apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν ειναι ιδια κλασης.χαχαδωσε 60 ευρω και γ@μ@ την Σαντρα την πορνοσταρ του σιρινακι
Δεν ειναι ιδια κλασης.χαχαδωσε 60 ευρω και γ@μ@ την Σαντρα την πορνοσταρ του σιρινακι
Ειλικρινα εαν ξανα αναφερθεις σε αυτο το θεμα χωρις να πεις το ονομα και να μας λες εικασιες για παρτυ σου θα γινω κοκκινοςδεν το βρίσκετε γιατί είναι ξεχασμένη εντελώς,δευτεράντζα πάντα και έχει να ακουστεί πάνω από 10-15 χρόνια
αν την ξερεις γιατι δεν λες ποια ειναι?δεν το βρίσκετε γιατί είναι ξεχασμένη εντελώς,δευτεράντζα πάντα και έχει να ακουστεί πάνω από 10-15 χρόνια
Α ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΜΙΛΦρε σεις , η σπαθη επαιζε σε ταινιες του 80 , οποτε σημερα εινα πανω απο 55 χρονων , ελεος !!!!!!!!! τι πανικος να γινει ??????????????
Α ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΜΙΛΦ
Α ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΜΙΛΦ
τρελος εισαι ρε φιλε? ο ανθρωπος ξερει το προσωπο της ημερας και θα το αποκαλυψει σε μας τους μαλακες??αν την ξερεις γιατι δεν λες ποια ειναι?
Δεν πιστεύω να εννοεί καμιά Ειρήνη Παππά...(μην τρελαθούμε κιόλας!)
α) Παλιά βιντεοκασετού.
β) Έχει παίξει σε τσόντες.(εξωτερικού)
γ) Είχε νταραβέρι με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.(αλάνι)
δ) Ψωνίζεται και σε καζινάκια..
Δεν περιγράφω άλλο.
Δεν πιστεύω να εννοεί καμιά Ειρήνη Παππά...(μην τρελαθούμε κιόλας!)
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΝΑΙ ΡΕ ΤΗΝ ΘΥΜΥΘΥΚΑ!!!!!!!!τρελος εισαι ρε φιλε? ο ανθρωπος ξερει το προσωπο της ημερας και θα το αποκαλυψει σε μας τους μαλακες??
Τοτε να το βουλώσει και να μην πετάει μαλακίεςτρελος εισαι ρε φιλε? ο ανθρωπος ξερει το προσωπο της ημερας και θα το αποκαλυψει σε μας τους μαλακες??
Σιγά μην εννοεί και την Κατίνα Παξινού ρε τύπε!
Μάλλον Ιωάννα ή Χριστίνα Παππά εννοείς και τις αποκλείω και τις δύο.
Καμια άσχετη θα ειναι μωρε που επεξε σε καμια ταινια του ταμτακου αχαχχα μαλακιες λενε σίγουρα
Αναλόγος πως θα το διατυπώσεις.ΠΧ μπορεις να πεις εγω πιστευω οτι ισως να ειναι η ψωλιδου βασει αυτα που γραφει το αρθρο τουςπραγματικά είμαι επιφυλακτικός και δεν κάνω πλάκα,ούτε κάνω τη γνωστή μαλακία "ξέρω αλλά δεν σας λέω να σκάσετε"
αν πω ότι είναι πχ η Παπαρίδου,είναι απίθανο να φάω καμιά καταγγελία???
Βρε μαλακία σας λέω μυρίζομαι..Παίζει να είναι και η προώθηση του story καμιάς νέας ταινίας και να ξενερώσουμε