Νέα

Γνώρισα μια κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αλεκος2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Και εγω γνωρισα εχθες μια κοπελα  
dance-079.gif
, Ηπιαμε κανα δυο ποτα
drinking-14.gif
, και αρχισαμε να χορευουμε
music-081.gif
music-091.gif
Μετα καυλωσαμε  :bigdick: :tits2: και πηγαμε σπιτι  :knockinb: μετα  :piss:  :shit: :shower: και  :sleeping:

Ωραιο βραδυ ε stratige ? :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
dance-079.gif
, [size=30pt]Ηπιαμε κανα δυο ποτα[/size]
drinking-14.gif
music-081.gif
music-091.gif
Μετα καυλωσαμε  :bigdick: :tits2: και πηγαμε σπιτι  :knockinb: μετα  :piss:  :shit: :shower: και  :sleeping:

Ωραιο βραδυ ε stratige ? :grin:
Απο ολα αυτα, εντυπωση μου εκανε το παραπανω....  Τραχανα ε τραχανα!!! :tooth: :tooth:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Kανα δυο μπουκαλια ηθελα να πω ρε , Αφου ετσι τα πιναμε
drinking-8.gif
    :tooth: :tooth:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μεχρι και ο σερβιτορος σε φοβηθηκε και αλλαζε δρομο.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αξίζει Αλέκο....άμα είναι μουνάρα βρασ'τον τον χαρακτήρα ;)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
κάνε σχέση μαζί της αν σου αρέσει
μην την παντρευτείς

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
dance-079.gif
, Ηπιαμε κανα δυο ποτα
drinking-14.gif
music-081.gif
music-091.gif
Μετα καυλωσαμε  :bigdick: :tits2: και πηγαμε σπιτι  :knockinb: μετα  :piss:  :shit: :shower: και  :sleeping:

Ωραιο βραδυ ε stratige ? :grin:

τέλειο όμως......  :smitten: :smitten: :smitten:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?

την σπιτωνεις.

πλαστογραφεις ενα βιβλιαριο με αυτην συνδικαιουχο στις καταθεσεις σου.

προσπαθεις (δηθεν) να βρεις ημερομηνιαν γαμου στον α. γεωργιο στη βουλιαγμενη καλοκαιρι (δεν υπάρχει για τα επομενα 20 χρονια οποτε εισαι ασφαλης).

περνεις μια (μαιμου) LV σταντα στην μανα της.

γαμας, τρως και πινεις μερχι το παραπανω παραμυθι εξαντληθει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...

τη δερνεις αμα δε σε κερατωνει, τη παρατας ολογυμνη σε μια ερημια και τη βαζεις συνεχεια να βλεπετε ταινιες βαν νταμ.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

ρε αλεκο
.
.
.
ρε αλεκο
.
.
.
.
ρε συ δωσετης το κινητο μου για να δω ι θελει απο εσανε βρε και θα την κανονισω , ενοοια σου  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Aμα εχεις πρόβλημα με τον δασκαλο του καρατε φώναξε να φέρω τον κουνγκ φου μαστερ... :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom