Νέα

Γνώρισα μια κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αλεκος2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Ο ένας την έδερνε, ο άλλος την παράτησε γυμνή, τι πράγματα είναι αυτά... Τέλος πάντων, επειδή φαίνεσαι άνθρωπος με συστολές, θα σου πρότεινα να μην της πεις στο μιλητό "να τα φτιάξουμε". Πες της ότι σου αρέσει, πιάσε της και λίγο το χεράκι, ρώτα αν είναι πουθενά κοντά και ο καράτε κιντ να είσαι καλυμμένος και βλέπεις... Αλλά για γάμο λίγο πρόωρο δεν είναι να το σκέφτεσαι ρε μεγάλε; Και στο ράφι να μείνεις τι έγινε; Θα σου κάνουμε παρέα εμείς  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν και δεν τον εχω για κοροιδο τον Αλεκαρα2

Γιατι ομως τοση μανια να παντρευτειε ομορφη γυναικα ρε τυποι???

Παρτε εκει καμια νταλικα να χετε το κεφαλι σας ησυχο.  :P
καλα ομορφη λεει ο τυπος
και ο παμμεγιστος bbwlover ομορφη την ελεγε την χοντρη :2funny:
αλεκο τυπε καμια φωτο να παρουμε ματι παιζει?

OP
OP
Αλεκος2

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ευχαριστω τα εκλεκτα μελη για τις ως τωρα απαντησεις και ας προσπαθησουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο, το θεμα δεν προσφερεται για χαβαλε.
ο προορισμος του αντρα ειναι να κανει οικογενεια αφου πρωτα βρει τη σωστη γυναικα. αυτος λοιπον ειναι και ο στοχος μου με οποια κοπελα γνωριζω. για να πω την αληθεια, αν και ειμαι και γαμω τα ατομα, δεν ειχα και πολλες σχεσεις. για την ακριβεια μονο μια βλαμενη ειχα γκομενα παλαιοτερα. αυτη ομως, αν και δεν ειναι αινσταιν ειναι κοματακι εξυπνη και σε συνδιασμο με την εμφανιση της, ειναι μια γυναικα που οποισδηποτε θα ηθελε διπλα του. βεβαια το παρελθον της ειναι ...καπως... και αυτο με κανει επιφυλακτικο απεναντι της. αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αλεκο κανε το κεφι σου προs το παρον.....και ασε το θεμα του γαμου
για το......αβεβαιο μελλον....Με το επομενο πακετο Ντελορ παιχτη μου
Κι αν σε ζορισουνε...Γαμπροs η μακαριτηs???
Τα γνωστα....."Αραβωνιαζομαι" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
:2funny: :2funny:

Με την καλή έννοια το είπα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια

αλλάζει παίχτη...αλλάζει και να σου εξηγήσω πώς...

πέρισυ, είχε 3 παράλληλες σχέσεις...φέτος θα'χει 5 μαζί με σένα.. άλλαξε κιόλας! τυχαίο ? Δε νομίζω!

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
ευχαριστω τα εκλεκτα μελη για τις ως τωρα απαντησεις και ας προσπαθησουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο, το θεμα δεν προσφερεται για χαβαλε.
ο προορισμος του αντρα ειναι να κανει οικογενεια αφου πρωτα βρει τη σωστη γυναικα. αυτος λοιπον ειναι και ο στοχος μου με οποια κοπελα γνωριζω. για να πω την αληθεια, αν και ειμαι και γαμω τα ατομα, δεν ειχα και πολλες σχεσεις. για την ακριβεια μονο μια βλαμενη ειχα γκομενα παλαιοτερα. αυτη ομως, αν και δεν ειναι αινσταιν ειναι κοματακι εξυπνη και σε συνδιασμο με την εμφανιση της, ειναι μια γυναικα που οποισδηποτε θα ηθελε διπλα του. βεβαια το παρελθον της ειναι ...καπως... και αυτο με κανει επιφυλακτικο απεναντι της. αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια
 Την σωστη οπως ειπες.Εγω απ οτι καταλαβα ειναι παρτουζιαρα ρε αλεκο.Αν θες την  παιρνεις και σιγουρα σε κανενα χρονο θα ψαχνεις δικηγορο για διαζυγιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
βεβαια το παρελθον της ειναι ...καπως... και αυτο με κανει επιφυλακτικο απεναντι της. αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια

Τύπε μου. Για να δείς αν αλλάζει το παρελθον της... πρεπει να βρεις τι το προκαλεσε....
αυτο που το προκαλεσε.... με βαση ποια συναισθηματικη της αδυναμια ταυτιζεται? συσχετιζεται?
Αν πχ εχει να κανει με την ταση της να μην μπορει να ελενξει τα συναισθηματα της και να θελει
να τα κανει ολα ΧΑΟΣ... τοτε μην προχωρησεις.....

Πανω στην συζητηση που θα κανετε... κανε 2-3 βασικες και καιριες ερωτησεις μεσω των οποιων
θα αποσπασεις ουσιωδεις πληροφοριες για τον χαρακτηρα της.  :)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

Αλεκο σε τρωει ο κολος σου και θες υποστηρικτες..
Αφου θες γαμο δεν κανει το κοριτσι και το ξερεις καλυτερα απο ολους.. σωστα?
Για γουστα παντως κανει αλλα τωρα που το σκεφτομαι ετσι οπως δηλωνεις και ψιλοαβγαλτος θα σε ισοπεδοσει.-
Ομως και αυτο καλο γιατι ειναι αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις, οποτε ντου! :rockon:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Ο ανθρωπος γεννιεται δεν φτιαχνεται.Αν η αλλη γεννηθει πουτανα ετσι θα παραμηνει

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Ο ανθρωπος γεννιεται δεν φτιαχνεται.Αν η αλλη γεννηθει πουτανα ετσι θα παραμηνει

OP
OP
Αλεκος2

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
δεν ειναι και κακο τυπε
κακο θα ειναι μονο για οποιον την παντρευτει :2funny:

απολυτε εισαι απολυτος στις κρισεις σου >:(

λειπουν και τα φιλαρακια μου η εριναλ και ο νατσοσκακας να μου πουν τη γνωμη τους ρε γαμωτο :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απολυτε εισαι απολυτος στις κρισεις σου >:(

λειπουν και τα φιλαρακια μου η εριναλ και ο νατσοσκακας να μου πουν τη γνωμη τους ρε γαμωτο :headbang:

α ναι που ειναι η εριναλ τυπε καιρο εχω να την δω
θα βρηκε καναν μουστερη απεξω και θα μας εκλασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom