Επισκέπτης
πειτε καμια ιστορια απι γαμισια που επεσανΈτσι! Αυτες οι εποχες δεν προκειται να ξαναέρθουν τουλαχιστον οχι συντομα!
πειτε καμια ιστορια απι γαμισια που επεσανΈτσι! Αυτες οι εποχες δεν προκειται να ξαναέρθουν τουλαχιστον οχι συντομα!
Για να καυλώσεις;πειτε καμια ιστορια απι γαμισια που επεσαν
Φοιτητής τότε γνώρισα μια γκόμενά απο Κομοτηνή η οποία θα κατέβαινε Αθήνα κάποια στιγμή. Είχα σχέση με ενα γκομενάκι τότε. Παίζει να της το είχα πει. Τλσπ κατέβηκε και την γαμησα αρκετές φορές. Μου είχε κανει εντύπωση γιατί ήξερε τι ήθελε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι την είχαν παρτουζωσει δυο τύποι και γούσταρε. Με το πέρασμα των χρόνων έκανε πολλές παρτουζες τις περισσότερες φορές με πολλους άντρες. Ποτε δεν κατάλαβα την ψυχοσυνθεση της. Εμφανισιμη γυναίκα, μορφωμένη γιατί κάθεται και την παρτουζωνουν αντί να βρει κάποιον να αραξει. Τελευταία φορά ντην ειδα το 13. Είχα πάει εκεί που δουλεύει. Αρκετά μακριά απο Αθήνα. Μου έλεγε πόσο πολύ το έχει προχωρήσει μεντο σεξ. Σαδομαζο παρτουζες και οτι μπορεί να φανταστεί κανεις. Σιχάθηκα και δεν τη γαμησα τις 5 μέρες.που έμεινα στην πόλη. Τσαντιστηκε. Εμπειρία ομως η τύπισσα. Και να σκεφτεί κανείς, οτι κάποιοι κομπλεξικοί με κοροιδευαν για το τσατ irc που έμπαινα.πειτε καμια ιστορια απι γαμισια που επεσαν
τυπε δεν ειναι θεμα ψυχοσυνθεσης αλλα θεμα καυλας...αυτο την εφτιαχνε αυτο εκανε!Φοιτητής τότε γνώρισα μια γκόμενά απο Κομοτηνή η οποία θα κατέβαινε Αθήνα κάποια στιγμή. Είχα σχέση με ενα γκομενάκι τότε. Παίζει να της το είχα πει. Τλσπ κατέβηκε και την γαμησα αρκετές φορές. Μου είχε κανει εντύπωση γιατί ήξερε τι ήθελε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι την είχαν παρτουζωσει δυο τύποι και γούσταρε. Με το πέρασμα των χρόνων έκανε πολλές παρτουζες τις περισσότερες φορές με πολλους άντρες. Ποτε δεν κατάλαβα την ψυχοσυνθεση της. Εμφανισιμη γυναίκα, μορφωμένη γιατί κάθεται και την παρτουζωνουν αντί να βρει κάποιον να αραξει. Τελευταία φορά ντην ειδα το 13. Είχα πάει εκεί που δουλεύει. Αρκετά μακριά απο Αθήνα. Μου έλεγε πόσο πολύ το έχει προχωρήσει μεντο σεξ. Σαδομαζο παρτουζες και οτι μπορεί να φανταστεί κανεις. Σιχάθηκα και δεν τη γαμησα τις 5 μέρες.που έμεινα στην πόλη. Τσαντιστηκε. Εμπειρία ομως η τύπισσα. Και να σκεφτεί κανείς, οτι κάποιοι κομπλεξικοί με κοροιδευαν για το τσατ irc που έμπαινα.
Φοιτητής τότε γνώρισα μια γκόμενά απο Κομοτηνή η οποία θα κατέβαινε Αθήνα κάποια στιγμή. Είχα σχέση με ενα γκομενάκι τότε. Παίζει να της το είχα πει. Τλσπ κατέβηκε και την γαμησα αρκετές φορές. Μου είχε κανει εντύπωση γιατί ήξερε τι ήθελε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι την είχαν παρτουζωσει δυο τύποι και γούσταρε. Με το πέρασμα των χρόνων έκανε πολλές παρτουζες τις περισσότερες φορές με πολλους άντρες. Ποτε δεν κατάλαβα την ψυχοσυνθεση της. Εμφανισιμη γυναίκα, μορφωμένη γιατί κάθεται και την παρτουζωνουν αντί να βρει κάποιον να αραξει. Τελευταία φορά ντην ειδα το 13. Είχα πάει εκεί που δουλεύει. Αρκετά μακριά απο Αθήνα. Μου έλεγε πόσο πολύ το έχει προχωρήσει μεντο σεξ. Σαδομαζο παρτουζες και οτι μπορεί να φανταστεί κανεις. Σιχάθηκα και δεν τη γαμησα τις 5 μέρες.που έμεινα στην πόλη. Τσαντιστηκε. Εμπειρία ομως η τύπισσα. Και να σκεφτεί κανείς, οτι κάποιοι κομπλεξικοί με κοροιδευαν για το τσατ irc που έμπαινα.
πειτε καμια ιστορια απι γαμισια που επεσαν
Τυπε κυκλοφορουσαν αμαξια και λεφτα τοτε. Γι αυτο εβγαιναν οι γκομενες. Τωρα μπαντου βαζεις για να ερθει η γκομενα σπιτι σου και να φερει και τιποτα φαγωσιμο.Τι να πεις βρε τυπε. Αφου θα βρεθουν καποιοι που θα σε πουν φιδι επειδη ακριβως σε αυτους ποτε δεν ετυχε τιποτα και το νιμου το βλεπουν μονο στα ονειρα τους. Οποτε κρατα τις εμπειριες για εσενα .
Το badoo παντως εποχη 2007 -08 -09 ηταν πολυ δυνατο και εβγαζες ανετα πακετο ακομα και τελευτεα στιγμη για βραδυ.
Τι να πεις βρε τυπε. Αφου θα βρεθουν καποιοι που θα σε πουν φιδι επειδη ακριβως σε αυτους ποτε δεν ετυχε τιποτα και το νιμου το βλεπουν μονο στα ονειρα τους. Οποτε κρατα τις εμπειριες για εσενα .
Το badoo παντως εποχη 2007 -08 -09 ηταν πολυ δυνατο και εβγαζες ανετα πακετο ακομα και τελευτεα στιγμη για βραδυ.
Ωραίος!!!!λαρισα 2008-9 περιπου απο badoo μιλαω με μεγαλυτερη μου . απο αλλη πολη τελικα κανονιζουμε συναντηση ερχετε και ηταν πολυ πιο χοντρη απο τις φωτο . τελικα πεσανε φιλια και φασωμα λογω αγαμιας με το φοβο μη μας δει κανα ματι και ξεφτιλιστω αλλα μετά στο αμαξι της μου πηρε περιποιημενη πιτα λογο περιοδου. ωραιες εποχες και οντως δουλευε το badoo
Τυπε κυκλοφορουσαν αμαξια και λεφτα τοτε. Γι αυτο εβγαιναν οι γκομενες. Τωρα μπαντου βαζεις για να ερθει η γκομενα σπιτι σου και να φερει και τιποτα φαγωσιμο.
λαρισα 2008-9 περιπου απο badoo μιλαω με μεγαλυτερη μου . απο αλλη πολη τελικα κανονιζουμε συναντηση ερχετε και ηταν πολυ πιο χοντρη απο τις φωτο . τελικα πεσανε φιλια και φασωμα λογω αγαμιας με το φοβο μη μας δει κανα ματι και ξεφτιλιστω αλλα μετά στο αμαξι της μου πηρε περιποιημενη πιτα λογο περιοδου. ωραιες εποχες και οντως δουλευε το badoo
ναι ρε τυπε τις βλεπεις σε αυτο το τηλεπαιχνιδι με τα μοντελα ολες ψωνισμενες ειναι. Ομορφες ασχημες η μυτη στο Θεο.αυτες ηταν χρυσές εποχές ρε τυπε.
Βασικα η δεκαετια 2000-2010
μετά βγηκε το κουμπάκι λαϊκ και το Ιντερνετ χάλασε μπηκανε ολα τα δηθεν μοντέλα
για να κλεισουν καμια δουλεια με φωτογραφησεις και πρακτορια
ναι ρε τυπε τις βλεπεις σε αυτο το τηλεπαιχνιδι με τα μοντελα ολες ψωνισμενες ειναι. Ομορφες ασχημες η μυτη στο Θεο.
μόλις μου εμφανίστηκε μήνυμα στο Instagram από μια πολύ όμορφη 100 ευρώ 3 φορές τα αρκεί να στείλεις πρώτα τα λεφτά στον μανατζερ στην κρητη χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα καλο εεεεεε !!!!!