lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καλα ομορφη λεει ο τυποςΑν και δεν τον εχω για κοροιδο τον Αλεκαρα2
Γιατι ομως τοση μανια να παντρευτειε ομορφη γυναικα ρε τυποι???
Παρτε εκει καμια νταλικα να χετε το κεφαλι σας ησυχο.![]()
Θα σου κάνουμε παρέα εμείς![]()
αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια
![]()
Με την καλή έννοια το είπα
Την σωστη οπως ειπες.Εγω απ οτι καταλαβα ειναι παρτουζιαρα ρε αλεκο.Αν θες την παιρνεις και σιγουρα σε κανενα χρονο θα ψαχνεις δικηγορο για διαζυγιοευχαριστω τα εκλεκτα μελη για τις ως τωρα απαντησεις και ας προσπαθησουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο, το θεμα δεν προσφερεται για χαβαλε.
ο προορισμος του αντρα ειναι να κανει οικογενεια αφου πρωτα βρει τη σωστη γυναικα. αυτος λοιπον ειναι και ο στοχος μου με οποια κοπελα γνωριζω. για να πω την αληθεια, αν και ειμαι και γαμω τα ατομα, δεν ειχα και πολλες σχεσεις. για την ακριβεια μονο μια βλαμενη ειχα γκομενα παλαιοτερα. αυτη ομως, αν και δεν ειναι αινσταιν ειναι κοματακι εξυπνη και σε συνδιασμο με την εμφανιση της, ειναι μια γυναικα που οποισδηποτε θα ηθελε διπλα του. βεβαια το παρελθον της ειναι ...καπως... και αυτο με κανει επιφυλακτικο απεναντι της. αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια
βεβαια το παρελθον της ειναι ...καπως... και αυτο με κανει επιφυλακτικο απεναντι της. αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια
Πανω στην συζητηση που θα κανετε... κανε 2-3 βασικες και καιριες ερωτησεις μεσω των οποιων
θα αποσπασεις ουσιωδεις πληροφοριες για τον χαρακτηρα της.![]()
ευχαριστω τα εκλεκτα μελη για τις ως τωρα απαντησεις και ας προσπαθησουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο, το θεμα δεν προσφερεται για χαβαλε.
ο προορισμος του αντρα ειναι να κανει οικογενεια αφου πρωτα βρει τη σωστη γυναικα. αυτος λοιπον ειναι και ο στοχος μου με οποια κοπελα γνωριζω. για να πω την αληθεια, αν και ειμαι και γαμω τα ατομα, δεν ειχα και πολλες σχεσεις. για την ακριβεια μονο μια βλαμενη ειχα γκομενα παλαιοτερα. αυτη ομως, αν και δεν ειναι αινσταιν ειναι κοματακι εξυπνη και σε συνδιασμο με την εμφανιση της, ειναι μια γυναικα που οποισδηποτε θα ηθελε διπλα του. βεβαια το παρελθον της ειναι ...καπως... και αυτο με κανει επιφυλακτικο απεναντι της. αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια
δεν ειναι και κακο τυπεΟ ανθρωπος γεννιεται δεν φτιαχνεται.Αν η αλλη γεννηθει πουτανα ετσι θα παραμηνει
Ακριβωςδεν ειναι και κακο τυπε
κακο θα ειναι μονο για οποιον την παντρευτει![]()
δεν ειναι και κακο τυπε
κακο θα ειναι μονο για οποιον την παντρευτει![]()
απολυτε εισαι απολυτος στις κρισεις σου >
λειπουν και τα φιλαρακια μου η εριναλ και ο νατσοσκακας να μου πουν τη γνωμη τους ρε γαμωτο![]()