nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Αν ειναι τοσο ομορφη οπως λες μπορεις να το εκμεταλευτεις να οικονομισεις κιολας
Αλεκο σε τρωει ο κολος σου και θες υποστηρικτες..
Αφου θες γαμο δεν κανει το κοριτσι και το ξερεις καλυτερα απο ολους.. σωστα?
Για γουστα παντως κανει αλλα τωρα που το σκεφτομαι ετσι οπως δηλωνεις και ψιλοαβγαλτος θα σε ισοπεδοσει.-
Ομως και αυτο καλο γιατι ειναι αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις, οποτε ντου!
α ναι που ειναι η εριναλ τυπε καιρο εχω να την δω
θα βρηκε καναν μουστερη απεξω και θα μας εκλασε.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τοτε βγαλτην γρηγορα για δουλει και της αρεσει το σπρωξιμο θα πιασει.δεν κανει για γαμο λες ε?
οχι και αβγαλτος, τα κοριτσια στη φυλης και τη λιοσιων με ξερουν καλα.
ειδες ρε φιλε για να μην τη γαμησω εγω, ψαχτηκε αλλου η τυπισα
Απολυτα σωστη αποψη .... Αν και το θρεντ μυριζει μουφα στορυφίλε Αλέκο...άκου τον Πυρόκαυλο..
για γάμο μάλλον όχι. Το μάλλον ίσως αλλάξει όταν και αν είστε μαζί πολύ καιρό μαζί οπότε και θα το κρίνεις εσύ. Κάνε κάτι..ρίξε τον μπούτζον σου..πέρνα καλά κι ότι κάτσει.. Στο κάτω κάτω δε κάνεις και κάτι κακό..με το να χεις μια ελεύθερη σχέση γι αρχή.
μετά τιμής...
ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
Απολυτα σωστη αποψη .... Αν και το θρεντ μυριζει μουφα στορυ
Εσυ πας να ανατρέψεις την θεωρία μας. Την παίρνει ένας και ησυχάζουν οι υπόλοιποι. Τώρα θα την πάρεις εσυ και θα ξεσηκώνει τους υπόλοιπους.γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
Του μαθαινειs τα μυστικα μαs ομωs ετσι......Εσυ πας να ανατρέψεις την θεωρία μας. Την παίρνει ένας και ησυχάζουν οι υπόλοιποι. Τώρα θα την πάρεις εσυ και θα ξεσηκώνει τους υπόλοιπους.
ουπς σορρυ μου ξέφυγε!!!!!!!!!!!!Του μαθαινειs τα μυστικα μαs ομωs ετσι......
τυπε ναι ειναι για γαμο
εχεις ακουσει που λενε παντρεψου να γαμησουμε?
αχαχαχα ρε τον κερατατυπε ναι ειναι για γαμο
εχεις ακουσει που λενε παντρεψου να γαμησουμε?
γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
Πολύ σωστός. Το συναίσθημα πολύ δύσκολα αλλάζει.Τύπε μου. Για να δείς αν αλλάζει το παρελθον της... πρεπει να βρεις τι το προκαλεσε....
αυτο που το προκαλεσε.... με βαση ποια συναισθηματικη της αδυναμια ταυτιζεται? συσχετιζεται?
Αν πχ εχει να κανει με την ταση της να μην μπορει να ελενξει τα συναισθηματα της και να θελει
να τα κανει ολα ΧΑΟΣ... τοτε μην προχωρησεις.....
Πανω στην συζητηση που θα κανετε... κανε 2-3 βασικες και καιριες ερωτησεις μεσω των οποιων
θα αποσπασεις ουσιωδεις πληροφοριες για τον χαρακτηρα της.
συμφωνω και εγω.γαμα και φυγε.τωρα βεβαια ολα ειναι σχετικα και αυτο που θα μετρησει κυριως ειναι η γνωμη σου.εμενα μπορει αν ειναι λαθος αλλα ετσι οπως μου τα ειπες ειναι να γαμας και να φευγεις.γαμα και φυγε....