JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ναι λετε στις γκομενες/γυναικες σας να δειτε ποσο bourdela.com θα γινει!
Δεν νομιζω να υπαρχουν καποιοι απο εδω μεσα να το εχουν κανει θα καταστραφει το σαιτ!
+1
Ναι λετε στις γκομενες/γυναικες σας να δειτε ποσο bourdela.com θα γινει!
Δεν νομιζω να υπαρχουν καποιοι απο εδω μεσα να το εχουν κανει θα καταστραφει το σαιτ!
Εγώ της λέω την αλήθεια αλλά δεν με πιστεύει
Όταν π.χ. με ρωτάει πως πήγε η μέρα, της απαντάω ότι δεν είχα πολύ δουλειά και πέρασα την ώρα μου μιλώντας για πουτάνες...
Επίσης όταν με ρωτάει τι ώρα θα γυρίσω σπίτι της λεω ότι θα αργήσω γιατί θα περάσω από κανένα μπουρδέλο να μου πάρουν μια πίπα και μετά θα έρθω...
Αυτή όμως γελάει και δεν με πιστεύει. Φταιω εγώ ???
Εγώ της λέω την αλήθεια αλλά δεν με πιστεύει
Όταν π.χ. με ρωτάει πως πήγε η μέρα, της απαντάω ότι δεν είχα πολύ δουλειά και πέρασα την ώρα μου μιλώντας για πουτάνες...
Επίσης όταν με ρωτάει τι ώρα θα γυρίσω σπίτι της λεω ότι θα αργήσω γιατί θα περάσω από κανένα μπουρδέλο να μου πάρουν μια πίπα και μετά θα έρθω...
Αυτή όμως γελάει και δεν με πιστεύει. Φταιω εγώ ???
"Είσαι θαμώνας σε μπουρδέλα";
"Είσαι θαμώνας σε μπουρδέλα";
Κοιτάζοντας την ακαταστασία και την ανοργανωσιά του σπιτιού μου κάθε μέρα, καταλαβαίνω όλο και περισσότερο ποιο είναι το μπουρδέλο του οποίου είμαι ιδιοκτήτης.αν σε ξαναρωτησει ...να της πεις οτι: δεν ειμαι θαμωνας ...αλλα ιδιοκτητης....
που νομιζεις οτι βρισκω τα λεφτα για να τα ξοδευεις εσυ ετσι αβασανιστα...;;;
Sorry που επεμβαινω αλλα μου φενεται οτι τα χεις ψιλοπαρμενα γενικως με τη γυναικα σου...Κοιτάζοντας την ακαταστασία και την ανοργανωσιά του σπιτιού μου κάθε μέρα, καταλαβαίνω όλο και περισσότερο ποιο είναι το μπουρδέλο του οποίου είμαι ιδιοκτήτης.