scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Swingersτι εννοεις κατηγορια ζευγαριων?
Swingersτι εννοεις κατηγορια ζευγαριων?
Swingers
Τι γνώμη έχετε για το dod?
Ειμαι τελειως καινουργιος στο badoo...To 2o χειροτερο μετα το badoo.
Ειμαι τελειως καινουργιος στο badoo...
Τι να προσεξω? Υπαρχουν κοπελες με πραγματικα προφιλ μεν,αλλα γινεται χαμος απο ξενα,απο ψευτικα και απο μοντελα με χιλιαδες likes..αυτες δεν τις ακουμπαω καν...
Συμβουλες?
Καλησπέρα .
Για το Adultfinder24 έχει κάποιος γνώμη-εμπειρία ?
Ειμαι τελειως καινουργιος στο badoo...
Τι να προσεξω? Υπαρχουν κοπελες με πραγματικα προφιλ μεν,αλλα γινεται χαμος απο ξενα,απο ψευτικα και απο μοντελα με χιλιαδες likes..αυτες δεν τις ακουμπαω καν...
Συμβουλες?
Τεράστια μαλακία, νομίζω ότι δεν υπάρχει ούτε 1 αληθινό προφίλ μεσα εκεί και οι συνομιλίες είναι ψεύτικες για να βάλεις λεφτά. Δεν έχω βάλει ποτέ φυσικά και έχω μαζέψει νομίσματα αλλά δεν έχω που να τα χρησιμοποιήσω γιατί όλα τα προφίλ είναι μούφαΜαγκες καλησπερα το eurofling το γνωρίζετε σαν σαιτ;ειναι σωστο η μουφα;κ αν ναι ας μοιραστει καποιος εμπειρια με καποια αν εχει
Έχω πάρει αρκετά γκομενάκια από το baddo και πολύ καλής εμφάνισης μπορώ να πω. Τα περισσότερα ήταν ελληνίδες τουρίστριες αποφάσισμένες για γαμήσι, έχω πάρει όμως και ντόπιες αλλά με αρκετό τσατ και πολλές απορρίψεις. Απο φβ δεν έχω γαμήσει γτ ο κύκλος μου είναι περιορισμένος και δεν μπορούσα να το ρισκάρω, αλλά μια φορά με είχε πιάσει κώτσο ένα καυλάκι που μου είχε στείλει αίτημα φιλίας και μόλις το αποδέχτηκα μου έκανε βιντεοκλήση και αφού μιλούσαμε για κανά 5 λεπτο και το πήγαινε έντονα στο καυλάντισμα μου ζήτησε 25άρα paysafe..Μέσα στον καυλωμό μου κι εγώ, πήρα τον κολλητό μου τον περιπτέρα, της την έστειλα και έμεινα με το πουλί στο χερί και με block.. Μια περίοδο πριν 3-4 χρόνια είχα πάρει μερικά καλά μωρά από το sxeseis αλλά εκεί μόνο επί πληρωμή. Τώρα εδώ και κανά 6μηνο έχω κολλήσει με το erodate που δυστυχώς κι εκεί πληρώνεις αλλά πηδάς εύκολα και υπάρχουν και αρκετά αξιόλογα και κατασταλαγμένα μωρά, κυρίως παντρεμένες
μιας και αναφερεις το Μπαντού, ρε σύ, πολύ με βασανίζει αυτό το σάϊτ. ...
Πώς πληρώνεις εκεί; Γιατί μου ζητάνε πληρωμή με κάρτα για να γίνω κανονικό μέλος ( και να μπορώ κατ' επέκταση να στείλω μήνυμα σε όποια θέλω) αλλά λόγω κάπιταλ, το σύστημα δεν δέχεται ...
κάνω κάτι λάθος ;
Επιπλέον γιατί μπορώ να κάνω τσάτ μόνο με κάποιες και όχι με όλες ; Πρέπει πρίν να σε έχει 'εγκρίνει'' η τύπισα ;
Δεν γνωρίζω πώς γίνεται η πληρωμή φιλαράκι, μια φορά που μου έβγαλε μια προσφορά για να αγοράσω κάποια credits με sms το έκανα και δεν μου τα πίστωσε ποτέ! Γενικά πάντως στο συγκεκριμένο site δεν θα πλήρωνα γιατί πάρα πολλές μπαίνουν από περιέργεια και μόνο, και επίσης μπαίνουν και αρκετές που ψάχνουν αγάπες και λουλούδια και προσωπικά ώς παντρεμένος δεν ψάχνω κάτι τέτοιο. Τώρα στο θέμα του τσατ θεωρώ ότι είναι ψιλολαχείο η φάση και ότι μπορείς και μιλάς ελεύθερα με τύπισσες που δεν έχουν ανεβασμένη δημοτικότητα. Γκόμενες που έχουν ανεβασμένες φωτογραφίες και κλειδωμένες είναι πολύ σπάνιο να μπορέσεις να τους μιλήσεις αν δεν είσαι premium μέλος.. Τον τελευταίο καιρό βέβαια σε αφήνει να μιλάς με πολλές αρκεί να δεις κάποια διαφημιστικά βιντεάκια κτλ..!