Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
τελος παντων επειδη ο καψωνης  :badair:  :badair: θα το ποσταρω για την τιμη των οπλων και το χαβαλε.μιλαω για τη χριστινα την δεξια.το βιντεο ειναι αυτο,τιποτα τρελο,αλλα κατι ειναι  ;)
Αυτο το καβλακι απο το fb επαιζε χτες βραυ στο χατζηνικολαου. η μαριλι, μιλαμε για πολλα τσιμπουκιααααααα :rockon: :pipa2:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο το καβλακι απο το fb επαιζε χτες βραυ στο χατζηνικολαου. η μαριλι, μιλαμε για πολλα τσιμπουκιααααααα :rockon: :pipa2:
δεν την προσεξα να σου πω,αλλα δεν παραξενευομαι αν πηγε,ειναι οντως πορνιδιο,απλα αμφιβαλω εαν εκδιδεται.δυστυχως την εχω γνωρισει απο κοντα και ειναι στοκος απο τους λιγους,και επειδη εχει ωραιο σωμα γυρνοβολαει με κατι τουμπανιαριδες στις μυκονους...τωρα αν παει επι πληρωμη μεγια της με χαρα της...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δεν την προσεξα να σου πω,αλλα δεν παραξενευομαι αν πηγε,ειναι οντως πορνιδιο,απλα αμφιβαλω εαν εκδιδεται.δυστυχως την εχω γνωρισει απο κοντα και ειναι στοκος απο τους λιγους,και επειδη εχει ωραιο σωμα γυρνοβολαει με κατι τουμπανιαριδες στις μυκονους...τωρα αν παει επι πληρωμη μεγια της με χαρα της...
το πουτανι ειναι αυτο που κολλησε κονδυλωματα τον φιλο σου;

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
767
Πόντοι
326
πηγε ειπε μια μαλακια κουφανε ολο το στουντιο και εφυγε...τσιμπουκοχειλα ειχε και ωραιο προσωπο

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
πηγε ειπε μια μαλακια κουφανε ολο το στουντιο και εφυγε...τσιμπουκοχειλα ειχε και ωραιο προσωπο
βαλτοι ηταν ολοι εκει μεσα,κανονικα αν πηγαινε κοσμος θα χανε κοψει την εκπομπη απο τις χριστοπαναγιες.ε μια και αυτη ηταν βαλτη,σε καποιον εκατσε,καπου τη χωσανε και ολα καλα...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
οντως η εκπομπη ηταν τελειως φαρσοκομωδια :jerking: και ναι, αυτη η καβλα πεταξε μια μαλακια χοντρη, δε θυμαμαι τωρα τι ακριβως αλλα ηταν για γελια, και οι υπολοιποι καλεσμενοι ολοι πολυ ευγενικοι οπως αρμοζει αλλωστε στο πουλημενο ανδρεικελο το μοσχο το σιτευτο  :rockon: :rockon: :rockon:

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
κατι εχω και γω απο το  φεισμπουκ για οποιον γουσταρει.ειναι αρκετα καυλα το μωρο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πωπω τι σαπιλα κυκλοφορει

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
κατι εχω και γω απο το  φεισμπουκ για οποιον γουσταρει.ειναι αρκετα καυλα το μωρο...

Ακὀμα περιμένω απάντηση, τι έγινε κατάπιες την γλώσσα σου σχετικά με τίς πληροφορίες μαιμού που δίνεις???

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
κανένας admin βρίσκεται εδώ,μήπως προφίλ κομήτες πρέπει να διαγράφονται, λέω τώρα εγώ???

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
Ακὀμα περιμένω απάντηση, τι έγινε κατάπιες την γλώσσα σου σχετικά με τίς πληροφορίες μαιμού που δίνεις???

τι μαιμου πληροφοριες φιλος?εμενα μου εδωσε και πηγα και πηδηξα!!!για προσεχε τι λες!

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
το πουτανι ειναι αυτο που κολλησε κονδυλωματα τον φιλο σου;
η φιλη που ποσταρισα στο βιντεο,αυτη ειναι με τα κονδυλωματα.σκεψου χαρα που εκανε ο φιλος οταν ανακαλυψε το βιντεο χαχαχα.αλλα αν ειχε η φιλη σκεψου αυτη τι ζωντανα παρασυτα που θα χει εκει μεσα της.

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
τι μαιμου πληροφοριες φιλος?εμενα μου εδωσε και πηγα και πηδηξα!!!για προσεχε τι λες!

αν λέμε για τόν ίδιο δέν έχω να προσέξω ,και δώσε σε πμ να δώ αν σου είπε για την ίδια....

altersexy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
altersexy.com, ειναι καινουργιο, δωρεαν και χωρις περιορισμους

Stories

Νέο!

Stories