kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
αμα τον επιανες τι θα του εκανες
θα καλουσα την αστυνομια να έρθει να τον μαζέψει.
Όντως φίλε, έτσι ακριβώς είναι. Μέσα στο Μάρτιο που ξαναμπήκα με καινούργιο account μετά από κανενα χρόνο, βγήκα με καμιά 15ρια από κει μέσα. Μετά η απόλυτη νέκρα. Ο,τι είχε να μου δώσει το έδωσε. Γενικά επικρατεί η σάρα και η μάρα. Τραβελια, ανήλικα με ψεύτικη ηλικία, κοπέλες με γκόμενο που μπαίνουν απλά για καβλαντα κλπH ποιότητα των κοριτσιών στο baddo (δεν εννοώ σε εκδιδόμενες) έχει παίσει εξαιρετικά πολύ. Πέρσι που είχα ξανα ασχοληθεί είχα χτυπήσει πολύ καλά κομμάτια φέτος απογοήτευση. Δεν ξέρω αν έτυχε ή αν και άλλοι έχουν βγάλει το ίδιο συμπέρασμα.
Πάντως από αγάμητα μπάζα (άσχημες, χοντρές,τρέλες ,κτλ) πολύ πράγμα........
Όπως έγραψα και πιο πάνω, ακόμα στην Ελλάδα δεν είναι πολύ διαδεδομένο. Να φανταστείς ότι από τα 400 πρώτα likes μου έλεγε ότι δεν υπάρχουν καινούρια άτομα στην περιοχή μου. Βέβαια παίζουν και προγραμματιστικά κόλπα στη μέση, γιατί άμα αλλάξεις την απόσταση από τις ρυθμίσεις θα εμφανιστούν ως δια μαγείας άτομα μέσα στην απόσταση που είχες προηγουμένως ;) Το θέμα είναι ότι ίσως έχεις κάποια τυχερά τον πρώτο καιρό που θα μπείς. Μετά πέφτει ξηρασία και με το ζόρι θα κάνεις 40 likes τη μέρα. Όπως και με κάθε άλλη dating εφαρμογή, να περιμένεις μεγάλο ποσοστό attention whores που δεν απαντάνε στα μηνύματα και μπαίνουν απλά για την επιβεβαίωσή τους.ρε παικτες αυτο το τιντερ τι πραμα ειναι? ενας γνωστος μου λεει οτι εχει πολλα καλα κομματια κ γενικα ψαχνονται για πουτσο εκει μεσα καμια εμπειρια εχει κανεις? αξιζει να μπω στο τρυπακι?
Όπως έγραψα και πιο πάνω, ακόμα στην Ελλάδα δεν είναι πολύ διαδεδομένο. Να φανταστείς ότι από τα 400 πρώτα likes μου έλεγε ότι δεν υπάρχουν καινούρια άτομα στην περιοχή μου. Βέβαια παίζουν και προγραμματιστικά κόλπα στη μέση, γιατί άμα αλλάξεις την απόσταση από τις ρυθμίσεις θα εμφανιστούν ως δια μαγείας άτομα μέσα στην απόσταση που είχες προηγουμένως ;) Το θέμα είναι ότι ίσως έχεις κάποια τυχερά τον πρώτο καιρό που θα μπείς. Μετά πέφτει ξηρασία και με το ζόρι θα κάνεις 40 likes τη μέρα. Όπως και με κάθε άλλη dating εφαρμογή, να περιμένεις μεγάλο ποσοστό attention whores που δεν απαντάνε στα μηνύματα και μπαίνουν απλά για την επιβεβαίωσή τους.
Από τα δωρεάν, badoo, okcupid και dod.
Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως το τελευταίο, γιατί δεν έχει περιορισμούς το chat. Θέλει όμως απεριόριστη υπομονή και μέχρι να πάρεις facebook και μέχρι να βγεις έξω.
Στο OkCupid μπορείς να στείλεις και μήνυμα, δε χρειάζεται να πατάς like.Αρχίδια τύπε εγώ το παράτησα το OkCupid γιατί μου έσπασε τ'αρχίδια!
Πάταγα εκατοντάδες likes σαν μαλάκας και χαίρι δεν είδα! Όλα μούφα!
Όχι. Μόνο μια φορά παρά λίγο να βγω με μια 35χρονη, αλλά δεν ξανασχολήθηκα μαζί της γιατί μου έσπασε τα @@.apo okcupid exeis gamhsei?
Στο OkCupid μπορείς να στείλεις και μήνυμα, δε χρειάζεται να πατάς like.
θελει login?Στο greek chat μαγκες εχει πολλες γκομενες που ψαχνονται .Μεχρις στιγμης δνε εχω καταφερει κατι χειροπιαστο(αν με καταλαβαινετε χαχα) αλλα εχω παρει σκαιπ και την εχουμε βρει μεσω μηνυματων και βιντεο με πολλες.
Η μαλακια ειναι οτι οι περισσοτερες αφου καυλαντισουν εξαφανιζονται.
Στο greek chat μαγκες εχει πολλες γκομενες που ψαχνονται .Μεχρις στιγμης δνε εχω καταφερει κατι χειροπιαστο(αν με καταλαβαινετε χαχα) αλλα εχω παρει σκαιπ και την εχουμε βρει μεσω μηνυματων και βιντεο με πολλες.
Η μαλακια ειναι οτι οι περισσοτερες αφου καυλαντισουν εξαφανιζονται.