεγονός ότι στο τσιμπούκι μιλούσε στο τηλ, μπορεί και να το έκανε ακόμα και οι καλύτερες επαγγελματίες έχουν τισ άσχημες στιγμεςσ τούς άνθρωποι είναι δεν είναι ρομπότ...ο πρώτος τέλειος επαγγελματίας να σηκώσει το χέρι ψηλά...έχουμε γεμίσει από κάθε λογής τρίτο φύλλο και καθόμαστε να σχολιάζουμε και να κατατάσσουμε μια επαγγελματία στην ξεπέτα επιδει κάποιος είπε κάτι??? με ολο το σεβασμό προς όλους σας αλλά είναι ανάξιο κάθε αναφοράς μόνο και μόνο οτι το στατους των διαπλεκόμενων είναι (ΝΕΟΣ)η αόρατος με σχεδόν καμία παράθεση σε εμπειρίες...δεν χρειάζεται να θυμηθούμε μελοι με πολλές παραθέσεις οι οποίες ήταν ανακριβείς και πολλές φορές εντελώς αναξιόπιστες...καλή και ασφαλή
ΟΥΡΟΒΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΙΛΑ
δεν μιλάς ε... Το έχεις ξανακάνει αυτο το θέμα το 1997 μίλα η με αυτό το προφιλ η με τα άλλα... ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ