Ρε παιδιά γιατι κατηγορείτε συνέχεια τις γυναίκες που αφού γλεντήσουν θέλουν να βρούν έναν άνθρωπο να τακτοποιηθούν κι αυτές;
Για εμένα αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι όμως να γυρνάς να μου γαμιέσαι με το κάθε παρτσακλό , να έχεις επίπεδο κάτω του μηδενός και να κοιτάς να αποκατασταθείς με κάποιον πολύ ανώτερο σου.
Π.χ.
Πριν μερικά χρόνια είχα μια βυζαρού γκόμενα,καλό παιδί, κορμάρα(οταν βγαίναμε φόραγε κολλητά και μας κοιτάγανε όλοι με λιγούρα) αλλά μυαλό για τα μπάζα.Παρ'όλα αυτά βρισκόμασταν της τον έριχνα , πηγαίναμε για ποτά, φαγητά , της τα πλήρωνα όλα(γιατι γούσταρα και παρ'όλα αυτά κανα δυο φορές είχαμε πλακωθεί γιατι ήθελε να πληρώσει αυτή, αλλα και πάλι δεν την άφησα), εννοείται ότι γαμούσα και αλλού μέχρι που άρχισε να μου σπάει τα παπαρια να παντρευτούμε. Συνέχιζα να γαμάω, μέχρι που μου είπε "Ή το πάμε σοβαρα ή τέλος" και ήρθε το τέλος. Δεν το μετάνιωσα γιατι το επίπεδο της , ήταν πολύ χαμηλό για να την έχω κάθε μέρα πάνω απο το κεφάλι μου.
Και τι εννοώ χαμηλό επίπεδο. Μίλαγε σαν τον φίλο μου τον "Αμπλαούμπλα". Συνέχεια ανέβαζε φώτο στο fb και κοινοποιήσεις που είμαστε. Είχα πάει ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου(κυριολεκτικά) και αυτή ανέβαζε πάλι μαλακίες δημόσια για εμάς κλπ κλπ. Επίσης ένα βράδυ είχε σκυλοκαβλώσει και μου έστελνε φώτο με τα βυζόμπαλα και το string. Εγώ θεώρησα σωστό να σβήσω τις φώτο που φαινόταν η φάτσα της και να κρατήσω τις άλλες.
Λές "Άη γαμήσου. Γιατί να φορτωθώ εγώ το παλτό;"
Τλσπ. Τελικά την άφησε έγκυο ένα μοσχάρι και παντρεύτηκαν και ησυχάσαμε. Με μια κοπέλα όμως που υπάρχει συνεννόηση και εκπέμπει κάποιος στο ίδιο μήκος κύματος ομως δεν είναι κακό να κάνει κάποιος μια οικογένεια.
Άλλωστε, άντρες είμαστε.
Πάντα θα γαμάμε απο εδώ και απο 'κει!!!