Επισκέπτης
Τι θες να πεις με αυτο σαντμαν; Καλα να παθει;
ντοπα τι εχεις να πεις για το θεμα?Τι θες να πεις με αυτο σαντμαν; Καλα να παθει;
Άμα του είπε η άλλη ότι είναι ανω των 18,μπήκε και στο αυτοκινητό του και πήγαν και στο δάσος,τί περίμενε;Να κόψουν ραδίκια;
Οταν και αν αποκτησεις τα λεφτα τοτε θα μπορεσεις να με καταλαβεις. Στη θεωρια, δεν προκειται ποτε και ο καθενας θα λεει ασκοπα τα δικα του.
Καλη συνεχεια.
με ολο το σεβασμο ειναι gilfΞερει κανεις τι μερος του λογου ειναι αυτο το μιλφ
Κλασική περίπτωση βλάβης. Πιο πλαστικό κι από εμφιαλωμένο μπουκάλι.Ξερει κανεις τι μερος του λογου ειναι αυτο το μιλφ
κ βαλε λεμε..με ολο το σεβασμο ειναι gilf
Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το προφίλ? Αν είναι fake έστω?
Έχω διαβάσει πολλες φορές εδώ μέσα περί on-line dating ότι οι γκομενες είναι είτε μπάζα,είτε attetion whores..
Ίσως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι γτπ και στο θέμα on-line dating,αλλά στο εξωτερικό δεν ισχύει αυτό.
Είμαι γραμμένος σε ένα τοπικό portal της πόλης που μένω, στο οποίο αναφέρονται οι δραστηριότητες,εκδηλώσεις,κ.λ.π. της πόλης, αλλά έχει και ένα section για γνωριμίες.
Μπήκα άγρια χαράματα να κάνω κράτηση για μια συναυλία και με ένα καλό προφίλ ο ρυθμός μηνυμάτων στις 6 το πρωί ήταν
Και όχι από μπάζα..
Η συγκεκριμένη απάντησε μέσα σε 3 λεπτά και από το πρώτο μήνυμα γράφει:"Θα σε συναντούσα ευχαρίστως"
Ξέρω ότι στην Ελλάδα μια αντίστοιχης εμφάνισης ελληνίδα, θα απαντούσε μονολεκτικά μετά από 3 μέρες.
Τέσπα, μην υποτιμάτε το on-line dating,απλά στην Ελλάδα δεν..