Νέα

Γνώρισα μια κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αλεκος2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Αν ειναι τοσο ομορφη οπως λες μπορεις να το εκμεταλευτεις να οικονομισεις κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Αλεκος2

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αλεκο σε τρωει ο κολος σου και θες υποστηρικτες..
Αφου θες γαμο δεν κανει το κοριτσι και το ξερεις καλυτερα απο ολους.. σωστα?
Για γουστα παντως κανει αλλα τωρα που το σκεφτομαι ετσι οπως δηλωνεις και ψιλοαβγαλτος θα σε ισοπεδοσει.-
Ομως και αυτο καλο γιατι ειναι αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις, οποτε ντου! :rockon:

δεν κανει για γαμο λες ε?
οχι και αβγαλτος, τα κοριτσια στη φυλης και τη λιοσιων με ξερουν καλα.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
δεν κανει για γαμο λες ε?
οχι και αβγαλτος, τα κοριτσια στη φυλης και τη λιοσιων με ξερουν καλα.
  ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ    τοτε βγαλτην γρηγορα για δουλει και της αρεσει το  σπρωξιμο θα πιασει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειδες ρε φιλε για να μην τη γαμησω εγω, ψαχτηκε αλλου η τυπισα :headbang:

Τυπε ετσι κανουν δικε μου... για αυτο θελουν οπωσδηποτε γαμησι.

ΤΕΛΟΣ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΕΡΗ ΣΑΡΔΕΛΑ

χτυπα της και λιγο το κωλαρακι με αυτην γουσταρουν οι καριολες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ξεκιναs αναποδα μαλλον...Με την "προκαταβολικη" σκεψη/εννοια του γαμου, προτου καν την γνωρισειs.......Γιατι βιαζεσαι????Δεν θα κοψει τ αυγολεμονο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
φίλε Αλέκο...άκου τον Πυρόκαυλο..

για γάμο μάλλον όχι. Το μάλλον ίσως αλλάξει όταν και αν είστε μαζί πολύ καιρό μαζί οπότε και θα το κρίνεις εσύ. Κάνε κάτι..ρίξε τον μπούτζον σου..πέρνα καλά κι ότι κάτσει.. Στο κάτω κάτω δε κάνεις και κάτι κακό..με το να χεις μια ελεύθερη σχέση γι αρχή. :grin:

μετά τιμής...

ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ  ;) :sunglasses:
Απολυτα σωστη αποψη .... Αν και το θρεντ μυριζει μουφα στορυ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απολυτα σωστη αποψη .... Αν και το θρεντ μυριζει μουφα στορυ

Α δικιε μου ολα και ολα... ειναι ενταξει τυπος ο παμμεγιστος Αλεκος2
επειδη δεν σε πηγε βολτα με την μπεμπα Φυλης ξηγιεσαι σκουλικιαρικα???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαλαρωσε!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
Εσυ πας να ανατρέψεις την θεωρία μας. Την παίρνει ένας και ησυχάζουν οι υπόλοιποι. Τώρα θα την πάρεις εσυ και θα ξεσηκώνει τους υπόλοιπους.
:2on1: :2on1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εσυ πας να ανατρέψεις την θεωρία μας. Την παίρνει ένας και ησυχάζουν οι υπόλοιποι. Τώρα θα την πάρεις εσυ και θα ξεσηκώνει τους υπόλοιπους.
:2on1: :2on1:
Του μαθαινειs τα μυστικα μαs ομωs ετσι...... :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω ειναι να γνωρισω μια τωρα αλλα δεν ξερω τι απαντηση να της δωδω για το γνωστο θεμα. Τι εκανες τοσο καιρο? ετσι  :jerking:  η    :knockinb:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Καλα,ρε σεις,θα με πεθανουτε στο γελιο αποψε...που τα βρισκουτε μπαγασηδες...
Λοιπον,ΜΗ ΝΤΗ ΠΑΝΤΡΕΒΕΣΑΙ, ρε  συ ......
μας κανεις πλακα βραδυατικο,ετσι,αν ειναι  δυνατον...
Ακου,απο αυτο που  λες,...αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.

αυτη  ρε  ειναι  ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ  ρε συ,τι κελεπουρι ειναι  αυτο ,ρε,να μη βρισκω τιποτα και γω ρε  γαμωτο,ολες καπαρωμενες ρε πουστη μου,φτου!

v-man

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι πάντα ρίσκο. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για κανέναν. Εσύ ήδη αγχώνεσαι και υπάρχει κίνδυνος αυτό που φοβάσαι να το πάθεις. Τελικά μου φαίνεται ότι καλύτερα είναι να μην ξέρεις τίποτα για τον άλλον για να μην είσαι προκατειλημμένος.

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?

Mακρια και αλαργα  :sunglasses:

v-man

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε μου. Για να δείς αν αλλάζει το παρελθον της... πρεπει να βρεις τι το προκαλεσε....
αυτο που το προκαλεσε.... με βαση ποια συναισθηματικη της αδυναμια ταυτιζεται? συσχετιζεται?
Αν πχ εχει να κανει με την ταση της να μην μπορει να ελενξει τα συναισθηματα της και να θελει
να τα κανει ολα ΧΑΟΣ... τοτε μην προχωρησεις.....

Πανω στην συζητηση που θα κανετε... κανε 2-3 βασικες και καιριες ερωτησεις μεσω των οποιων
θα αποσπασεις ουσιωδεις πληροφοριες για τον χαρακτηρα της.  :)
Πολύ σωστός. Το συναίσθημα πολύ δύσκολα αλλάζει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
συμφωνω και εγω.γαμα και φυγε.τωρα βεβαια ολα ειναι σχετικα και αυτο που θα μετρησει κυριως ειναι η γνωμη σου.εμενα μπορει αν ειναι λαθος αλλα ετσι οπως μου τα ειπες ειναι να γαμας και να φευγεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom