Εβαλα αυτες τις δυο μονο απαντησεις γιατι το ερωτημα αφορα μονο την ως προς τις γυναικες/κοπελες μας αντιδραση...Να προσθέσω και κάτι ακόμα:
Στη δημοσκόπηση υπάρχει η δυνατότητα για δυο μόνο απαντήσεις, τις εξής:
> Φυσικα! Γιατι οχι...
> Οχι! Τρελος εισαι ρε θα με σκοτωνε..
Εγώ δεν απάντησα στη δημοσκόπηση.
Γιατί καμιά απ τις δυό δε με εκφράζει.
Θα απαντούσα (ναι), αν υπήρχε και μιά τρίτη που θα έλεγε:
> Όχι. Καλύτερα όχι. Φύλαγε τα ρούχα σου για νά 'χεις τα μισά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωρίζουν οι γυναίκες/κοπέλες σας τη συμμετοχή σας στο bourdela.com;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 393
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τελικά οι γυναίκες που δε μας "αφήνουν" να μπαίνουμε στο site απλά ζηλεύουν? Γιατί εμένα μου φαίνεται σαν κάτι παραπάνω από ζήλια. Σα να θέλουν να μας ευνουχίσουν και να μας επιβληθούν. Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιό είναι? Να μας απαγορεύσουν τη μαλακία? Να μας φορέσουν ζώνη αγνότητας? Να εγκαταστήσουν συναγερμό στο βρακί μας που θα χτυπάει όταν έχουμε στύση?
bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ʼρα (συμπέρασμα), keep your mouth shut, about the site.
Συμφωνώ!! Loose Lips Sink Ships!
Επισκέπτης
χααχχααχχαχαχα!!!καλο ρε σιναγονιστιο λαμπη!!!μας εκανες και γελασαμε μεγαλε καυλεα!!!!!!
Επισκέπτης
μολις διαβασα το αρθρο του μεγαλου χιστι και μουρδελιαρι σταθρου!σιμφονο μεγαλε απολιτα με οσα γραφεις!!!!!respect!!!
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τελικά οι γυναίκες που δε μας "αφήνουν" να μπαίνουμε στο site απλά ζηλεύουν? Γιατί εμένα μου φαίνεται σαν κάτι παραπάνω από ζήλια. Σα να θέλουν να μας ευνουχίσουν και να μας επιβληθούν. Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιό είναι? Να μας απαγορεύσουν τη μαλακία? Να μας φορέσουν ζώνη αγνότητας? Να εγκαταστήσουν συναγερμό στο βρακί μας που θα χτυπάει όταν έχουμε στύση?
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα με στοιχειώδη αξιοπρέπεια που να δεχτεί το γεγονός ότι κρεμάς κι αλλού το παντελόνι σου, έστω και στον αγοραίο έρωτα. Παλαιότερα το νόμιζα ως πιθανό, όμως, όταν δοκίμασα να το τεστάρω, διαπίστωσα το πόσο μεγάλη λαλακία έκανα. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη για το θέμα, με βάση την κάκιστη προσωπική εμπειρία που είχα. Και μάλιστα, όσες φορές κι αν το έκανα κουβέντα με άσχετες κοπέλες, όχι γκόμενές μου δηλαδή, όλες μα όλες μου είπαν το ίδιο: αν είναι να ξενοπηδήξεις ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σώώώώπαΔεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα με στοιχειώδη αξιοπρέπεια που να δεχτεί το γεγονός ότι κρεμάς κι αλλού το παντελόνι σου, έστω και στον αγοραίο έρωτα. Παλαιότερα το νόμιζα ως πιθανό, όμως, όταν δοκίμασα να το τεστάρω, διαπίστωσα το πόσο μεγάλη λαλακία έκανα. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη για το θέμα, με βάση την κάκιστη προσωπική εμπειρία που είχα. Και μάλιστα, όσες φορές κι αν το έκανα κουβέντα με άσχετες κοπέλες, όχι γκόμενές μου δηλαδή, όλες μα όλες μου είπαν το ίδιο: αν είναι να ξενοπηδήξεις ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
αν είναι να ξενοπηδήξεις...
κάντε το μαζί ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτο το τελευταιο φιλε συνεβη και με μενα....πολυ γελιο....το ατομο ειχε αποχαυνωθει....να κοιταειΚοπελα που ειχε δει που εμπαινα δεν ειχε πει τιποτα, αντιθετως καθοταν και διαβαζε τα ποστ.
Ενας αλλος μαλακας φλωρος που με ειχε δει σε νετ καφε σταυροκοπιοταν .
Τι περιμενε δηλαδη...
Επισκέπτης
Παιδί του κατηχητικού;!Κοπελα που ειχε δει που εμπαινα δεν ειχε πει τιποτα, αντιθετως καθοταν και διαβαζε τα ποστ.
Ενας αλλος μαλακας φλωρος που με ειχε δει σε νετ καφε σταυροκοπιοταν .
Τι περιμενε δηλαδη...
αυτο το τελευταιο φιλε συνεβη και με μενα....πολυ γελιο....το ατομο ειχε αποχαυνωθει....να κοιταει
Επρεπε να σου πει... "δωσε μου το link"
αυτο το τελευταιο φιλε συνεβη και με μενα....πολυ γελιο....το ατομο ειχε αποχαυνωθει....να κοιταει
Τον ειδα πως ηταν και καταλαβα οτι το παιδι ηταν παρθενο, φαινοταν απ'τη μουρη, ειχε κατακοκκινησει.
Παιδί του κατηχητικού;!
Μπααα ψαρακας ηταν.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μου χει συμβει ατυχως και με οριακα ανηλικο...βλεπε...αβραμη.... λυκειοπαιδοΕπρεπε να σου πει... "δωσε μου το link"
γυρισα την οθονη και με εντονο υφος του ειπα:δεν ειναι αυτα για σενα...ακομη....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις