Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μην είστε απόλυτοι... εξάλλου και το tinder μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι! Ρομπότ μπαίνουν? ΟΚ, μπαίνουν και ρομπότ αλλά πόσα? Κατά τα άλλα, όλες οι ηλικίες ψάχνουν ότι φαντάζεστε! Σπόνσορσιπ, πούτσο, σχέση, γάμο, κτλ, κτλ. Τη σήμερον ημέρα δεν νομίζω να υπάρχουν καλούπια!

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μην είστε απόλυτοι... εξάλλου και το tinder μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι! Ρομπότ μπαίνουν? ΟΚ, μπαίνουν και ρομπότ αλλά πόσα? Κατά τα άλλα, όλες οι ηλικίες ψάχνουν ότι φαντάζεστε! Σπόνσορσιπ, πούτσο, σχέση, γάμο, κτλ, κτλ. Τη σήμερον ημέρα δεν νομίζω να υπάρχουν καλούπια!

Συμφωνώ αλλά το tinder δουλεύει σε μη πουριτανικές κοινωνίες και κυρίως σε Αθήνα και Σαλόνικα.
Στις υπόλοιπες πόλεις η άλλη δεν ρισκάρει να φτιάξει πραγματικό προφίλ tinder(ψεύτικο όνομα,φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο κτλ) για να μην την κράξουν οι γνωστοί της. Το οποίο κατά την γνώμη μου είναι ηλίθιο αλλά anyway.
Επίσης, παίζουν ΠΑΡΑ πολλές σαβούρες όπως και catfish. Άλλη περιμένεις ότι θα δεις και άλλη σου βγαίνει.

Στην υπόλοιπη ευρώπη πλέον το tinder είναι must και έχεις αναλογικά και καλά αποτελέσματα.

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
58.496
Πόντοι
16.131
δεν θελω να επιβαλω τιποτε. Εσυ το κανεις. Εδώ λεμε ότι εχει γυναικα ακομη και μετα τα 50 και είναι σουπερ. Αυτό λεμε,εσυ θες να πεις κατι άλλο. Συμφωνω και τις 25χονες και για τις 35 χρονες αλλα λεω πως και μια γυναικα στα 50... μπορει να είναι και και με ωραιο σωμα και φωτια στο κρεβατι.
[/quote

εεεεεετσι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Συμφωνώ αλλά το tinder δουλεύει σε μη πουριτανικές κοινωνίες και κυρίως σε Αθήνα και Σαλόνικα.
Στις υπόλοιπες πόλεις η άλλη δεν ρισκάρει να φτιάξει πραγματικό προφίλ tinder(ψεύτικο όνομα,φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο κτλ) για να μην την κράξουν οι γνωστοί της. Το οποίο κατά την γνώμη μου είναι ηλίθιο αλλά anyway.
Επίσης, παίζουν ΠΑΡΑ πολλές σαβούρες όπως και catfish. Άλλη περιμένεις ότι θα δεις και άλλη σου βγαίνει.

Στην υπόλοιπη ευρώπη πλέον το tinder είναι must και έχεις αναλογικά και καλά αποτελέσματα.

Πάντα ήμασταν καμια 10αριά χρόνια πίσω από την ευρώπη και 30 από αμερική. Κάνε λιγο υπομονή! :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε παιδιά γιατι κατηγορείτε συνέχεια τις γυναίκες που αφού γλεντήσουν θέλουν να βρούν έναν άνθρωπο να τακτοποιηθούν κι αυτές;
Για εμένα αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι όμως να γυρνάς να μου γαμιέσαι με το κάθε παρτσακλό , να έχεις επίπεδο κάτω του μηδενός και να κοιτάς να αποκατασταθείς με κάποιον πολύ ανώτερο σου.
Π.χ.
Πριν μερικά χρόνια είχα μια βυζαρού γκόμενα,καλό παιδί, κορμάρα(οταν βγαίναμε φόραγε κολλητά και μας κοιτάγανε όλοι με λιγούρα) αλλά  μυαλό για τα μπάζα.Παρ'όλα αυτά βρισκόμασταν της τον έριχνα , πηγαίναμε για ποτά, φαγητά , της τα πλήρωνα όλα(γιατι γούσταρα και παρ'όλα αυτά κανα δυο φορές είχαμε πλακωθεί γιατι ήθελε να πληρώσει αυτή, αλλα και πάλι δεν την άφησα), εννοείται ότι γαμούσα και αλλού μέχρι που άρχισε να μου σπάει τα παπαρια να παντρευτούμε. Συνέχιζα να γαμάω, μέχρι που μου είπε "Ή το πάμε σοβαρα ή τέλος" και ήρθε το τέλος. Δεν το μετάνιωσα γιατι το επίπεδο της , ήταν πολύ χαμηλό για να την έχω κάθε μέρα πάνω απο το κεφάλι μου.
Και τι εννοώ χαμηλό επίπεδο. Μίλαγε σαν τον φίλο μου τον "Αμπλαούμπλα". Συνέχεια ανέβαζε φώτο στο fb και κοινοποιήσεις που είμαστε. Είχα πάει ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου(κυριολεκτικά) και αυτή ανέβαζε πάλι μαλακίες δημόσια για εμάς κλπ κλπ. Επίσης  ένα βράδυ είχε σκυλοκαβλώσει και μου έστελνε φώτο με τα βυζόμπαλα και το string. Εγώ θεώρησα σωστό να σβήσω τις φώτο που φαινόταν η φάτσα της και να κρατήσω τις άλλες.
Λές "Άη γαμήσου. Γιατί να φορτωθώ εγώ το παλτό;"
Τλσπ. Τελικά την άφησε έγκυο ένα μοσχάρι και παντρεύτηκαν και ησυχάσαμε. Με μια κοπέλα όμως που υπάρχει συνεννόηση και εκπέμπει κάποιος στο ίδιο μήκος κύματος ομως δεν είναι κακό να κάνει κάποιος μια οικογένεια.
Άλλωστε, άντρες είμαστε.
Πάντα θα γαμάμε απο εδώ και απο 'κει!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

paliosa

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
....εχεις δικιο ....μια αντιστοιχη περιπτωση μου ετυχε κι εμενα αλλα για μικρο χρονικο διαστημα ...δεν χρειαζεται να ρημαξεις τη ζωη σου με τετοιες περιπτωσεις

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Ξερει κανεις τι μερος του λογου ειναι αυτην εδω φαινετε να ειναι του επαγγελματος

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Στοίχημα παίζει κάποιος μάγκας στις πλάτες φουκαράδων...
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Η καλυτερη περιοδο για να ριξετε στα φβ. ινστ. γκομενα ειναι αυτες τις μερες..ολες ειναι μεσα και ψαχνονται μιας και εχουν κοψει τις εξοδους. :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η καλυτερη περιοδο για να ριξετε στα φβ. ινστ. γκομενα ειναι αυτες τις μερες..ολες ειναι μεσα και ψαχνονται μιας και εχουν κοψει τις εξοδους. :grin:

Ίσα ίσα... τώρα κάθεται σπίτι και δεν έχει καμιά πρόθεση να βγει! Πόσο μάλλον να γαμηθεί με τον οποιοδήποτε!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Ίσα ίσα... τώρα κάθεται σπίτι και δεν έχει καμιά πρόθεση να βγει! Πόσο μάλλον να γαμηθεί με τον οποιοδήποτε!
Μην το λες..το πρωι που περασα απο παραλιακη της τανας γινοταν! ο κοσμος δεν βαζει μυαλο αν δεν αρχιζει να ξεφευγει η κατασταση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Φίλε με ήλιο και 20+ βαθμούς που είχε το μεσημέρι,ποιος κάθεται σπίτι;Αναστενάξαν οι καφετέριες

Αυτόν τον καιρό περιμένουν όλοι,τα μουνιά για να ξεβρακωθούν και οι άντρες για να παίρνουν μάτι

• Like
Αντιδράσεις: jim28

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Φίλε με ήλιο και 20+ βαθμούς που είχε το μεσημέρι,ποιος κάθεται σπίτι;Αναστενάξαν οι καφετέριες

Αυτόν τον καιρό περιμένουν όλοι,τα μουνιά για να ξεβρακωθούν και οι άντρες για να παίρνουν μάτι
Δεν ξερει μικρος ειναι.. :grin:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Αυτό το "Spiros" στο όνομα της/του δεν σε ανησυχεί;
Τελικα η τυπισα ανεβασε βιντεο και λεει φορα παρτιδα (για να ταισει τα παιδια της οπως λεει) οτι ειναι του επαγγελματος και παιρνει 50 ευρω , στις πληροφοριες του προφιλ εχει και τηλεφωνο

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Τελικα η τυπισα ανεβασε βιντεο και λεει φορα παρτιδα (για να ταισει τα παιδια της οπως λεει) οτι ειναι του επαγγελματος και παιρνει 50 ευρω , στις πληροφοριες του προφιλ εχει και τηλεφωνο
Μαλλον πρεπει να στειλω αιτημα για να δω αυτα που λες,τωρα δεν εμφανιζεται κατι.Την ειχα πετυχει στο baddoο παντως τη συγκεκριμενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom