You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώρισα μια κοπέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Αλεκος2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 128
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Απο ολα αυτα, εντυπωση μου εκανε το παραπανω.... Τραχανα ε τραχανα!!!Και εγω γνωρισα εχθες μια κοπελα, [size=30pt]Ηπιαμε κανα δυο ποτα[/size], και αρχισαμε να χορευουμεΜετα καυλωσαμε και πηγαμε σπιτι μετα και
Ωραιο βραδυ ε stratige ?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Μεχρι και ο σερβιτορος σε φοβηθηκε και αλλαζε δρομο....
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Μεχρι και ο σερβιτορος σε φοβηθηκε και αλλαζε δρομο....
Εκλασε ο ανθρωπος ρε μετα τα πρωτα 5
λακισε σα περα
Επισκέπτης
Αξίζει Αλέκο....άμα είναι μουνάρα βρασ'τον τον χαρακτήρα ;)
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κάνε σχέση μαζί της αν σου αρέσειγνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
μην την παντρευτείς
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Και εγω γνωρισα εχθες μια κοπελα, Ηπιαμε κανα δυο ποτα, και αρχισαμε να χορευουμεΜετα καυλωσαμε και πηγαμε σπιτι μετα και
Ωραιο βραδυ ε stratige ?
τέλειο όμως......
γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
την σπιτωνεις.
πλαστογραφεις ενα βιβλιαριο με αυτην συνδικαιουχο στις καταθεσεις σου.
προσπαθεις (δηθεν) να βρεις ημερομηνιαν γαμου στον α. γεωργιο στη βουλιαγμενη καλοκαιρι (δεν υπάρχει για τα επομενα 20 χρονια οποτε εισαι ασφαλης).
περνεις μια (μαιμου) LV σταντα στην μανα της.
γαμας, τρως και πινεις μερχι το παραπανω παραμυθι εξαντληθει.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εκλασε ο ανθρωπος ρε μετα τα πρωτα 5και
λακισε σα περα
χμμμμ λαλακ + αφτερ κλαμπ σεξ...χμμμμμ
show me love thursdays W ? κυριολεκτικα?
Mακρια και αλαργα
Αλτέκο, καλησπέρα!
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
είσαι και εσύ και ο λαλακ δικοί μου άνθρωποι............
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
...
τη δερνεις αμα δε σε κερατωνει, τη παρατας ολογυμνη σε μια ερημια και τη βαζεις συνεχεια να βλεπετε ταινιες βαν νταμ.
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
τέλειο όμως......
Ηταν ονειρικη βραδια οντως
ξερεις πολλα εσυ Εκτορα ξερεις πολλα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ηταν ονειρικη βραδια οντως
ξερεις πολλα εσυ Εκτορα ξερεις πολλα
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
ρε αλεκο
.
.
.
ρε αλεκο
.
.
.
.
ρε συ δωσετης το κινητο μου για να δω ι θελει απο εσανε βρε και θα την κανονισω , ενοοια σου
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Aμα εχεις πρόβλημα με τον δασκαλο του καρατε φώναξε να φέρω τον κουνγκ φου μαστερ...
να του στείλουμε το Λίλα να του κάνει 2-3 κολπάκια να τον...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Αμα δει την τρυπα του λιλα θα την κανει ρε...να του στείλουμε το Λίλα να του κάνει 2-3 κολπάκια να τον...
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Αμα δει την τρυπα του λιλα θα την κανει ρε...
φαντάζεσαι να σε κυνηγάει ο Λίλας καυλωμένος να τον γαμήσεις??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις