Επισκέπτης
Λοιπόν ..για να μην γνωρίζουν τίποτα τα λαγωνικά μας ..πάει τέλειωσε είναι μούφα το θέμα.
Όχι ρε συ,είμαι φιλοζωός!!!
Άντε στα αγγουράκια σου ρε!!!χααχαχα να κανεις παρεα με τον αχα, εχετε το ιδιο γλιτσικο χιουμορ!
Άντε στα αγγουράκια σου ρε!!!
Λοιπόν ..για να μην γνωρίζουν τίποτα τα λαγωνικά μας ..πάει τέλειωσε είναι μούφα το θέμα.
Πάντως φίλοι μου πριν από 2-3 χρόνια είχε γίνει σάλος με την Πέπη Τσεσμελή που την είχαν ανακαλύψει σε παρακμιακό "οίκο" στη Λιοσίων. Η εν λόγω Κυρία ήταν κάτι σαν "Τζούλια" της δεκαετίας του '90 και εμφανιζόταν σαν "guest star" στην εκπομπή "Ερωτοδικείο" στον πρώην τηλεοπτικό σταθμό "ΝΕW channel". Οι παλιότεροι θα θυμούνται την εκπομπή και τα σλόγκαν που πετάγανε του στυλ "άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει..." κλπ. Είχε γίνει και πρωτοσέλιδο η είδηση στις περισσότερες εφημερίδες κουτσομπολιών τύπου Ciao & Espresso.
δεν ηταν πριν 2-3 χρονια τυπε
ηταν πιο παλια
το συγκεκριμενο μπουρδελο εχει ανακαινισθει 3-4 φορες απο τοτε που ηταν η πεπη
Δεν χρειάζεται μανάριμ,κάτσε εσύ με τους βιολογικούς δονητές σου,έχω τις άκρες μου!!!να στα στειλω μπας και δεις κι εσυ χαρα?
Oπου υπαρχει καπνοs.....θα υπαρχει και φωτια
Εκτοs κι αν θελειs να οδηγησειs στην ...ανεργια μια ταλαντουχα πρωην ηθοποιο
Δεν χρειάζεται μανάριμ,κάτσε εσύ με τους βιολογικούς δονητές σου,έχω τις άκρες μου!!!
σε μπουρδελο ή στουντιο δεν παιζει να δουλευει με τιποτα ............... σε κανενα ''κρυφο'' μασαζτιδικο μπορει , δεν θα ειναι και η μονη που θα το κανει , για ενα εξτρα εισοδημα ;)
Άντε μαλάκες τι κάνει νιάου-νιάου..
Μασημένα τα θέλετε??
Eεεε κοτζάμ γιος βιομηχάνου,λογικό!!!μεγαλο κομποδεμα?
θα περιμενεις πολυ καιροπεριμενω πμ με το ονομα της γνωστης ηθοποιου...
τυπε για καντο πενηνταρακια
Μολις συμπληρωθουν 700 σελιδες εδω μεσα να γραφει ο καθενας οτι γουσταρει μπορει και να ερθει και κανα πμπεριμενω πμ με το ονομα της γνωστης ηθοποιου...
Μολις συμπληρωθουν 700 σελιδες εδω μεσα να γραφει ο καθενας οτι γουσταρει μπορει και να ερθει και κανα πμ
+10000μας σκοτισατε τ αρχιδια