admiralxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Are you NUTS????????
οχι αλλα ειμαι γυναικα κ δεν μου φαινεται τραγικο να μπαινει ο φιλος μου εδω μεσα
δεν απαντουσα στο δικο σου ποστ...
αν σε ξαναρωτησει ...να της πεις οτι: δεν ειμαι θαμωνας ...αλλα ιδιοκτητης....
που νομιζεις οτι βρισκω τα λεφτα για να τα ξοδευεις εσυ ετσι αβασανιστα...;;;
εμενα οπως θα εχετε καταλαβει δεν με αφορα το θεμα διοτι η μονη κοπελα που θα μπορουσα να εχω εγω με την ζωη που κανω θα ηταν φραπεδοανατραφομενη! οπως ο ουσιοκλαστης περδικλαυτος σιαλογονος αλεγοποιος που ολα γυρω του νομιζει οτι χαλιγευονται διανυμετρανα ετσι και ο ποταπος ευαυτουλης σεργινευει προς αλλατρους περιοδευτιγολανους τροφοδορους απειροεστιαμετρικης διασωνης καλλιμπρας!αυτα ειχα να προσθεσω..ευχαριστω!
Να δείτε παιδιά όι αυτός εδώ είναι ο Ζουράριςεμενα οπως θα εχετε καταλαβει δεν με αφορα το θεμα διοτι η μονη κοπελα που θα μπορουσα να εχω εγω με την ζωη που κανω θα ηταν φραπεδοανατραφομενη! οπως ο ουσιοκλαστης περδικλαυτος σιαλογονος αλεγοποιος που ολα γυρω του νομιζει οτι χαλιγευονται διανυμετρανα ετσι και ο ποταπος ευαυτουλης σεργινευει προς αλλατρους περιοδευτιγολανους τροφοδορους απειροεστιαμετρικης διασωνης καλλιμπρας!αυτα ειχα να προσθεσω..ευχαριστω!
εμενα οπως θα εχετε καταλαβει δεν με αφορα το θεμα διοτι η μονη κοπελα που θα μπορουσα να εχω εγω με την ζωη που κανω θα ηταν φραπεδοανατραφομενη! οπως ο ουσιοκλαστης περδικλαυτος σιαλογονος αλεγοποιος που ολα γυρω του νομιζει οτι χαλιγευονται διανυμετρανα ετσι και ο ποταπος ευαυτουλης σεργινευει προς αλλατρους περιοδευτιγολανους τροφοδορους απειροεστιαμετρικης διασωνης καλλιμπρας!αυτα ειχα να προσθεσω..ευχαριστω!
αυτή η καλλίμπρα με φοβίζει...
αυτο το ελαφρηντικο μονο στα δικαστηρια περναει...στις γυναικες οχιΑπο την στιγμη που καποιος εχει ποσταρει επισκεψη σε μπουρδελο δεν παιζει να πει τιποτα,εγω ανηκω σε αυτους...
Οσοι δεν ποσταρουν για πουτανες αλλα σε αλλα γενικα θεματα και δεν επισκεπτονται μπουρδελα μπορουν να το πουν αλλα και παλι θα την βαλουν σε σκεψεις,οτι κατι ψαχνουν εδω μεσα,χωρις λογο.
Το μονο θετικο λεγοντας το στην γκομενα ειναι οτι ισως σου αναγνωρισει το ελαφρυντικο της ειλικρινειας...ισως και οχι ομως
Ενα φραπε στο 4 παρακαλώ...
[size=9pt]1) Απο την στιγμη που καποιος εχει ποσταρει επισκεψη σε μπουρδελο δεν παιζει να πει τιποτα, εγω ανηκω σε αυτους...
2) Οσοι δεν ποσταρουν για πουτανες αλλα σε αλλα γενικα θεματα και δεν επισκεπτονται μπουρδελα μπορουν να το πουν αλλα και παλι θα την βαλουν σε σκεψεις, οτι κατι ψαχνουν εδω μεσα, χωρις λογο.
3) Το μονο θετικο λεγοντας το στην γκομενα ειναι οτι ισως σου αναγνωρισει το ελαφρυντικο της ειλικρινειας... ισως και οχι ομως[/size]
[size=9pt]Εμενα παντως η γυναικα μου, πολλες φορες καθεται μαζι μου και χαζευουμε τα post (για να μη σας πω οτι μερικες φορες επιμενει εκεινη να δωσω καποια απαντηση). Ειναι επιλογη μου να μπαινω σε καποιο site, οπως ειναι επιλογη μου ποια εφημεριδα θα διαβασω, τι τσιγαρα θα καπνισω κλπ. Εγω απλα της το ειπα, ειτε της αρεσει ειτε οχι, απο τη στιγμη που εγω γουσταρω να μπαινω θα μπαινω. Οποτε δεν της αφηνω και πολλες επιλογες. Μπαινω εκει. Γουσταρεις να κατσεις να χαζεψουμε μαζι; Εχει καλως. Αν δε γουσταρεις, μη γουσταρεις.[/size]