Νέα

Γνώρισα μια κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αλεκος2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
λοιπον γκαβλιαρηδες εχω νεα. περασα καιρος και με την κοπελα δεν ειχα επαφες περα απο ενα γεια οποτε βρισκομαστε τυχεα. και τσουπ χτες βραδι με περνει τηλεφονο και αρχιζει να με ρωτα τι κανω που χαθηκα και αλλα πολλα. μιλισαμε μερικα λεπτα και που ειπε οτι θα ηταν σε ενα καφε με μια φιλη της. ομως εγω ειχα κανονισει με εναν φιλο να παμε φυλης να γαμησουμε και της ειπα οτι ειμαι κρυομενος. της υποσχεθηκα να την παρω τηλεφωνο σημερα να βγουμε για ποτο. ομως τωρα που την περνω τηλεφωνο δε το σηκωνει. γιατι ? να θυμωσε που δεν πηγα χτες στο καφε που ηταν με την φιλη της ? τι να κανω να επιμενω ?

δικε μου κραταει χρονια αυτη η κολονια...ακομη δεν εχεις ξεκαθαρισει τα πραγματα?

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
λοιπον γκαβλιαρηδες εχω νεα. περασα καιρος και με την κοπελα δεν ειχα επαφες περα απο ενα γεια οποτε βρισκομαστε τυχεα. και τσουπ χτες βραδι με περνει τηλεφονο και αρχιζει να με ρωτα τι κανω που χαθηκα και αλλα πολλα. μιλισαμε μερικα λεπτα και που ειπε οτι θα ηταν σε ενα καφε με μια φιλη της. ομως εγω ειχα κανονισει με εναν φιλο να παμε φυλης να γαμησουμε και της ειπα οτι ειμαι κρυομενος. της υποσχεθηκα να την παρω τηλεφωνο σημερα να βγουμε για ποτο. ομως τωρα που την περνω τηλεφωνο δε το σηκωνει. γιατι ? να θυμωσε που δεν πηγα χτες στο καφε που ηταν με την φιλη της ? τι να κανω να επιμενω ?

τυπε μην το βαζεις κατω,να επιμεινεις.σε αλλα 3 χρονια μπορει να απαντησει το τηλεφωνο  :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αλέκο το μωρό έμαθε πως θα ντυνοσουν στο ραντεβού;γιατί αν το μάθει θα πέσει σαν ώριμο φραγκοσταφυλλο :grin:

OP
OP
Αλεκος2

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αλέκο το μωρό έμαθε πως θα ντυνοσουν στο ραντεβού;γιατί αν το μάθει θα πέσει σαν ώριμο φραγκοσταφυλλο :grin:

μωρη φραπα μη μου κολας εμενα γιατι θα σε  :fuck1: παραφυση και κατα φυση
πως θες να ντυθω σα λετσος, αφου ξερεις οτι κανω και γαμω τα ντυσηματα. χτες στη φυλης σε οποιο μπορδελο εμπενα οι πουτανες με βλεπαν κια γκαβλωνανε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πως θες να ντυθω σα λετσος, αφου ξερεις οτι κανω και γαμω τα ντυσηματα. χτες στη φυλης σε οποιο μπορδελο εμπενα οι πουτανες με βλεπαν κια γκαβλωνανε
ζηλεύω :tits2:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε μπας κ είσαι φιλος του κωστακη που παει με κουστουμι φυλης;  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom